Επεισόδιο 430-Ημερομηνία 1/11/2010
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε •
Απ: Επεισόδιο 430-Ημερομηνία 1/11/2010
Αααα! Ο Στεφανος αποφασισε να κανει τον ονειροκριτη! ΕΥΓΕ!nikidanis έγραψε:Η Εριέττα περιγράφει τον εφιάλτη, που βλέπει, στον Στέφανο και του δείχνει τη φωτογραφία των έξι αντρών.
Παλι καλα που τον αναγνωρισε να λεμε γιατι ετσι οπως μας τα εχουν παρουσιασει τα πραγματα ο Στεφανος δεν τον γνωρισε και η Αντιγονη ποσες φωτο να ειχε κρατησει;nikidanis έγραψε:Στον έναν από αυτούς, ο Στέφανος αναγνωρίζει τον πατέρα του.
Αχ δεν ειμαι πολυ καλα.... Τι εξομολογηση λεει αυτο καλε;nikidanis έγραψε:Η Δάφνη, ύστερα από την εξομολόγηση του Λευτέρη, νιώθει ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει.
Το τουρ τις φωτο συνεχιζεται!nikidanis έγραψε:Ο Στέφανος δείχνει στον Νικόλα τη φωτογραφία με τους έξι άντρες. Ο Νικόλας αναγνωρίζει με τη σειρά του και το δικό του πατέρα.
Η φωτοραφια εινει το κλειδι γαι το θησαυρο! Σιγα μη μιλαγε η Αντιγονη, εχει παρει ορκο σιωπης!nikidanis έγραψε:'Ετσι, ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι η φωτογραφία κρύβει παλιά θαμμένα μυστικά, αλλά η Αντιγόνη για μια ακόμη φορά αρνείται να του δώσει απαντήσεις.
Ουτε το Λουκα ε; -εκει κολλησα εγω-nikidanis έγραψε:Την ίδια λογική ακολουθεί και ο Πέτρος, αρνούμενος να δώσει πληροφορίες, αλλά δεν πείθει ούτε τον Στέφανο, ούτε τον Λουκά.
Ομαδικη επισκεψη στη γυναικολογο... Αντε να δουμε τι θα δουμε...nikidanis έγραψε:Η Νόρα ετοιμάζεται να κάνει μια γυναικολογική εξέταση, πριν την επέμβαση, και οι κοπέλες στέκονται πλάι της.
edem4ever- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Μετέωρη σε φάση διακτινισμού!
αντε μπραβο με το καλο να ερθει ...και εγω την τελευταια προταση κραταω
rachel έγραψε:nikidanis έγραψε:Η Εριέττα περιγράφει τον εφιάλτη, που βλέπει, στον Στέφανο και του δείχνει τη φωτογραφία των έξι αντρών. Στον έναν από αυτούς, ο Στέφανος αναγνωρίζει τον πατέρα του. Η Δάφνη, ύστερα από την εξομολόγηση του Λευτέρη, νιώθει ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Ο Στέφανος δείχνει στον Νικόλα τη φωτογραφία με τους έξι άντρες. Ο Νικόλας αναγνωρίζει με τη σειρά του και το δικό του πατέρα. 'Ετσι, ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι η φωτογραφία κρύβει παλιά θαμμένα μυστικά, αλλά η Αντιγόνη για μια ακόμη φορά αρνείται να του δώσει απαντήσεις. Την ίδια λογική ακολουθεί και ο Πέτρος, αρνούμενος να δώσει πληροφορίες, αλλά δεν πείθει ούτε τον Στέφανο, ούτε τον Λουκά. Η Νόρα ετοιμάζεται να κάνει μια γυναικολογική εξέταση, πριν την επέμβαση, και οι κοπέλες στέκονται πλάι της.
Αν καταλαβα καλα, θα δουμε σε επαναληψη τον 2ο κυκλο με τον περιβοητο γριφο της διαθηκης.... αλλα τωρα θα αλλαξει στον γριφο της φωτογραφιας....![]()
Ολοι οι νεοτεροι ηρωες θα προσπαθουν παλι να αποσπασουν πληροφοριες απο τον Ρουσσο, Αντιγονη κτλ.......![]()
Μεσα σε ολα αυτα η Νορα θα μεινει εγκυος αλλα ποιος νοιαζεται τωρα....Τωρα το θεμα που μας καει ειναι το βρωμικο παρελθον του μπαμπα του Στεφανου, του πατερα και παππου της Εριεττας κτλ......
![]()
ΤΟ μόνο που έχω να πω είναι ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
DESPOINA- Mυστικοφανάκι
ΘΕΑ!!!!LIBRA έγραψε:-ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ.....![]()
![]()
-ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η' ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΟΡΑ;![]()
![]()

κι εγώ μόνο την τελευταία πρόταση κρατάω από την περίληψη!!!!

xristinaki_noraloukofan- Fan Φανατικός
κοριτσακια να ρωτησω κατι?πως ειστε πιο μπροστα απο τις περιληψεις και ξερετε για την εγκυμοσυνη?εχει ποτισει και το ξανθο και την εχω την απορια μου

tsampika090909- Τουρίστας
-
Τόπος : rodos
Ασχολίες : ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
βΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙς, ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ{ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ}σΤΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΤΗς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑς ΚΑΙ ΑΥΤΗς ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕς ΤΙΒΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!tsampika090909 έγραψε:κοριτσακια να ρωτησω κατι?πως ειστε πιο μπροστα απο τις περιληψεις και ξερετε για την εγκυμοσυνη?εχει ποτισει και το ξανθο και την εχω την απορια μου![]()

ειρηνη7- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : κρητη
Ασχολίες : μουσικη βιβλιο και σερφαρισμα!!!
ετσι πες μου κι ανησυχησα...οχι δεν αγοραζω τηλεοπτικα περιοδικα,εχουμε κριση εμεις οι φοιτητες!!!ειρηνη7 έγραψε:βΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙς, ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ{ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ}σΤΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΤΗς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑς ΚΑΙ ΑΥΤΗς ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕς ΤΙΒΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!tsampika090909 έγραψε:κοριτσακια να ρωτησω κατι?πως ειστε πιο μπροστα απο τις περιληψεις και ξερετε για την εγκυμοσυνη?εχει ποτισει και το ξανθο και την εχω την απορια μου![]()
![]()

-
Τσαμπίκα αν όντως σε ενδιαφέρουν στον τομέα δημοσιεύσεις θα βρείς να διαβάσεις όλα τα εβδομαδιαία περιοδικά

Και πολυ καλα κανεις αφου εισαι φοιτητρια!!Τα εχω περασει και εγω και ξερω...Ζορια!!!Τωρα απο το χαρτζηλικι παιρνω τα τευχη οσα εχουν σχεση με νορα-λουκα, γιατι ειμαι φαν, αλλιως με αφηναν αδιαφορη...
ξΕΡΩ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΦΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΣΟΡΡΙ!!!

ειρηνη7- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : κρητη
Ασχολίες : μουσικη βιβλιο και σερφαρισμα!!!
KatsaroYpotheto έγραψε:Τσαμπίκα αν όντως σε ενδιαφέρουν στον τομέα δημοσιεύσεις θα βρείς να διαβάσεις όλα τα εβδομαδιαία περιοδικά![]()

-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης