Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Σελίδα 5 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Βαθμολογηστε το σημερινο επεισοδιο

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap75%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 75% 
[ 72 ]
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap15%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 15% 
[ 14 ]
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap5%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 5% 
[ 5 ]
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap2%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 2% 
[ 2 ]
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap0%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_lcap3%Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Vote_rcap 3% 
[ 3 ]
 
Σύνολο Ψήφων : 96

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 3:33 am

Clarabelle έγραψε:
Ενα επεισόδιο τέλειο. Ένα επεισόδιο που δεν πετούσες τίποτε.

Ο Σταυρίδης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του. Ένας άνθρωπος του νόμου που πέρασε στην αντίπερα όχθη. Πήρε το νόμο στα χέρια του πήρε εκδίκηση και με πλήρη επίγνωση οτι αυτό που έκανε δεν του επέτρεπε να ζήσει πια, στο τέλος πήρε και τη ζωή του. Τιμώρησε αυτούς που θεωρούσε ενόχους και γνωρίζοντας οτι αυτό που έκανε καθιστούσε κι αυτόν ένοχο, επέφερε την κάθαρση με την αυτοκτονία του. Άμεσος συναισθηματικός αποφασισμένος και όμως ήρεμος.

Η Αντιγόνη άκουγε τη διήγηση του αστυνόμου και έβλεπε τις πράξεις της να βγαίνουν στο φώς. Φρίκη κλάμα πείσμα θυμός και στο τέλος μια κραυγή οι δικές της αντιδράσεις.

Μια σκηνή υπέροχη που αποδεικνύει πέρα απο κάθε αμφιβολία οτι όταν δύο ηθοποιοί διαθέτουν τα εκφραστικά μέσα ακόμη κι αν ξέρεις τις εξελίξεις ακόμη κι αν μισείς το ρόλο οι σκηνές τους μπορούν να σε πάρουν μαζί τους. Σαρωτικοί και οι δύο.: respect :

Από αυτή τη διήγηση βγήκαν συμπεράσματα αλλά και ερωτήματα.

Η Αντιγόνη έφυγε από την Ελλάδα αμέσως μετά την αυτοκτονία του Λαζαρίδη και χωρίς να ξέρει για την διαθήκη του. Δεν έχω νομικές γνώσεις και αναρωτιέμαι πως γίνεται κάποιος να έχει αφήσει δύο διαθήκες που η μιά τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά το θάνατό του και η άλλη μετά απο πολλά χρόνια. Είχα την εντύπωση οτι αν βρεθεί μια πρόσφατη διαθήκη αναιρεί την προηγούμενη.

Η Αντιγόνη λοιπόν πηγαίνει στο Παρίσι και εκεί γεννάει το παιδί του Λύτρα. Οικονομικά ήταν ανεξάρτητη αφού είχε εισπράξει τα χρήματα της πρώτης διαθήκης. Αναρωτιέμαι αφού είχε φύγει μακριά απ τα αδιάκριτα βλέμματα τι ήταν αυτό που την έκανε
α) Να δώσει το μωρό της
β) Να αλλάξει όνομα στο Στέφανο

Ο Χατζηβασιλείου που απο την Αμαλία είχαμε ακούσει οτι ήταν κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία και του κύκλου της παρακαλώ, μαθαίνουμε οτι ήταν μπατίρης και έναντι αμοιβής ενημέρωσε την Αντιγόνη για τη διαθήκη και ανέλαβε να της την φέρει. Αρα λοιπόν η Αντιγόνη δεν γνώριζε για τη διαθήκη απ την αρχή ούτε το μέγεθος της περιουσίας του Λαζαρίδη και αν το γνώριζε πως και δεν αναρωτήθηκε τι έγιναν τα χρήματα; Άρα λοιπόν δεν ήταν τα χρήματα ο λόγος που την έσπρωξε να φύγει απ την Ελλάδα.

Λουκάς και Νόρα με αφορμή την επιστολή του Σταυρίδη ξεκινούν το ψάξιμο. Μαθαίνουν τη συγγένεια του Σταυρίδη με την Καλφοπούλου και μαθαίνουν οτι την εποχή που δολοφονήθηκε περίμενε παιδί. Απ την αρχή είχα γράψει οτι όλη αυτή η ευαισθητοποίηση του για την εγκυμοσύνη ενδεχομένως έκρυβε κάτι τέτοιο. Οι δύο σκηνές του αστυνόμου με την Εύα έβγαζαν τόσο τρυφερό ενδιαφέρον που δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Ζουγανέλης και Ξυλά το μαρτύρησαν με το παίξιμό τους.

Τα Λουκανοράκια ψάχνουν και όπως κάθε φορά που έχουν πρόβλημα καταφεύγουν στο δάσκαλο και μέντορά τους. Ο Ρούσσος μας είπε όλα αυτά περνούν στην ιστορία. Εγώ γιατί πιστεύω οτι υπάρχει πολύ ψωμί ακόμη σε όλο αυτό; Είπα να μην πω κακία σήμερα αλλά τα λόγια του Ρούσσου ''όλοι συνδέονται με όλους'' με έκαναν να σκεφτώ το ερωτικό τουρλουμπούκι της σειράς και να γελάσω την ώρα που το άκουσα.

Η Αντιγόνη κάτω απ την πίεση των αποκαλύψεων καταρέει. Δίπλα της ο Χρήστος κι ο γιός της.

Με δεδομένες πια τις πράξεις της και με δεδομένο οτι ο πατέρας του Χρήστου ήταν μάρτυρας στην επίμαχη διαθήκη δεν θέλω να σκεφτώ ότι το ατύχημα που άφησε το Χρήστο και τον αδελφό του ορφανούς δεν ήταν και τόσο ατύχημα. Αυτό το παλικάρι στέκεται δίπλα της αφοσιωμένα παρόλο που δείχνει να μην επικροτεί κάποιες απ τις πράξεις της.

Ο Στέφανος πάλι όταν έμαθε οτι η μητέρα του βρέθηκε λιπόθυμη και ότι γλιστράει και πάλι στη λήθη έτρεξε δίπλα της και θύμισε κάτι απο εκείνο τον άντρα που λαχταρούσε για τη μάνα που ταξίδευε στα λιβάδια της παράνοιας.

Τελικά η Αντιγόνη έπαθε ότι ακριβώς της περιέγραψε ο Σταυρίδης. Λέει την αλήθεια και όλοι τη θεωρούν παρανοική.

Σε μια ακόμη όμορφη σκηνή ο Μάνος πηγαίνει να δει τη Νεφελίτσα. Το κατινάκι που μέχρι χθες τον έβαζε σπίτι του λες και έκανε αγγαρεία τον καλοδέχτηκε και ζήτησε και συγνώμη. Ο Μάνος άσχετα με το χαρακτήρα του έχει αποδείξει οτι έχει γερό μυαλό. Καταλαβαίνω οτι παίρνει πίσω το αίμα του απ το Στέφανο αλλά επιμένει οτι τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν και αναρωτιέμαι τι άλλο ξέρει. Συνηγορεί σ αυτό και η επιμονή του Ρούσσου οτι τα πράγματα είναι πολύπλοκα και οι άνθρωποι που μπλέκονται σε όλο αυτό έχουν κι άλλη πλευρά.


Εύα και Μαρίλια συζητούν πάνω απ την κούνια του μπόμπιρα. Μου αρέσουν μαζί αλλά η συζήτησή τους δεν είχε ίχνος ρεαλισμού. Μια γυναίκα που ξόδεψε είκοσι χρόνια απ τη ζωή της κυνηγώντας ένα όνειρο που χάνεται και ένα νεαρό κορίτσι που μόνο του ομολογεί οτι ονειρεύτηκε να ζήσει με τους γονείς που μόλις γνώρισε συζητούν για την αναχώρηση σαν να μιλούν για κάτι που δεν θα τις επηρεάσει. Τι να πώ άλαλα τα χείλη της τηλεθεάτριας.

Μάνος και Εύα στην παραλία της Εδέμ. Επιτέλους μια συζήτηση. Μικρή αλλά συζήτηση. Έμειναν τρία επεισόδια και περιμένω κάτι περισσότερο απ το πιο ακραίο και πολύπλευρο ζευγάρι της Εδέμ. Περιμένω εξηγήσεις περιμένω μια συγνώμη. Χαλιέμαι να βλέπω αυτούς τους δύο να μιλούν για τη νύχτα των Λεοντιδών. Με χαλάει ο τρόπος που προσπαθούν να μου περάσουν οτι δεν έγινε και τίποτα που θα φύγει ο Μάνος. Η παρέα και κυρίως η Εύα ακρωτηριάζεται και όπως σε κάθε ακρωτηριασμό πρέπει να το αποδεχτείς για να μπορέσεις να συμβιβαστείς. Πόσο πικρό είναι να βλέπω αυτό το φιλί και να ξέρω οτι το τέλος γι αυτό το ζευγάρι είναι προδιαγεγραμμένο.

Τελευταία σκηνή του δράματος η αυτοκτονία. Μου άρεσε η αντίδραση του Λουκά και της Νόρας αλλά και του Παναγιώτη κάτι που δεν το περίμενα.

Ας ελπίσουμε οτι τα επεισόδια μέχρι το τέλος θα αφιερωθούν στην παρέα που αποδεκατίζεται και θα είναι εξίσου μεστά με το σημερινό που πραγματικά ήταν ένα επεισόδιο που δεν του έλειπε τίποτα.

Θα συμφωνησω απολυτα κι οπως παντα υπεροχος σχολιασμος oscar
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Vasouli Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 5:30 am

Για άλλη μια φορά Παπαδημητρίου κ Ζουγανέλης έδωσαν ρεσιταλ ερμηνειας.. Δυστυχώς η τελευταία φορα σε αυτή τη σειρά για το Ζουγανέλη.. Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 94762
Αυτό του το βλέμμα σήμερα καθώς έλεγε στην Αντιγόνη όλη την ιστορία ήταν συγκλονιστικό. Πηρε την εκδικηση του για τη διπλη δολοφονια -γυναικας κ παιδιου- γιατι δεν του αρκουσε να τον βαλει στη φυλακη. Πηρε το νομο στα χερια του κ δεν τον αδικω, του προκαλεσε πολυ πονο αυτη η απωλεια..μπορει να ειναι αστυνομος που υπηρετει τους νομους, μα πανω απο όλα, ειναι ανθρωπος. Η σκηνή της αυτοκτονίας ήταν ανατριχιαστικη, εκεί, δίπλα στη γυναίκα του, που τοσο ήθελε να βρεθεί πάλι κοντά της. Ζουγανελης, απλα υπεροχος!!
Η Αντιγόνη σοκαριστηκε απο την αφηγηση της ιστοριας, εγω καταλαβα πως δεν γνωριζε τι ειχε κανει στην Καλφοπουλου ο Χατζηβασιλείου.. Το λεω αυτο γιατι εχουμε συνηθισει να βλεπουμε μια Αντιγονη σκληρη και αυτη της η αντίδραση μου φανηκε παραξενη. Δεν ειμαι κ σιγουρη βέβαια, μια σκεψη είναι.. Εκει ομως που πραγματικά λύγισε ήταν στην αποκάλυψη ότι αυτός εκανε το φόνο αλλά το έστησε έτσι ώστε να ενοχοποιησει εκεινη.. Πλεον εχει 2 επιλογες. Τρελοκομειο η φυλακη. Αυτο την τσακισε... Η κραυγη της ήταν συ-γκλο-νι-στι-κη!!!
Μετα τρεχανε Χρηστος κ Στεφανος να δουνε τι της συμβαινει αλλα κανεις δεν την πιστευει πλεον..
Νορα κ Λουκας μου αρεσαν τρελα σημερα! Κ στη σκηνη του νεκροταφειου οι αντιδρασεις τους (κ του Παναγιωτη) ήταν πολυ ρεαλιστικες.. Τα βλεμματα τους γεματα πονο..
Μανος- Νεφελη τι γλυκουλα σκηνη με το μικρο να τρωει τοστ!!
Μανος- Ευα θεικο φιλι!!!! Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 681539
Τελος να πω κ 2 πραγματα που δε μου αρεσαν σημερα... Η Μελιτα άφησε επιτέλους την -ψευτικη- κλάψα κ αρχισε να γλυκοκοιταζει το Μανο.. μας πως τον κοιταει ετσι σαν να της τρεχουν τα σαλια??? Κ η Αμαλια μαζι με τη Μελιτα που μιλαγαν για το παιδι μπροστα του, σαν να μην ακουει.. μας δουλευουν???

Πολυ καλο απο μενα κ περιμενω το αυριανο!!
Vasouli
Vasouli
Τουρίστας
Τουρίστας


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από nicole Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 6:25 am

Λοιπον σχολιαζω το χθεσινο και σημερινο συγχρονως:

Δαφνη-Μπελλος: οι ρεαλιστικες σκηνες του χθεσινου επεισοδιου....η μια ψαχνει για δουλεια σε μια παρα πολυ δυσκολη εποχη και ο αλλος ειναι ο μονος που τον δειχνουν να δουλευει και να ασχολειται με τις επενδυσεις του...

Λουκας - Νορας: απαραδεκτοι στο χθεσινο...αψογοι στο σημερινο...τι να πω!!!..μαλλον οι σεναριογραφοι το πανε μονα - ζυγα...
με αυτα που ειδα σημερα, λυπαμαι που η σχεση τους δεν παρεμεινε στο πλατωνικο...και αναγκαζομαστε να βλεπουμε χαζοχαρουμενες μπουρδιτσες επιπεδου δημοτικου...που αμφιβαλλω εαν αρεσουν και στους fans του ζευγαριου...αλλα δυστυχως ετσι οι σεναριογραφοι αντιλαμβανονται το "κλικ" που εκαναν στο τηλεοπτικο κοινο...

Νικολας: ισως τα μοναδικα επεισοδια που μου αρεσε ο Γιαννακοπουλος φετος...επιτελους δεν ασχολειται με τον υπνο του...αλλα ψαχνει τους συγγενεις του...τον κατανοω...

Μελιτα: δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εμενα παντως μου αρεσε και χθες και σημερα...και μου αρεσει πολυ η χημεια που εχει με την Πεφανη...

Η Παππα σαφως δεν εχει την εμπειρια του Σταυρου η του Κατρανιδη γιατι ειναι νεα ηθοποιος...αλλα μου αρεσει γιατι ενω θα μπορουσε να μυξοκλαιει και να μη καταλαβαινουμε και τιποτα απο αυτα που λεει...προτιμαει να παιζει με το βλεμμα των ματιων της...

Μελιτα-Στεφανος: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτες τις σκηνες περιμενα...Μελιτα πατα τον κατω...αντε να τρεξει λιγο και αυτος για αυτη τη σχεση...ενα θα σας πω...οταν ο Στεφανος αρπαζει τη Μελιτα...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!

Στεφανος-Αμαλια: μ' αρεσει πολυ η χημεια τους...και για να ειμαι ειλικρινης απο ολους τους υπολοιπους, το περιμενα να μην πιστευουν το Στεφανο...αλλα η Αμαλια περιμενα οτι μεχρι τελους θα τον πιστευε γιατι ηξερε για τη σχεση Αντιγονης - Λυτρα...

Μπουγιουρης: στο χθεσινο επεισοδιο και ειδικα εκει που μιλουσε με Νορα-Λουκα-Νικολα μου θυμιζε ανθρωπο που υπενθυμιζε στον εαυτο του τη λιστα με τα ψωνια του supermarket...τουλαχιστον το εσωσε στις σημερινες σκηνες με Μελιτα - Ευα...

Παντως κριμα Παναγιωτη...διοτι το επαγγελμα του ηθοποιου ειναι πολυ ασταθες...και αλλοι θα "σκοτωναν" για να βρισκονται στη θεση και στο μισθο σου...κριμα τοση βαρεμαρα...

Μελιτα - Μανος: προσωπικα δεν ειδα καμια Μελιτα να γλυκοκοιταζει το Μανο αλλα δυο ανθρωπους να συζητουν για το παιδι τους και το κοινο τους παρελθον...επισης ειδα μια Μελιτα να δειχνει ανωτεροτητα και να του λεει "ευχαριστω" και ενα Μανο μετα απο ολα αυτα να εξακολουθει να μην λεει αληθειες, οχι μονο σε αυτην αλλα και στους φιλους του!!!... στα υπολοιπα με εχει καλυψει η Cancoon!!!

Ευα-Λουκας: χθεσινο επεισοδιο...Λουκα με καλυψες με τα λεγομενα σου απολυτα!!!

Ευα - Αγγελα: ειδατε τι κανουν 50-60μμυρια..ξελαπικαρει το μυαλο...ειδατε πως πεφτουν οι υπογραφες και συμβουλευομαστε δικηγορους!!! τωρα εχετε πιασει το νοημα...

Ακουστηκαν και οι προοικονομιες για την επιμελεια του παιδιου...ειμαι απολυτως πεπεισμενη...οτι ολο το δικαστικο ρεαλισμο που ΔΕΝ ειδαμε σε δικες του Νικολα, Ηλια, Μανου, Νταιζη..θα το δουμε του χρονου...

Επισης την αποψη μου για το ποσο την εγραψα στις δημοσιευσεις..το ΠΟΣΟ ειναι υπερβολικα μεγαλο, επιτηδες δοθηκε ετσι...και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...πιστευω οτι θα υπαρξουν αλλαγες σε χαρακτηρες...

Ευα-Μαριλια: θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι για πρωτη φορα συμφωνω με αυτα που εγραψε η Clarabelle...δεν ειχε κανενα ιχνος ρεαλισμου...

Ευα ΓΕΝΙΚΩΣ!: για μενα ενας χαρακτηρας που εχει κλεισει τον κυκλο του...δεν ξερω τι αλλο να περιμενω...ξανα σκηνες με το μωρο και απο εδω και περα μονο αυτες θα υπαρχουν...θα δουμε την προσωποποιηση της Mary Poppins....

Ειχαν ακουστει παλιοτερα σεναρια για αποβολη ή επιπλοκη στην εγκυμοσυνη ωστε να μην γεννηθει το μωρο...τελικα ισως σεναριακα μια τετοια εξελιξη να ηταν καλυτερη απο πολλες αποψεις...ωστε να υπηρχε περιθωριο του χαρακτηρα να "ξεσπασει με τις τωρινες εξελιξεις"...τωρα:

Μπομπιρας/Μαριλια + αυτοκτονιες/ξεσπασματα + "δημοφιλης χαρακτηρας???": ξεχαστε το...too much για τα ελληνικα standards...

ΑΓΑΠΗΤΟ MEGA & ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Αντιλαμβανομαι οτι οι χρονιες ειναι δυσκολες...μειωμενο διαφημιστικο κερδος...εχετε και αλλες ακριβες σειρες (4 & Το Νησι)...αλλα σε γενικες γραμμες η σειρα τα φερνει τα λεφτα της...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ FLASHBACKS:

- εχετε ενα Ζουγανελη ο οποιος περα απο ταλενταρα στη μουσικη και στη κωμωδια...εδωσε ρεστα στο δραματικο ρολο του Σταυριδη...περιμενα να δω περισσοτερα και καλυτερα flashbacks με την Ανθη του...

Αγαπητε Σταυριδη...σου οφειλω μια συγνωμη γιατι ειπα οτι εκνευριστηκα με την ατακα "ειμαι πολυ κουρασμενος Παναγιωτη"...σημερα ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!

-εχετε μια Πολυχρονιδη που επισης δινει ρεστα στο ρολο και περιμενα επισης να δω εικονες απο τη ζωη της περα απο μια μικρη σκηνη που ειδαμε καποτε με τον πατριο της...

Η ικανοτητα της Νταιζης να χειραγωγει τοσο καλα ολα τα ατομα...με αφηνει καταπληκτη...

-εχετε ενας Σταυρου που επισης δινει ρεστα..και ηθελα να δω flash backs απο τη ζωη του στο Παρισι, την αρχη της σχεσης του με την Ευα, τις δουλειες του με το Μανο, τη σχεση με τη μητερα του που παρολα οσα εχει κανει, ακομα την νοιαζεται...και μου αρεσει αυτη η διαφοροποιηση γιατι κανει το Στεφανο πιο σοφιστικε χαρακτηρα με καποια ξεσπασματα... (δεν θα ηθελα να ξαναδω ενα χαρακτηρα ιδιο με το "Στρατο")

-εχετε την Παπαδημητριου η οποια εδωσε ρεσιταλ σημερα και θελω να ελπιζω τουλαχιστον σε αυτην να δουμε ενα αξιοπρεπες flash-back με τη ζωη της...

Η Αντιγονη σημερα καταλαβε οτι ατομα σαν κι αυτη ειναι ικανοτατα στο να σχεδιαζουν σχεδια και να δινουν σημασια μονο στο αποτελεσμα αλλα καμια φορα ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες που κανουν την ΔΙΑΦΟΡΑ:

-δεν υπολογισε την "ανεπαρκεια" του Χατζηβασιλειου να μεινει ψυχραιμος...κανεις δεν εδωσε εντολη να σκοτωθει η Ανθη εν ψυχρω..δυστυχως βρεθηκε στο λαθος σημειο, την λαθος ωρα...
-δεν υπολογισε οτι οι ληστες των πινακων θα "κελαηδουσαν"...
-δεν υπολογισε τη Μελιτα και οτι ο γιος της θα ερωτευοταν...
-δεν υπολογισε οτι η Ευα θα εφευγε...

Υπαρχουν ακομα ανοικτα θεματα με το Λαζαριδη και τη διαθηκη, εχω τις ιδιες αποριες με την Clarabelle (για να μην τα ξαναγραφω)...πιστευω οτι δεν τα εχουμε μαθει ολα ακομα για την Αντιγονη...

Καθως και ο Ρουσσος ξερει κι αλλα και δεν μιλαει!

Σπόιλερ:
Γι αυτο θα προτιμουσα μια εξαρχης εγκυμοσυνη της Μελιτας...φανταστειτε συγκρουσεις Ρουσσου-Αντιγονη-Αμαλιας...
Θελω να ελπιζω οτι ισως υπαρχουν και αλλοι οροι της διαθηκης που δεν τους εχουν εμφανισει οι σεναριογραφοι και σχετιζονται με την εγκυμοσυνη της Μελιτας...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
1. Αν και δεν μ' αρεσει να προκαταβαλλω...πολυ φοβαμαι οτι η επιλογη της συγκεκριμενης νεαρης ηθοποιου για το ρολο της "γραμματεας" ηταν ατυχης, κα Ακριτα μου! (το προβλημα ειναι ηλικιακο οχι ερμηνευτικο)

Καταρχην ατομα πλουσια σαν τον Χατζηβασιλειου και τα παιδια του δεν εχουν απλως γραμματεις αλλα "personal assistants" που ειναι ατομα εμπειρα, μεγαλυτερης ηλικιας, της απολυτου εμπιστοσυνης, συνηθως ζουν μαζι τους, και ασχολουνται με ολα τα θεματα των εργοδοτων τους...Αντιλαμβανομαι οτι πατε να εμφανισετε την κορη του Χατζηβασιλειου ως "παμπλουτη, ισχυρη, αδιστακτη"...το αντιπαλο δεος της Αντιγονης...

Απο το λιγο που ειδα, το "κοριτσακι" πολυ φοβαμαι οτι ΔΕΝ ταιριαζει με την περιγραφη και το κλιμα που θελετε να δημιουργησετε...

2. Μην μου πεις Μανωλακη οτι κοιμηθηκες και με αυτην? Αντε να δουμε τι σκαρωνεις παλι...γιατι "once λαμογιο, always λαμογιο"...


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο HARDCORE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ....ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 Η ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ...(εγω μια φορα προειδοποιησα!!!!!)
|
|
|
|
|


Σπόιλερ:
Ακριτα τα εχω παρει ασχημα με τις μπουρδες του χθεσινου επεισοδιου...

Εχουμε ακουσει μεχρι τωρα:
-το δυσκολο οικογενειακο παρελθον της Δαφνης που μεγαλωσε χωρις μαμα....
-την τραυματικη εμπειρια του Νικολα - Μανου που μεγαλωσαν μαζι με το γερο Λυτρα
-το ψυχολογικο και εφηβικο "τραυμα" του θανατου του Φωτη σε ολη την παρεα της Φεγγαροπετρας
-για να δικαιολογηθουν η εγκαταλειψη της Μαριλιας και οι τ***ς της Ευας ακουσαμε για καταθλιψεις, βιασμους, ξυλοδαρμους και δεν συμμαζευεται η κατασταση...ολα τα κακα της μοιρα πανω σε αυτη την αμοιρη κορασιδα επεσαν...
-για το δυσκολο παρελθον του Στεφανου χωρις πατερα και μια μανα που μπαινοβγαινε στη φυλακη και στα νοσοκομεια

και χθες ακουω οτι και η Νταιζη μπαινει στο club των "καταφρονεμενων παιδιων"...εχοντας οχι μονο δυσκολα παιδικα χρονια και εφηβεια λογω βιασμου απο το πατριο (μεταξυ μας δεν ειδα κατι τετοιο αλλα ποτε δεν ξερεις)...αλλα λιγο πολυ υπονοησε οτι στα σκυλαδικα που δουλευε εκανε και κονσομασιόν...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....οτι ολοι αυτοι ηταν τοοοοοοοοσο ατυχοι και πονεμενοι με τα περιβαλλοντα που μεγαλωσαν και δουλεψαν...εχω ομως τρεις γ******ς αποριες:

1. Ειδικα στις περιπτωσεις της Νταιζαρας και της Ευαρας...θες να μου πεις ρε Ακριτα οτι εξαντλησαν ολαααααααααααα τα πιθανα επαγγελματικα περιθωρια και επιλογες στη ζωη τους, προτου αποφασισουν να "ενοικιαζουν" το κορμι τους στο "καλλιτεχνικο χωρο"?

Γιατι ειλικρινα μεγαλυτερη εκτιμηση θα ειχα, αν το καθε "τ****ι" αντι να κλαιγεται για καταθλιψεις, βιασμους και ξυλοδαρμους...ελεγε ξεκαθαρα "αυτες ειναι οι επιλογες μου σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ"

2. Τι στο δ*****ο ΜΟΝΟ ΕΓΩ, Η ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ...με τις γλωσσες μας, τα πιανα μας, τα ταξιδια μας, τα κολλεγια μας, τους χορους μας, τα εξοχικα μας κτλ...

Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα να θυμηθω να ευχαριστησω τους γονεις μου γιατι μετα το χθεσινο επεισοδιο συνειδητοποιησα οτι ειμαι η εξαιρεση στο κανονα και οχι το αντιστροφο...

3. Να δεκτω για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους τα δυσκολα παιδικοεφηβικα χρονια ΛΟΓΩ ΣΕΝΑΡΙΟΥ...αλλα για το χαρακτηρα της "Νταιζης" αφου:

-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που μπηκε αναμεσα στο πολυαγαπημενο και χαζοχαρουμενο ζευγος δικηγορων...
-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που σχεδιασε τις αποπειρες κατα της αμοιρης / ατυχης /πονεμενης Ευας...
-εχεις το Σταυριδη να λεει την προοικονομια οτι "θα βρεθει σε χαντακι απο μονη της"...
-εχεις την Πολυχρονιδη που δινει ρεστα η ηθοποιος στο ρολο της απολυτης-κακιας-γιατι-ετσι-γουσταρει...

ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΡΕ ΑΚΡΙΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

Ασε ενα χαρακτηρα ατοφιο "κακο" να απολαυσουμε την ερμηνεια τουλαχιστον...Συγχυστηκα παλι....!!!!

nicole
Τουρίστας
Τουρίστας


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από almaresi Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 8:57 am

Clarabelle έγραψε: Αρα λοιπόν η Αντιγόνη δεν γνώριζε για τη διαθήκη απ την αρχή ούτε το μέγεθος της περιουσίας του Λαζαρίδη και αν το γνώριζε πως και δεν αναρωτήθηκε τι έγιναν τα χρήματα; Άρα λοιπόν δεν ήταν τα χρήματα ο λόγος που την έσπρωξε να φύγει απ την Ελλάδα.
Εδώ ο Στέφανος δεν αναρωτήθηκε τόσα χρόνια πως και δεν είναι φτωχοί lol!
Σοβαρά, εχθές είδαμε την ιστορία να γυρίζει πάλι τούμπα.
Ο Λαζαρίδης δεν αυτοκτόνησε επειδή τον έριξαν στο μοίρασμα -αν το κατάφεραν κιόλας αυτό διόλου- αλλά λόγω προδοσίας από τη γυναίκα του... Πόσο σίγουροι είμαστε όμως ότι αυτοκτόνησε(αν αυτοκτόνησε) και για αυτό? Ο άνθρωπος είχε συντάξει διαθήκη και είχε υποβάλει και αίτηση διαζυγίου (εκτός και αν το έκανε για να μην μπορεί να προσβάλει η Αντιγόνη τη διαθήκη).
Τέλος πάντων, εγώ δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι στο ξεκίνημα Πέτρος/Μάνος παρουσιάστηκαν ένοχοι και φάνηκαν να φοβούνται από το σκάλισμα της ιστορίας... Και θα μου άρεσε να δω κάποιο τέτοιο μπλέξιμο πάλι γιατί δεν μ' αρέσει να φταίει για όλα η Αντιγόνη... Γενικά να φταίει από την αρχή μέχρι το τέλος ένας ήρωας, κανείς δεν γεννιέται κακός, όπως κανείς δεν γεννιέται άγιος. Και σ' αυτό διαφωνώ με τη nicole. Ο απόλυτα καλός/κακός προσβάλει τη νοημοσύνη μου...
almaresi
almaresi
Mυστικοφανάκι
Mυστικοφανάκι

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από CineFreak Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:22 am

nicole, ειδικά για τον hardcore σχολιασμό σου ... congrats : respect : !!

κατά τα άλλα, Ζουγανέλης-Παπαδημητρίου κυριάρχησαν στο επεισόδιο oscar ...

ΑΝΤΙΟ αστυνόμε, θα μας λείψεις ... Flkia

θέλω να δω την Αντιγόνη με ζουρλομανδύα --- ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ???
xastouki
CineFreak
CineFreak
Τουρίστας
Τουρίστας

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : multitasking...

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Clarabelle Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:28 am

almaresi έγραψε:
Clarabelle έγραψε: Αρα λοιπόν η Αντιγόνη δεν γνώριζε για τη διαθήκη απ την αρχή ούτε το μέγεθος της περιουσίας του Λαζαρίδη και αν το γνώριζε πως και δεν αναρωτήθηκε τι έγιναν τα χρήματα; Άρα λοιπόν δεν ήταν τα χρήματα ο λόγος που την έσπρωξε να φύγει απ την Ελλάδα.
Εδώ ο Στέφανος δεν αναρωτήθηκε τόσα χρόνια πως και δεν είναι φτωχοί lol!
Σοβαρά, εχθές είδαμε την ιστορία να γυρίζει πάλι τούμπα.
Ο Λαζαρίδης δεν αυτοκτόνησε επειδή τον έριξαν στο μοίρασμα -αν το κατάφεραν κιόλας αυτό διόλου- αλλά λόγω προδοσίας από τη γυναίκα του... Πόσο σίγουροι είμαστε όμως ότι αυτοκτόνησε(αν αυτοκτόνησε) και για αυτό? Ο άνθρωπος είχε συντάξει διαθήκη και είχε υποβάλει και αίτηση διαζυγίου (εκτός και αν το έκανε για να μην μπορεί να προσβάλει η Αντιγόνη τη διαθήκη).
Τέλος πάντων, εγώ δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι στο ξεκίνημα Πέτρος/Μάνος παρουσιάστηκαν ένοχοι και φάνηκαν να φοβούνται από το σκάλισμα της ιστορίας... Και θα μου άρεσε να δω κάποιο τέτοιο μπλέξιμο πάλι γιατί δεν μ' αρέσει να φταίει για όλα η Αντιγόνη... Γενικά να φταίει από την αρχή μέχρι το τέλος ένας ήρωας, κανείς δεν γεννιέται κακός, όπως κανείς δεν γεννιέται άγιος. Και σ' αυτό διαφωνώ με τη nicole. Ο απόλυτα καλός/κακός προσβάλει τη νοημοσύνη μου...


Μαζί σου με χίλια. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο καλοί ή μόνο κακοί. Έχει σημασία τι είναι αυτό που τους οδηγεί να γίνουν αυτό που είναι. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο οι ενδιάμεσες αποχρώσεις είναι που κάνουν τους ανθρώπους να διαφέρουν ο ένας απ τον άλλον. Καλό είναι όταν διαβάζουμε κάτι να μη στεκόμαστε μόνο στις γραμμές. Μερικές φορές η ουσία βρίσκεται στα περιθώρια.

Απαπα πολύ μαμαδίστικα ακούστηκαν αυτά που έγραψα lol!


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 ClarabelleFinale

Μας είπαν η Εύα είναι θάλασσα
και η θάλασσα μπορεί να είναι φουρτουνιασμένη και μπορεί να είναι γαλήνια, αλλά ακίνητη ποτέ!
Στα "Μυστικά" το κατάφεραν και αυτό!
Clarabelle
Clarabelle
Forum Team
Forum Team

Θηλυκό Τόπος : Πειραιάς

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από pet Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:46 am

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για το αυτό το συγκλονιστικό επεισόδιο.

pet
Τουρίστας
Τουρίστας

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Καρ-Mik Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:53 am

Aς ξεκινήσω και γώ να σχολιάσω λίγο απο τους σχολιασμούς σας.....
almaresi έγραψε:(2) Τον Χρήστο γιατί τον ανέφεραν? Δεν υποτίθεται είναι πιο μεγάλος από τους άλλους? Από τον Στέφανο?
Νομίζω οτι ο Στέφανος πρέπει να ναι μεγαλυτερος.....
Izabella29 έγραψε:
Ασχολίαστη επίσης η σκηνή με
Μαρίλια-Εύα-Αγγέλα-Μάνο.Πόσο τραγελαφική σκηνή!Το ύφος της Αγγέλας όταν
έλεγε στα πιτσουνάκια να περάσουν καλά στην βόλτα τους ήταν λες και
μιλούσε στην 17χρονη κόρη της που ετοιμάζεται να πάει στον χορό
αποφοίτησης με τον συνοδό της...
Πραγματικά
αναρωτιέμαι αν θα υπήρχε ποτέ μάνα(δεν αναφέρομαι καν στην Μαρίλια που
με χαρά έστειλε την Εύα στην βόλτα,γιατί η Μαρίλια χρόνους τώρα μας
έχει αφήσει και έχουν βάλει στην θέση της την σωσία της) που να έστελνε
με τόση χαρά τον παιδί της βόλτα με τον βιαστή,επι χρόνια παντρεμένο
γκόμενο,που ουκ ολίγες φορές το έχει ξυλοφορτώσει και βρίσει μπροστά
της!Απλά σηκώνω τα χέρια ψηλά
Και
επίσης αξιομνημόνευτο για τις δύσκολες μέρες και για να γελάμε,αλλά και
για να δροσιζόμαστε-καλοκαίρι είναι-το φιλί τους.Ο Μάνος να φιλάει το
πλαϊνό της μύτης προς το μάγουλο της Εύας και η κάμερα να παίρνει την
ωμοπλάτη του
Συμφωνώ με την Izabella σε αυτό, κυρίως όσον αφορά την στάση της Αγγέλας και όχι τόσο της Μαρίλιας. Την Μαρίλια την καταλαβαίνω, γιατι όπως και να το κάνουμε είναι γονείς της, αλλα της Αγγέλας ήταν θεόκουλο!
Οσο για το φιλί, πιστεύω οτι δεν έχουν όλοι οι ηθοποιοί την ίδια ευκολία να κάνουν ερωτικές σκηνές, πόσο μάλλον δε, όταν είναι και ο σύζυγος στο πλατό. Φάνηκε πως ούτε οι σκηνοθέτες θέλανε να φαίνεται, απο το πλάνο...
Foulitsa έγραψε:
Επιτέλους μια σκηνή που περιείχε Μελίτα και μου
άρεσε..Οι σκηνές τους με το Μάνο βγάζουν απιστευτη οικειότητα.. Δυο
άνθρωποι που κατω απο τις οποιες συνθήκες έζησαν ενα μεγαλο κομμάτι της
ζωης τους μαζί,και έχουν και ένα παιδί αν τους ενώνει. Τελικά επιμένω
στις αρχικές μου προιτμησεις ειδκά ετσι κουλυβάχτα που θα γίνουμε απο
τη νεα σεζόν..Θέλω τις οικογενειες ενωμένες με τα παιδιά τους, τη
Μελίτα με το Μάνο και την Ευα με το Στεφανο...Βρίστε άνετα αλλά αυτά τα
ζευγάρια πραγματικά έχουν τεράστια χημεία μεταξύ τους! Να προσθέσω εδώ
οτι η Μελίτα μποστα στο παιδάκι της μιλαει πολύ άνετα λες και έιναι ή
κουφό η χαζό..Αλλά το αφήνω να πέσει γιατι μεσα σε αυτό το επείσόδιο
δεν μου έκανε και ιδιαιτερη αίσθηση....
Θα συμφωνήσω σε όλα Μαριέφη μου...Θεωρώ οτι οι σκηνές Μάνου-Μελίτας, όσο απλές και αν είναι, βγάζουν απίστευτη οικειότητα και χημεία, ειδικά σε σχέση με Μελίτα-Στέφανο.... Συμφωνώ με τις προτιμήσεις σου στα ζευγάρια ....
Επίσης συμφωνώ και στο άλλο, οτι θεωρούν την Νεφέλη χαζή ή κουφή, και δεν είναι η πρωτη φορα....
Foulitsa έγραψε:
Λουκάς και Νόρα
ανοίγουν επιτελους την επιστολή να ολοκληρωθεί η ιστόριά... "Κουράστηκα
να ζω μακρία της"Πόσο απιστευτο???? Πόσο πόνο πρέπιε να νιωθει αυτός ο
άνθρωπος...??Ο Σταυρίδης πάει κοντά στη γυναίκα του και οι υπόλοιποι
τρέχουν μπας και προλάβουν.. Ενω ηξερα τι θα γίνει είχα αγωνία...
Υπέροχοι όλοι.. Το χέρι του Ζουγανέλη που έτρεμε για να τερματίσει τη
ζωη του, η φωνές του βοηθού που βλέπει οτι δεν προλαβε να κάνει τίποτα
και φυσικά ο Λουκάς να προστατευει τη Νόρα του...
Της έκλεισε τα μάτια για να διώξει την όποια εικόνα θα τη στοιχιωνε
πάλι, ξερει πόσα έχει περάσει και πάντα ηταν δίπλα της..Δωστε της αυτό
που της αξίζει επιτελους!Η απογνωση και των τριων μετά των πυροβολίσμο
για πολλά .. Πραγματικά έλιωσα ..Ειδα το ζευγάρι που γνωρισα οπως ακριβώς το
γνώρισα..Μια πολύ καλογυρισμένμη σκηνή για το κλείσιμο ενος χαρακτηρα
που εδωσε ρεστα μεν και θα μας λείψει πόλυ δε... Ο Ζουγανέλης θα μου
λείψει πολύ απο τη σειρά,χαίρομαι όμως που η ιστορία του ολοκηρώθηκε
και έκλεισε με αυτες τις υπέροχες σκηνές..Πολύ δουλεμένος ο ρόλος του
και βεβαια άριστη η επιλογη του ηθοποιου κατ εμέ!!!
Αλλο ένα δείγμα αγάπης του Λουκα... Προσπαθησε να μείνει ψύχραιμος, και το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να προστατέψει το κουφετάκι του απο το θέαμα!Υπέροχη σκηνή απο όλους τους.....

Σπόιλερ:
nicole έγραψε:

1. Ειδικα στις
περιπτωσεις της Νταιζαρας και της Ευαρας...θες να μου πεις ρε Ακριτα
οτι εξαντλησαν ολαααααααααααα τα πιθανα επαγγελματικα περιθωρια και
επιλογες στη ζωη τους, προτου αποφασισουν να "ενοικιαζουν" το κορμι
τους στο "καλλιτεχνικο χωρο"?

Γιατι ειλικρινα μεγαλυτερη
εκτιμηση θα ειχα, αν το καθε "τ****ι" αντι να κλαιγεται για
καταθλιψεις, βιασμους και ξυλοδαρμους...ελεγε ξεκαθαρα "αυτες ειναι οι
επιλογες μου σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ"

2.
Τι στο δ*****ο ΜΟΝΟ ΕΓΩ, Η ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ...με τις γλωσσες μας, τα πιανα μας, τα ταξιδια
μας, τα κολλεγια μας, τους χορους μας, τα εξοχικα μας κτλ...

Οχι
για κανενα αλλο λογο, αλλα να θυμηθω να ευχαριστησω τους γονεις μου
γιατι μετα το χθεσινο επεισοδιο συνειδητοποιησα οτι ειμαι η εξαιρεση
στο κανονα και οχι το αντιστροφο...

3. Να δεκτω για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους τα δυσκολα παιδικοεφηβικα χρονια ΛΟΓΩ ΣΕΝΑΡΙΟΥ...αλλα για το χαρακτηρα της "Νταιζης" αφου:

-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που μπηκε αναμεσα στο πολυαγαπημενο και χαζοχαρουμενο ζευγος δικηγορων...
-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που σχεδιασε τις αποπειρες κατα της αμοιρης / ατυχης /πονεμενης Ευας...
-εχεις το Σταυριδη να λεει την προοικονομια οτι "θα βρεθει σε χαντακι απο μονη της"...
-εχεις την Πολυχρονιδη που δινει ρεστα η ηθοποιος στο ρολο της απολυτης-κακιας-γιατι-ετσι-γουσταρει...

ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΡΕ ΑΚΡΙΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!
Ασε ενα χαρακτηρα ατοφιο "κακο" να απολαυσουμε την ερμηνεια τουλαχιστον...Συγχυστηκα παλι....!!!!

1.Δεν
θυμάμαι την Ευα ποτέ να κλάφτηκε για τις ταινίες που έκανε,
μυξοκλαίγοντας στο ''πως την κατάντησε έτσι η ζωη'', εκτός αν θυμάμαι
λάθος. Αντίθετα, η Νταίζη είναι αυτή που το χρησιμοποιεί κάθε λίγο και
λιγάκι, σε βαθμό διαφήμισης...

2. Δεν μεγάλωσες σε φυσιολογικό
περιβάλλον.Η μέση Ελληνική οικογένεια δεν έχει τις πολυτέλειες των
ταξιδιών ή των κολλεγίων ή των εξοχικών. Και η Μελίτα με τον Φίλιππο
σίγουρα δεν μεγάλωσαν σε φυσιολογικό περιβάλλον επίσης....
Πλουσιοπάροχο δεν σημαίνει απαραίτητα και φυσιολογικό.
Ειλικρίνια,
αγάπη, φίλοι, ξεγνοιασία,όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Ενα χρυσό κλουβι
χωρις φίλους, πολλά λεφτά, και μαμά τρελή μόνο φυσιολογικό δεν το
κάνει....

3.
- Την Νταίζη δεν πρόκειται να την λυπηθούμε (οι
φαν του ζευγους) όχι για το οτι μπήκε ανάμεσα στο ζευγος, αλλα για τον
τρόπο που το κάνει
- Πονεμένη - ξεπονεμένη η Ευα ( και βάζοντας στην άκρη τις όποιες αντιπάθειες) δεν πάυει να είναι μια έγκυος
γυναίκα . Ακόμα και απέναντι στην Νταίζη να κάνανε κάτι τέτοιο, απο την
στιγμή που θα ήταν έγκυος, και γω θα αντιπαθούσα τον οποιδήποτε
επειχηρούσε να την σκοτώσει.
- Μακάρι !
- Συμφωνώ!

Θεωρω ,
οχι γιατί θέλω απόλυτα καλούς ή απολυτα κακούς, οτι της Νταίζης οι
πράξεις δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ότι και αν έχει ζήσει στην ζωή
της (όπως του Μάνου, της Αντιγόνης, του Στέφανου, κτλ )


Τα οσκαράκια μου στους παρακάτω
loukitsa
evanna(και ας μην συμφωνώ σε όλα)
sifantid
edem4ever
angelscream
Dioni
Foulitsa
Aggeliki
Evalia
Clarabelle
Rachel
Maraki_ch
nicole (και ας διαφωνώ μαζί σου)


ΥΓ: Καλά, ο Χρήστος έπρεπε να πληρώσει τον γιατρό? Ο Στέφανος τίποτα?


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Mik2S03
Αγάπησε τρείς, γ...αργάλησε τρείς, μαγείρεψε για τρεις, και να γκαστρώσει μόνο δύο??
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379 Στεφανε βάλε μπρος μην μείνει παραπονεμένη καμία!
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379
Καρ-Mik
Καρ-Mik
Αθώα Μπατσίνα
Αθώα Μπατσίνα


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από margel Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:56 am

nicole έγραψε:Λοιπον σχολιαζω το χθεσινο και σημερινο συγχρονως:

Δαφνη-Μπελλος: οι ρεαλιστικες σκηνες του χθεσινου επεισοδιου....η μια ψαχνει για δουλεια σε μια παρα πολυ δυσκολη εποχη και ο αλλος ειναι ο μονος που τον δειχνουν να δουλευει και να ασχολειται με τις επενδυσεις του...

Λουκας - Νορας: απαραδεκτοι στο χθεσινο...αψογοι στο σημερινο...τι να πω!!!..μαλλον οι σεναριογραφοι το πανε μονα - ζυγα...
με αυτα που ειδα σημερα, λυπαμαι που η σχεση τους δεν παρεμεινε στο πλατωνικο...και αναγκαζομαστε να βλεπουμε χαζοχαρουμενες μπουρδιτσες επιπεδου δημοτικου...που αμφιβαλλω εαν αρεσουν και στους fans του ζευγαριου...αλλα δυστυχως ετσι οι σεναριογραφοι αντιλαμβανονται το "κλικ" που εκαναν στο τηλεοπτικο κοινο...

Νικολας: ισως τα μοναδικα επεισοδια που μου αρεσε ο Γιαννακοπουλος φετος...επιτελους δεν ασχολειται με τον υπνο του...αλλα ψαχνει τους συγγενεις του...τον κατανοω...

Μελιτα: δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι εμενα παντως μου αρεσε και χθες και σημερα...και μου αρεσει πολυ η χημεια που εχει με την Πεφανη...

Η Παππα σαφως δεν εχει την εμπειρια του Σταυρου η του Κατρανιδη γιατι ειναι νεα ηθοποιος...αλλα μου αρεσει γιατι ενω θα μπορουσε να μυξοκλαιει και να μη καταλαβαινουμε και τιποτα απο αυτα που λεει...προτιμαει να παιζει με το βλεμμα των ματιων της...

Μελιτα-Στεφανος: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτες τις σκηνες περιμενα...Μελιτα πατα τον κατω...αντε να τρεξει λιγο και αυτος για αυτη τη σχεση...ενα θα σας πω...οταν ο Στεφανος αρπαζει τη Μελιτα...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!

Στεφανος-Αμαλια: μ' αρεσει πολυ η χημεια τους...και για να ειμαι ειλικρινης απο ολους τους υπολοιπους, το περιμενα να μην πιστευουν το Στεφανο...αλλα η Αμαλια περιμενα οτι μεχρι τελους θα τον πιστευε γιατι ηξερε για τη σχεση Αντιγονης - Λυτρα...

Μπουγιουρης: στο χθεσινο επεισοδιο και ειδικα εκει που μιλουσε με Νορα-Λουκα-Νικολα μου θυμιζε ανθρωπο που υπενθυμιζε στον εαυτο του τη λιστα με τα ψωνια του supermarket...τουλαχιστον το εσωσε στις σημερινες σκηνες με Μελιτα - Ευα...

Παντως κριμα Παναγιωτη...διοτι το επαγγελμα του ηθοποιου ειναι πολυ ασταθες...και αλλοι θα "σκοτωναν" για να βρισκονται στη θεση και στο μισθο σου...κριμα τοση βαρεμαρα...

Μελιτα - Μανος: προσωπικα δεν ειδα καμια Μελιτα να γλυκοκοιταζει το Μανο αλλα δυο ανθρωπους να συζητουν για το παιδι τους και το κοινο τους παρελθον...επισης ειδα μια Μελιτα να δειχνει ανωτεροτητα και να του λεει "ευχαριστω" και ενα Μανο μετα απο ολα αυτα να εξακολουθει να μην λεει αληθειες, οχι μονο σε αυτην αλλα και στους φιλους του!!!... στα υπολοιπα με εχει καλυψει η Cancoon!!!

Ευα-Λουκας: χθεσινο επεισοδιο...Λουκα με καλυψες με τα λεγομενα σου απολυτα!!!

Ευα - Αγγελα: ειδατε τι κανουν 50-60μμυρια..ξελαπικαρει το μυαλο...ειδατε πως πεφτουν οι υπογραφες και συμβουλευομαστε δικηγορους!!! τωρα εχετε πιασει το νοημα...

Ακουστηκαν και οι προοικονομιες για την επιμελεια του παιδιου...ειμαι απολυτως πεπεισμενη...οτι ολο το δικαστικο ρεαλισμο που ΔΕΝ ειδαμε σε δικες του Νικολα, Ηλια, Μανου, Νταιζη..θα το δουμε του χρονου...

Επισης την αποψη μου για το ποσο την εγραψα στις δημοσιευσεις..το ΠΟΣΟ ειναι υπερβολικα μεγαλο, επιτηδες δοθηκε ετσι...και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...πιστευω οτι θα υπαρξουν αλλαγες σε χαρακτηρες...

Ευα-Μαριλια: θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι για πρωτη φορα συμφωνω με αυτα που εγραψε η Clarabelle...δεν ειχε κανενα ιχνος ρεαλισμου...

Ευα ΓΕΝΙΚΩΣ!: για μενα ενας χαρακτηρας που εχει κλεισει τον κυκλο του...δεν ξερω τι αλλο να περιμενω...ξανα σκηνες με το μωρο και απο εδω και περα μονο αυτες θα υπαρχουν...θα δουμε την προσωποποιηση της Mary Poppins....

Ειχαν ακουστει παλιοτερα σεναρια για αποβολη ή επιπλοκη στην εγκυμοσυνη ωστε να μην γεννηθει το μωρο...τελικα ισως σεναριακα μια τετοια εξελιξη να ηταν καλυτερη απο πολλες αποψεις...ωστε να υπηρχε περιθωριο του χαρακτηρα να "ξεσπασει με τις τωρινες εξελιξεις"...τωρα:

Μπομπιρας/Μαριλια + αυτοκτονιες/ξεσπασματα + "δημοφιλης χαρακτηρας???": ξεχαστε το...too much για τα ελληνικα standards...

ΑΓΑΠΗΤΟ MEGA & ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Αντιλαμβανομαι οτι οι χρονιες ειναι δυσκολες...μειωμενο διαφημιστικο κερδος...εχετε και αλλες ακριβες σειρες (4 & Το Νησι)...αλλα σε γενικες γραμμες η σειρα τα φερνει τα λεφτα της...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ FLASHBACKS:

- εχετε ενα Ζουγανελη ο οποιος περα απο ταλενταρα στη μουσικη και στη κωμωδια...εδωσε ρεστα στο δραματικο ρολο του Σταυριδη...περιμενα να δω περισσοτερα και καλυτερα flashbacks με την Ανθη του...

Αγαπητε Σταυριδη...σου οφειλω μια συγνωμη γιατι ειπα οτι εκνευριστηκα με την ατακα "ειμαι πολυ κουρασμενος Παναγιωτη"...σημερα ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!

-εχετε μια Πολυχρονιδη που επισης δινει ρεστα στο ρολο και περιμενα επισης να δω εικονες απο τη ζωη της περα απο μια μικρη σκηνη που ειδαμε καποτε με τον πατριο της...

Η ικανοτητα της Νταιζης να χειραγωγει τοσο καλα ολα τα ατομα...με αφηνει καταπληκτη...

-εχετε ενας Σταυρου που επισης δινει ρεστα..και ηθελα να δω flash backs απο τη ζωη του στο Παρισι, την αρχη της σχεσης του με την Ευα, τις δουλειες του με το Μανο, τη σχεση με τη μητερα του που παρολα οσα εχει κανει, ακομα την νοιαζεται...και μου αρεσει αυτη η διαφοροποιηση γιατι κανει το Στεφανο πιο σοφιστικε χαρακτηρα με καποια ξεσπασματα... (δεν θα ηθελα να ξαναδω ενα χαρακτηρα ιδιο με το "Στρατο")

-εχετε την Παπαδημητριου η οποια εδωσε ρεσιταλ σημερα και θελω να ελπιζω τουλαχιστον σε αυτην να δουμε ενα αξιοπρεπες flash-back με τη ζωη της...

Η Αντιγονη σημερα καταλαβε οτι ατομα σαν κι αυτη ειναι ικανοτατα στο να σχεδιαζουν σχεδια και να δινουν σημασια μονο στο αποτελεσμα αλλα καμια φορα ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες που κανουν την ΔΙΑΦΟΡΑ:

-δεν υπολογισε την "ανεπαρκεια" του Χατζηβασιλειου να μεινει ψυχραιμος...κανεις δεν εδωσε εντολη να σκοτωθει η Ανθη εν ψυχρω..δυστυχως βρεθηκε στο λαθος σημειο, την λαθος ωρα...
-δεν υπολογισε οτι οι ληστες των πινακων θα "κελαηδουσαν"...
-δεν υπολογισε τη Μελιτα και οτι ο γιος της θα ερωτευοταν...
-δεν υπολογισε οτι η Ευα θα εφευγε...

Υπαρχουν ακομα ανοικτα θεματα με το Λαζαριδη και τη διαθηκη, εχω τις ιδιες αποριες με την Clarabelle (για να μην τα ξαναγραφω)...πιστευω οτι δεν τα εχουμε μαθει ολα ακομα για την Αντιγονη...

Καθως και ο Ρουσσος ξερει κι αλλα και δεν μιλαει!

Σπόιλερ:
Γι αυτο θα προτιμουσα μια εξαρχης εγκυμοσυνη της Μελιτας...φανταστειτε συγκρουσεις Ρουσσου-Αντιγονη-Αμαλιας...
Θελω να ελπιζω οτι ισως υπαρχουν και αλλοι οροι της διαθηκης που δεν τους εχουν εμφανισει οι σεναριογραφοι και σχετιζονται με την εγκυμοσυνη της Μελιτας...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
1. Αν και δεν μ' αρεσει να προκαταβαλλω...πολυ φοβαμαι οτι η επιλογη της συγκεκριμενης νεαρης ηθοποιου για το ρολο της "γραμματεας" ηταν ατυχης, κα Ακριτα μου! (το προβλημα ειναι ηλικιακο οχι ερμηνευτικο)

Καταρχην ατομα πλουσια σαν τον Χατζηβασιλειου και τα παιδια του δεν εχουν απλως γραμματεις αλλα "personal assistants" που ειναι ατομα εμπειρα, μεγαλυτερης ηλικιας, της απολυτου εμπιστοσυνης, συνηθως ζουν μαζι τους, και ασχολουνται με ολα τα θεματα των εργοδοτων τους...Αντιλαμβανομαι οτι πατε να εμφανισετε την κορη του Χατζηβασιλειου ως "παμπλουτη, ισχυρη, αδιστακτη"...το αντιπαλο δεος της Αντιγονης...

Απο το λιγο που ειδα, το "κοριτσακι" πολυ φοβαμαι οτι ΔΕΝ ταιριαζει με την περιγραφη και το κλιμα που θελετε να δημιουργησετε...

2. Μην μου πεις Μανωλακη οτι κοιμηθηκες και με αυτην? Αντε να δουμε τι σκαρωνεις παλι...γιατι "once λαμογιο, always λαμογιο"...


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο HARDCORE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ....ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 Η ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ...(εγω μια φορα προειδοποιησα!!!!!)
|
|
|
|
|


Σπόιλερ:
Ακριτα τα εχω παρει ασχημα με τις μπουρδες του χθεσινου επεισοδιου...

Εχουμε ακουσει μεχρι τωρα:
-το δυσκολο οικογενειακο παρελθον της Δαφνης που μεγαλωσε χωρις μαμα....
-την τραυματικη εμπειρια του Νικολα - Μανου που μεγαλωσαν μαζι με το γερο Λυτρα
-το ψυχολογικο και εφηβικο "τραυμα" του θανατου του Φωτη σε ολη την παρεα της Φεγγαροπετρας
-για να δικαιολογηθουν η εγκαταλειψη της Μαριλιας και οι τ***ς της Ευας ακουσαμε για καταθλιψεις, βιασμους, ξυλοδαρμους και δεν συμμαζευεται η κατασταση...ολα τα κακα της μοιρα πανω σε αυτη την αμοιρη κορασιδα επεσαν...
-για το δυσκολο παρελθον του Στεφανου χωρις πατερα και μια μανα που μπαινοβγαινε στη φυλακη και στα νοσοκομεια

και χθες ακουω οτι και η Νταιζη μπαινει στο club των "καταφρονεμενων παιδιων"...εχοντας οχι μονο δυσκολα παιδικα χρονια και εφηβεια λογω βιασμου απο το πατριο (μεταξυ μας δεν ειδα κατι τετοιο αλλα ποτε δεν ξερεις)...αλλα λιγο πολυ υπονοησε οτι στα σκυλαδικα που δουλευε εκανε και κονσομασιόν...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....οτι ολοι αυτοι ηταν τοοοοοοοοσο ατυχοι και πονεμενοι με τα περιβαλλοντα που μεγαλωσαν και δουλεψαν...εχω ομως τρεις γ******ς αποριες:

1. Ειδικα στις περιπτωσεις της Νταιζαρας και της Ευαρας...θες να μου πεις ρε Ακριτα οτι εξαντλησαν ολαααααααααααα τα πιθανα επαγγελματικα περιθωρια και επιλογες στη ζωη τους, προτου αποφασισουν να "ενοικιαζουν" το κορμι τους στο "καλλιτεχνικο χωρο"?

Γιατι ειλικρινα μεγαλυτερη εκτιμηση θα ειχα, αν το καθε "τ****ι" αντι να κλαιγεται για καταθλιψεις, βιασμους και ξυλοδαρμους...ελεγε ξεκαθαρα "αυτες ειναι οι επιλογες μου σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ"

2. Τι στο δ*****ο ΜΟΝΟ ΕΓΩ, Η ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ...με τις γλωσσες μας, τα πιανα μας, τα ταξιδια μας, τα κολλεγια μας, τους χορους μας, τα εξοχικα μας κτλ...

Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα να θυμηθω να ευχαριστησω τους γονεις μου γιατι μετα το χθεσινο επεισοδιο συνειδητοποιησα οτι ειμαι η εξαιρεση στο κανονα και οχι το αντιστροφο...

3. Να δεκτω για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους τα δυσκολα παιδικοεφηβικα χρονια ΛΟΓΩ ΣΕΝΑΡΙΟΥ...αλλα για το χαρακτηρα της "Νταιζης" αφου:

-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που μπηκε αναμεσα στο πολυαγαπημενο και χαζοχαρουμενο ζευγος δικηγορων...
-κανεις δεν προκειται να την "λυπηθει" απο τη στιγμη που σχεδιασε τις αποπειρες κατα της αμοιρης / ατυχης /πονεμενης Ευας...
-εχεις το Σταυριδη να λεει την προοικονομια οτι "θα βρεθει σε χαντακι απο μονη της"...
-εχεις την Πολυχρονιδη που δινει ρεστα η ηθοποιος στο ρολο της απολυτης-κακιας-γιατι-ετσι-γουσταρει...

ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΡΕ ΑΚΡΙΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

Ασε ενα χαρακτηρα ατοφιο "κακο" να απολαυσουμε την ερμηνεια τουλαχιστον...Συγχυστηκα παλι....!!!!

Νicole πολύ ενδιαφέρων ο σχολιασμός σου!
Συμφωνώ στα περισσότερα και ειδικά στο θέμα Λουκά - Νόρας, το οποίο σχολίασα χθες. Δε μου αρέσει να τους δείχνουν να παλιμπαιδίζουν, να φέρονται σαν ξελιγωμένα που πρώτη φορά κάνουν σχέση στη ζωή τους και απεθύνονται ο ένας στον άλλο με γλυκόλογα τύπου "αγάπη μου, μωρό μου, μου έλειψες" κτλ. που γενικά δεν θεωρώ ότι είναι κακό να λέγονται από ερωτευμένους ανθρώπους αλλά όχι τόσο επιτηδευμένα και υπερβολικά. Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές που εύχομαι να μην τους είχαν κάνει ζευγάρι και να έμεναν δύο καλοί φίλοι όπως τους γνωρίσαμε. Και για να μην τους αδικήσω είναι φορές που δε μου αρέσει ο τρόπος που η Μελίτα αποκαλεί το Στέφανο μωρό μου ή αγάπη μου. Θα προτιμούσα να γίνεται με μεγαλύτερη φυσικότητα και όχι σαν να προσπαθούν να μας πείσουν για το μεγάλο της έρωτα προς το Στέφανο, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ -πώς θα μπορούσα άλλωστε από τη στιγμή που είμαι μεγάλη φαν του ζευγαριού!!!
Επίσης, δε μου άρεσε που η Μελίτα ευχαριστεί το Μάνο και πιστεύει ότι είχε δίκιο για το Στέφανο, αλλά της δίνω ένα ελαφρυντικό γιατί τα γεγονότα δυστυχώς τον επιβεβαιώνουν, φαινομενικά πάντα. Εδώ πιστεύει στην αλλαγή του η παρέα και η Εύα, η Μελίτα δε θα πίστευε που όσο να πεις είναι και ευκολόπιστη; Όσο για αυτό που σχολίασαν πολλοί ότι δήθεν τον γλυκοκοίταζε, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, ίσα ίσα. Δηλαδή τι υποννοείτε ότι η Μελίτα είναι καμία λυσσάρα που όταν τελειώνει η σχέση της με τον ένα στρέφεται στον άλλο, δεν το δέχομαι! Επιπλέον, γιατί προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση ότι θεωρεί ότι άλλαξε, το ίδιο δεν πιστεύουν όλοι; Με βάση τα τελευταία γεγονότα ο Μάνος φαίνεται ότι είχε δίκιο για το Στέφανο και παρουσιάζεται ως ήρωας αφού τη βοήθησε με τη μαρτυρία του στο δικαστήριο (ασχέτως που δεν είναι έτσι καθώς από αυτά που καταλαβαίνω το λαμόγιο είναι χωμένο παντού). Εδώ η Εύα που χτυπιόταν μέχρι πρόσφατα ότι δεν τον θέλει στη ζωή της, ότι θέλει να μείνει μακριά της, επειδή της βγήκε σκάρτος ο Στέφανος, στράφηκε πάλι στο Μάνο και ξεχνάει όσα της έχει κάνει τόσα χρόνια!
Η σκηνή Μαρίλιας - Εύας μου άρεσε, νομίζω ότι έπρεπε να γίνει μια τέτοια κουβέντα ανάμεσά τους, αλλά συμφωνώ ότι έπρεπε να είναι πιο ουσιαστική. Βέβαια μετά επανήλθα στα λογικά μου γιατί η Εύα για άλλη μια φορά παράτησε το νεογέννητο για να πάει τη βόλτα με τον καρμικό της έρωτα. Καλέ το μωρό δεν έχει σαραντίσει ακόμα και εκείνη το αφήνει συνέχεια στην Αγγέλα; Κατά τ΄άλλα η Μελίτα είναι κακή μάνα που δεν ασχολείται με το παιδί της.
Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.
Τέλος nicole συμφωνώ ότι δε χρειάζεται οι σεναριογράφοι να δικαιολογούν πάντα ένα κακό χαρακτήρα με βάση το παρελθόν του και τα ψυχικά του τραύματα. Δηλαδή σύμφωνα με αυτά που είπε η Νταίζη στα τελευταία επεισόδια, μετά την αγιοποίηση της Εύας στο φετινό κύκλο, την επόμενη σεζόν θα φορέσει φωτοστέφανο και η Ντιζάρα; Έλεος!!!Στο φινάλε ένας αμιγώς κακός χαρακτήρας που διατηρεί αυτή τη μορφή μέχρι τέλους και λαμβάνει την τιμωρία που του αξίζει (γιατί αυτό περιμένω να δω να παθαίνει η Νταίζη) έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον!!!


margel
margel


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από maraki_ch Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 9:57 am

Mik έγραψε:ΥΓ: Καλά, ο Χρήστος έπρεπε να πληρώσει τον γιατρό? Ο Στέφανος τίποτα?

gelio : respect : Ακομα γελαω!!!!!! gelio

thanks a lot Mik!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΣ!!!!
maraki_ch
maraki_ch
Εδεμοφανάκι
Εδεμοφανάκι

Θηλυκό Τόπος : chania

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Clarabelle Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 10:10 am

Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.


Επειδή το είδα να επαναλαμβάνεται το σχολιάκι να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Η Ξυλά έχει δουλέψει σε πολλές σειρές ταινίες και θεατρικά και δεν είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο.
Διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να γδυθεί λοιπόν κι αυτό της το αναγνωρίζουν προφανώς οι συντελεστές της σειράς.
Συνήθως κάνουν παραχωρήσεις ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι και αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό.
Άλλωστε θεωρώ οτι μια ερωτική ιστορία δεν στήνεται μόνο πάνω στο σεξ και τα φιλιά αλλά κυρίως πάνω στο συναίσθημα που βγάζουν οι ηθοποιοί στις συζητήσεις τους και στις έντονες σκηνές τους
Παράδειγμα ο Λουκάς και η Νόρα που είχαν κοινό σαν ζευγάρι πολύ πριν ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί
Αντίθετο παράδειγμα ο Στέφανος και η Μελίτα με τις καλές ερωτικές σκηνές που όμως όταν άρχισαν να συζητούν και να ξεδιπλώνουν τη σχέση τους ξενέρωσαν τόσο το κοινό ώστε να φωνάζει απαλάξτε μας απ αυτούς.


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 ClarabelleFinale

Μας είπαν η Εύα είναι θάλασσα
και η θάλασσα μπορεί να είναι φουρτουνιασμένη και μπορεί να είναι γαλήνια, αλλά ακίνητη ποτέ!
Στα "Μυστικά" το κατάφεραν και αυτό!
Clarabelle
Clarabelle
Forum Team
Forum Team

Θηλυκό Τόπος : Πειραιάς

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Καρ-Mik Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 10:10 am

margel έγραψε:Νicole πολύ ενδιαφέρων ο σχολιασμός σου!
Συμφωνώ στα περισσότερα και ειδικά στο θέμα Λουκά - Νόρας, το οποίο σχολίασα χθες. Δε μου αρέσει να τους δείχνουν να παλιμπαιδίζουν, να φέρονται σαν ξελιγωμένα που πρώτη φορά κάνουν σχέση στη ζωή τους και απεθύνονται ο ένας στον άλλο με γλυκόλογα τύπου "αγάπη μου, μωρό μου, μου έλειψες" κτλ. που γενικά δεν θεωρώ ότι είναι κακό να λέγονται από ερωτευμένους ανθρώπους αλλά όχι τόσο επιτηδευμένα και υπερβολικά. Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές που εύχομαι να μην τους είχαν κάνει ζευγάρι και να έμεναν δύο καλοί φίλοι όπως τους γνωρίσαμε. Και για να μην τους αδικήσω είναι φορές που δε μου αρέσει ο τρόπος που η Μελίτα αποκαλεί το Στέφανο μωρό μου ή αγάπη μου. Θα προτιμούσα να γίνεται με μεγαλύτερη φυσικότητα και όχι σαν να προσπαθούν να μας πείσουν για το μεγάλο της έρωτα προς το Στέφανο, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ -πώς θα μπορούσα άλλωστε από τη στιγμή που είμαι μεγάλη φαν του ζευγαριού!!!
Συμφωνώ.. Και στο ''αγάπη μου έρωτα μου μωρό μου'' της Νόρας και του Λουκά όλα σε μια πρόταση, όπως και το ''μωρό μου'' της Μελίτας.
Ακούγονται πολύ επιτηδευμένα και απο τους τρεις, και απο τον τρόπο και απο την στιγμή που λεγονται. Ενα υποκοριστικό όταν και όπου πρέπει είναι αρκετο , πιο φυσικό και πιο όμορφο
Επίσης, δε μου άρεσε που η Μελίτα ευχαριστεί το Μάνο και πιστεύει ότι είχε δίκιο για το Στέφανο, αλλά της δίνω ένα ελαφρυντικό γιατί τα γεγονότα δυστυχώς τον επιβεβαιώνουν, φαινομενικά πάντα. Εδώ πιστεύει στην αλλαγή του η παρέα και η Εύα, η Μελίτα δε θα πίστευε που όσο να πεις είναι και ευκολόπιστη;
Αυτό δεν την κάνει ευκολόπιστη αλλα ηλήθια. Οταν δεν μπορείς να έχεις κριτική αποψη ο ίδιος, και σκέφτεσαι με το μυαλό άλλων, τότε είσαι απλά ηλήθιος.
Όσο για αυτό που σχολίασαν πολλοί ότι δήθεν τον γλυκοκοίταζε, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, ίσα ίσα. Δηλαδή τι υποννοείτε ότι η Μελίτα είναι καμία λυσσάρα που όταν τελειώνει η σχέση της με τον ένα στρέφεται στον άλλο, δεν το δέχομαι!
Ούτε και γω πιστεύω οτι τον γλυκοκοίταζε, απλώς πιστεύω οτι φταίει η ίδιαίτερη χημεία που έχει ο Μπουγιούρης με την Παπα (την μεγαλύτερη χημεία σε ζευγάρι απο το τετράγωνο της σειράς). Στο δευτερο σκέλος αυτό το πιστευω, όχι απο την σκηνή με τον Μάνο, αλλα με το οτι μας έδειξε μέχρι τώρα Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 397896
Η σκηνή Μαρίλιας - Εύας μου άρεσε, νομίζω ότι έπρεπε να γίνει μια τέτοια κουβέντα ανάμεσά τους, αλλά συμφωνώ ότι έπρεπε να είναι πιο ουσιαστική. Βέβαια μετά επανήλθα στα λογικά μου γιατί η Εύα για άλλη μια φορά παράτησε το νεογέννητο για να πάει τη βόλτα με τον καρμικό της έρωτα. Καλέ το μωρό δεν έχει σαραντίσει ακόμα και εκείνη το αφήνει συνέχεια στην Αγγέλα; Κατά τ΄άλλα η Μελίτα είναι κακή μάνα που δεν ασχολείται με το παιδί της.
Αυτό είναι τα double standars που λέμε... Η Μελίτα επι μήνες παρατάει την κορούλα της απο δω και απο κει (που έχει και ψυχολογικά), και η Ευα φεύγει λίγο με τον αντρα που υποτίθεται οτι αγαπάει, και θα φύγει για τα καλά, και κράζετε αμέσως την Ευα.
Δεν διαφωνώ στο να το κάνετε, αλλα δεν γίνεται η Μελίτα να μην σχολιάζεται ή να δικαιολογείται (απο τους φαν) και η Ευα με την πρώτη ευκαιρία
Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.
Το έχω σχολιάσει ήδη το θέμα ....


Νεο ΥΓ: Επιτέλους θα ξαραχνιάσει ο Μάνος Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 0667


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Mik2S03
Αγάπησε τρείς, γ...αργάλησε τρείς, μαγείρεψε για τρεις, και να γκαστρώσει μόνο δύο??
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379 Στεφανε βάλε μπρος μην μείνει παραπονεμένη καμία!
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379
Καρ-Mik
Καρ-Mik
Αθώα Μπατσίνα
Αθώα Μπατσίνα


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από margel Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 10:40 am

Clarabelle έγραψε:Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.


Επειδή το είδα να επαναλαμβάνεται το σχολιάκι να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Η Ξυλά έχει δουλέψει σε πολλές σειρές ταινίες και θεατρικά και δεν είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο.
Διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να γδυθεί λοιπόν κι αυτό της το αναγνωρίζουν προφανώς οι συντελεστές της σειράς.
Συνήθως κάνουν παραχωρήσεις ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι και αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό.
Άλλωστε θεωρώ οτι μια ερωτική ιστορία δεν στήνεται μόνο πάνω στο σεξ και τα φιλιά αλλά κυρίως πάνω στο συναίσθημα που βγάζουν οι ηθοποιοί στις συζητήσεις τους και στις έντονες σκηνές τους
Παράδειγμα ο Λουκάς και η Νόρα που είχαν κοινό σαν ζευγάρι πολύ πριν ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί
Αντίθετο παράδειγμα ο Στέφανος και η Μελίτα με τις καλές ερωτικές σκηνές που όμως όταν άρχισαν να συζητούν και να ξεδιπλώνουν τη σχέση τους ξενέρωσαν τόσο το κοινό ώστε να φωνάζει απαλάξτε μας απ αυτούς.

Εγώ δεν είπα ότι μια καλογυρισμένη ερωτική σκηνή πρέπει να έχει απαραίτητα γυμνό ή να είναι υπερβολικά σέξυ, ούτε ότι για να αποδοθεί το πάθος σε ένα φιλί πρέπει σώνει και καλά, να πέσουν γλωσσόφιλα, αλλά τουλάχιστον να φαίνεται το πάθος ή η μεγάλη αγάπη και δυστυχώς δεν είδα κάτι τέτοιο στη σκηνή του χθεσινού φιλιού. Αυτή είναι η γνώμη μου. Υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έδιναν ένα φιλί αποχωρισμού, έτσι φιλάς κάποιον που αγαπάς και θα χάσεις από τη ζωή σου πιθανόν για πάντα;
Όσο για τις ερωτικές σκηνές Στέφανου - Μελίτας, για μένα είναι ασυναγώνιστες - οι μόνες με τις οποίες ίσως μπορούν να συγκριθούν είναι αυτές Μάνου - Μελίτας. Και δεν καταλαβαίνω γιατί η Μελίτα χαρακτηρίζεται από πολλούς εδώ μέσα vileda, Μελιτζούλια κτλ. Το μεγάλο κακό που έκανε είναι ότι έκανε σεξ με το Στέφανο στον πάγκο ή στο πάτωμα, από πότε δηλαδή υπάρχουν περιορισμοί στο που θα κάνει σεξ κάποιος ή από πότε το κρεβάτι είναι το μόνο μέρος που μπορούν να συνευρίσκονται δύο άνθρωποι; Έχω την αίσθηση δε ότι επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα σημεία για να βρεθούν Στέφανος - Μελίτα στην αρχή της ιστορίας τους, ακριβώς για να μας δείξουν ότι το πάθος τους ήταν ανεξέλεγκτο και παράφορο. Εξάλλου, εγώ θυμάμαι στα πρώτα επεισόδια του περσινού κύκλου την Εύα ερχόμενη από το Παρίσι, να μπουκάρει στο γραφείο του Μάνου, να τον "καβαλάει" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και να το κάνουν με κίνδυνο κιόλας να μπει στο γραφείο η Μελίτα και να τους πιάσει, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Mik μου, δηλαδή και ο Λουκάς, η Νόρα, η Εύα, ο Ηλίας, η Δάφνη, ο Νικόλας, που έχουν λυσσάξει να διατυμπανίζουν για την αλλαγή του Μάνου, είναι ηλίθιοι ή αυτοί απλά είναι μέλη της παρέας οπότε δεν πειράζει αν έχουν κάνει λάθος εκτίμηση και έχουν οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα;

Όσο για το ποια είναι καλή μητέρα ή όχι, εγώ ποτέ δεν είπα ότι η Μελίτα είναι άψογη, αλλά σίγουρα δεν έχει κάνει τα τέρατα για τα οποία την κατηγορείται. Δε λέω ότι μια μάνα πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο με το παιδί της και να μην έχει προσωπική ζωή, απλά η διαφορά είναι ότι μιλάμε για ένα νεογέννητο που όσο να πεις χρειάζεται τη φροντίδα και την παρουσία της μαμάς του περισσότερο.
Και ναι συμφωνώ και εγώ ότι ήταν καρα- άκυρο να μιλάνε Μελίτα και Αμαλία μπροστά στη Νεφέλη για τέτοιου είδους θέματα: δεν είναι κουφό το κοριτσάκι ούτε μωρό να μην καταλαβαίνει τι ακούει. Μεγάλο φάουλ!!!
margel
margel


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Καρ-Mik Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 10:46 am

margel έγραψε:
Mik μου, δηλαδή και ο Λουκάς, η Νόρα, η Εύα, ο Ηλίας, η Δάφνη, ο Νικόλας, που έχουν λυσσάξει να διατυμπανίζουν για την αλλαγή του Μάνου, είναι ηλίθιοι ή αυτοί απλά είναι μέλη της παρέας οπότε δεν πειράζει αν έχουν κάνει λάθος εκτίμηση και έχουν οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα;
Μargel μου, δεν σχολίασα αυτό. Το σχόλιο μου πήγε πάνω στην θέμα της ''ευκολόπιστης''.
Θα μπορούσε να το πιστεύει όχι γιατι είναι ευκολόπιστη και της αλλάζει ο καθένας τα μυαλά αλλα γιατί έτσι πιστεύει η ίδια σύμφωνα με τις πράξεις του Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 692872


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Mik2S03
Αγάπησε τρείς, γ...αργάλησε τρείς, μαγείρεψε για τρεις, και να γκαστρώσει μόνο δύο??
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379 Στεφανε βάλε μπρος μην μείνει παραπονεμένη καμία!
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 13379
Καρ-Mik
Καρ-Mik
Αθώα Μπατσίνα
Αθώα Μπατσίνα


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Clarabelle Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 10:48 am

margel έγραψε:
Clarabelle έγραψε:Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.


Επειδή το είδα να επαναλαμβάνεται το σχολιάκι να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Η Ξυλά έχει δουλέψει σε πολλές σειρές ταινίες και θεατρικά και δεν είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο.
Διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να γδυθεί λοιπόν κι αυτό της το αναγνωρίζουν προφανώς οι συντελεστές της σειράς.
Συνήθως κάνουν παραχωρήσεις ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι και αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό.
Άλλωστε θεωρώ οτι μια ερωτική ιστορία δεν στήνεται μόνο πάνω στο σεξ και τα φιλιά αλλά κυρίως πάνω στο συναίσθημα που βγάζουν οι ηθοποιοί στις συζητήσεις τους και στις έντονες σκηνές τους
Παράδειγμα ο Λουκάς και η Νόρα που είχαν κοινό σαν ζευγάρι πολύ πριν ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί
Αντίθετο παράδειγμα ο Στέφανος και η Μελίτα με τις καλές ερωτικές σκηνές που όμως όταν άρχισαν να συζητούν και να ξεδιπλώνουν τη σχέση τους ξενέρωσαν τόσο το κοινό ώστε να φωνάζει απαλάξτε μας απ αυτούς.

Εγώ δεν είπα ότι μια καλογυρισμένη ερωτική σκηνή πρέπει να έχει απαραίτητα γυμνό ή να είναι υπερβολικά σέξυ, ούτε ότι για να αποδοθεί το πάθος σε ένα φιλί πρέπει σώνει και καλά, να πέσουν γλωσσόφιλα, αλλά τουλάχιστον να φαίνεται το πάθος ή η μεγάλη αγάπη και δυστυχώς δεν είδα κάτι τέτοιο στη σκηνή του χθεσινού φιλιού. Αυτή είναι η γνώμη μου. Υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έδιναν ένα φιλί αποχωρισμού, έτσι φιλάς κάποιον που αγαπάς και θα χάσεις από τη ζωή σου πιθανόν για πάντα;
Όσο για τις ερωτικές σκηνές Στέφανου - Μελίτας, για μένα είναι ασυναγώνιστες - οι μόνες με τις οποίες ίσως μπορούν να συγκριθούν είναι αυτές Μάνου - Μελίτας. Και δεν καταλαβαίνω γιατί η Μελίτα χαρακτηρίζεται από πολλούς εδώ μέσα vileda, Μελιτζούλια κτλ. Το μεγάλο κακό που έκανε είναι ότι έκανε σεξ με το Στέφανο στον πάγκο ή στο πάτωμα, από πότε δηλαδή υπάρχουν περιορισμοί στο που θα κάνει σεξ κάποιος ή από πότε το κρεβάτι είναι το μόνο μέρος που μπορούν να συνευρίσκονται δύο άνθρωποι; Έχω την αίσθηση δε ότι επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα σημεία για να βρεθούν Στέφανος - Μελίτα στην αρχή της ιστορίας τους, ακριβώς για να μας δείξουν ότι το πάθος τους ήταν ανεξέλεγκτο και παράφορο. Εξάλλου, εγώ θυμάμαι στα πρώτα επεισόδια του περσινού κύκλου την Εύα ερχόμενη από το Παρίσι, να μπουκάρει στο γραφείο του Μάνου, να τον "καβαλάει" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και να το κάνουν με κίνδυνο κιόλας να μπει στο γραφείο η Μελίτα και να τους πιάσει, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Mik μου, δηλαδή και ο Λουκάς, η Νόρα, η Εύα, ο Ηλίας, η Δάφνη, ο Νικόλας, που έχουν λυσσάξει να διατυμπανίζουν για την αλλαγή του Μάνου, είναι ηλίθιοι ή αυτοί απλά είναι μέλη της παρέας οπότε δεν πειράζει αν έχουν κάνει λάθος εκτίμηση και έχουν οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα;

Όσο για το ποια είναι καλή μητέρα ή όχι, εγώ ποτέ δεν είπα ότι η Μελίτα είναι άψογη, αλλά σίγουρα δεν έχει κάνει τα τέρατα για τα οποία την κατηγορείται. Δε λέω ότι μια μάνα πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο με το παιδί της και να μην έχει προσωπική ζωή, απλά η διαφορά είναι ότι μιλάμε για ένα νεογέννητο που όσο να πεις χρειάζεται τη φροντίδα και την παρουσία της μαμάς του περισσότερο.
Και ναι συμφωνώ και εγώ ότι ήταν καρα- άκυρο να μιλάνε Μελίτα και Αμαλία μπροστά στη Νεφέλη για τέτοιου είδους θέματα: δεν είναι κουφό το κοριτσάκι ούτε μωρό να μην καταλαβαίνει τι ακούει. Μεγάλο φάουλ!!!


Ένα νεογέννητο χρειάζεται έναν υπεύθυνο άνθρωπο κοντά του 24 ώρες το 24ωρο όποιος κι αν είναι αυτός αρκεί να το φροντίζει.
Ένα παιδί που γυρίζει στους ψυχολόγους χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Και ναι η Μελίτα είναι γυναίκα και πρέπει να έχει κι αυτή το δικό της χρόνο, αλλά όταν το παιδί σου έχει πρόβλημα δεν κουβαλάς το γκόμενο στο δίπλα δωμάτιο και δεν τον βάζεις καθημερινά στο σπίτι όταν σου έχουν πει να το αποφεύγεις.
Και ναι το πάθος δεν έχει τόπο και χρόνο αλλά αυτή η σχέση ήταν μόνο αυτό, μόνο σεξ. Άλλωστε δεν γνωρίζει η Μελίτα το Στέφανο και φάνηκε ξεκάθαρα με το πρώτο εμπόδιο. Για μένα αυτά η μαμά μου ο μπαμπάς σου μου φαίνονται γελοία σε μια σχέση όταν μιλάμε γι αυτές τις ηλικίες. Το πρώτο πρόβλημα ήταν η διαθήκη και μπαχαλιάστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη.


Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 ClarabelleFinale

Μας είπαν η Εύα είναι θάλασσα
και η θάλασσα μπορεί να είναι φουρτουνιασμένη και μπορεί να είναι γαλήνια, αλλά ακίνητη ποτέ!
Στα "Μυστικά" το κατάφεραν και αυτό!
Clarabelle
Clarabelle
Forum Team
Forum Team

Θηλυκό Τόπος : Πειραιάς

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από margel Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 11:03 am

Clarabelle έγραψε:
margel έγραψε:
Clarabelle έγραψε:Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.


Επειδή το είδα να επαναλαμβάνεται το σχολιάκι να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Η Ξυλά έχει δουλέψει σε πολλές σειρές ταινίες και θεατρικά και δεν είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο.
Διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να γδυθεί λοιπόν κι αυτό της το αναγνωρίζουν προφανώς οι συντελεστές της σειράς.
Συνήθως κάνουν παραχωρήσεις ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι και αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό.
Άλλωστε θεωρώ οτι μια ερωτική ιστορία δεν στήνεται μόνο πάνω στο σεξ και τα φιλιά αλλά κυρίως πάνω στο συναίσθημα που βγάζουν οι ηθοποιοί στις συζητήσεις τους και στις έντονες σκηνές τους
Παράδειγμα ο Λουκάς και η Νόρα που είχαν κοινό σαν ζευγάρι πολύ πριν ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί
Αντίθετο παράδειγμα ο Στέφανος και η Μελίτα με τις καλές ερωτικές σκηνές που όμως όταν άρχισαν να συζητούν και να ξεδιπλώνουν τη σχέση τους ξενέρωσαν τόσο το κοινό ώστε να φωνάζει απαλάξτε μας απ αυτούς.

Εγώ δεν είπα ότι μια καλογυρισμένη ερωτική σκηνή πρέπει να έχει απαραίτητα γυμνό ή να είναι υπερβολικά σέξυ, ούτε ότι για να αποδοθεί το πάθος σε ένα φιλί πρέπει σώνει και καλά, να πέσουν γλωσσόφιλα, αλλά τουλάχιστον να φαίνεται το πάθος ή η μεγάλη αγάπη και δυστυχώς δεν είδα κάτι τέτοιο στη σκηνή του χθεσινού φιλιού. Αυτή είναι η γνώμη μου. Υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έδιναν ένα φιλί αποχωρισμού, έτσι φιλάς κάποιον που αγαπάς και θα χάσεις από τη ζωή σου πιθανόν για πάντα;
Όσο για τις ερωτικές σκηνές Στέφανου - Μελίτας, για μένα είναι ασυναγώνιστες - οι μόνες με τις οποίες ίσως μπορούν να συγκριθούν είναι αυτές Μάνου - Μελίτας. Και δεν καταλαβαίνω γιατί η Μελίτα χαρακτηρίζεται από πολλούς εδώ μέσα vileda, Μελιτζούλια κτλ. Το μεγάλο κακό που έκανε είναι ότι έκανε σεξ με το Στέφανο στον πάγκο ή στο πάτωμα, από πότε δηλαδή υπάρχουν περιορισμοί στο που θα κάνει σεξ κάποιος ή από πότε το κρεβάτι είναι το μόνο μέρος που μπορούν να συνευρίσκονται δύο άνθρωποι; Έχω την αίσθηση δε ότι επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα σημεία για να βρεθούν Στέφανος - Μελίτα στην αρχή της ιστορίας τους, ακριβώς για να μας δείξουν ότι το πάθος τους ήταν ανεξέλεγκτο και παράφορο. Εξάλλου, εγώ θυμάμαι στα πρώτα επεισόδια του περσινού κύκλου την Εύα ερχόμενη από το Παρίσι, να μπουκάρει στο γραφείο του Μάνου, να τον "καβαλάει" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και να το κάνουν με κίνδυνο κιόλας να μπει στο γραφείο η Μελίτα και να τους πιάσει, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Mik μου, δηλαδή και ο Λουκάς, η Νόρα, η Εύα, ο Ηλίας, η Δάφνη, ο Νικόλας, που έχουν λυσσάξει να διατυμπανίζουν για την αλλαγή του Μάνου, είναι ηλίθιοι ή αυτοί απλά είναι μέλη της παρέας οπότε δεν πειράζει αν έχουν κάνει λάθος εκτίμηση και έχουν οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα;

Όσο για το ποια είναι καλή μητέρα ή όχι, εγώ ποτέ δεν είπα ότι η Μελίτα είναι άψογη, αλλά σίγουρα δεν έχει κάνει τα τέρατα για τα οποία την κατηγορείται. Δε λέω ότι μια μάνα πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο με το παιδί της και να μην έχει προσωπική ζωή, απλά η διαφορά είναι ότι μιλάμε για ένα νεογέννητο που όσο να πεις χρειάζεται τη φροντίδα και την παρουσία της μαμάς του περισσότερο.
Και ναι συμφωνώ και εγώ ότι ήταν καρα- άκυρο να μιλάνε Μελίτα και Αμαλία μπροστά στη Νεφέλη για τέτοιου είδους θέματα: δεν είναι κουφό το κοριτσάκι ούτε μωρό να μην καταλαβαίνει τι ακούει. Μεγάλο φάουλ!!!


Ένα νεογέννητο χρειάζεται έναν υπεύθυνο άνθρωπο κοντά του 24 ώρες το 24ωρο όποιος κι αν είναι αυτός αρκεί να το φροντίζει.
Ένα παιδί που γυρίζει στους ψυχολόγους χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Και ναι η Μελίτα είναι γυναίκα και πρέπει να έχει κι αυτή το δικό της χρόνο, αλλά όταν το παιδί σου έχει πρόβλημα δεν κουβαλάς το γκόμενο στο δίπλα δωμάτιο και δεν τον βάζεις καθημερινά στο σπίτι όταν σου έχουν πει να το αποφεύγεις.
Και ναι το πάθος δεν έχει τόπο και χρόνο αλλά αυτή η σχέση ήταν μόνο αυτό, μόνο σεξ. Άλλωστε δεν γνωρίζει η Μελίτα το Στέφανο και φάνηκε ξεκάθαρα με το πρώτο εμπόδιο. Για μένα αυτά η μαμά μου ο μπαμπάς σου μου φαίνονται γελοία σε μια σχέση όταν μιλάμε γι αυτές τις ηλικίες. Το πρώτο πρόβλημα ήταν η διαθήκη και μπαχαλιάστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οκ συμφωνώ ένα παιδί με διαπιστωμένα ψυχολογικά προβλήματα χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή, και ναι το σωστό θα ήταν ο Στέφανος να μπει στη ζωή της πιο ομαλά, αλλά και πέρσι όταν ο χωρισμός των γονιών της ήταν πιο πρόσφατος και δεν είχε συνηθίσει ακόμα τη νέα κατάσταση, η Εύα ως σύντροφος του Μάνου μπήκε στη ζωή της Νεφέλης, αλλά δε μας έδειξαν να έχει το ίδιο πρόβλημα και την ίδια αντιμετώπιση απέναντί της. Το ίδιο δεν είναι;
Όσο για τη σχέση Στέφανου - Μελίτας, συγνώμη από που προκύπτει ότι ήταν μόνο σεξ και τίποτα άλλο; Νομίζω ότι έχει αποδειχθεί ότι και για τους δύο είναι κάτι πολύ παραπάνω. Και δε θεωρώ παράλογο η Μελίτα να αμφιβάλλει για το Στέφανο τις στιγμές που έγινε αυτό, γιατί δεν ήταν κάποιος που ήξερε χρόνια και γιατί τα γεγονότα αυτό έδειχναν. Εδώ αμφιβάλλει η Εύα για αυτόν που τον ξέρει πολύ περισσότερα χρόνια.
Mik η Μελίτα κακώς μεν είναι ένας άνθρωπος που ζούσε σε γυάλα όλα αυτά τα χρόνια και συνηθίζει να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα στο χαρακτήρα της το οποίο έχω επισημάνει πολλές φορές και πολύ θα ήθελα να δω μια ουσιαστική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Ελπίζω να γίνει αυτή η αλλαγή στον τρίτο κύκλο.
margel
margel


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από giouli_edem Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 12:19 pm

Υπέροχο το επεισόδιο, από τα καλύτερα που έχουμε δει στα Μυστικά !!!!

Και πρώτη φορά που δε με ενόχλησε που δεν ήταν πρωταγωνιστές η παρέα, γιατί ο κος. Ζουγανέλης και η κα. Παπαδημητρίου σήκωσαν όλο το επεισόδιο στις πλάτες τους και μας αντάμειψαν που υπήρξαν στη σειρά !! : respect :

Ειδικά ο κος. Ζουγανέλης που ήταν οι τελευταίες του σκηνές, με συνεπήρε και με ταξίδεψε μαζί του στην "όμορφη" αφήγηση του για το παρελθόν ... (το όμορφη το λέω για την περιγραφή του και όχι για τα γεγονότα!).

Ήταν υπέροχος σε όλες του τις σκηνές και μαζί με την κυρία Παπαδημητρίου δε βαρέθηκα λεπτό να τους βλέπω, κι ας διήρκησε η σκηνή τους σχεδόν όλο το πρώτο μισάωρο του επεισοδίου .

Θα μου λείψει ο Ζουγανέλης που μας απέδειξε ότι και στο δραματικό είναι ηθοποιάρα !!!!! : respect :

Στα υπόλοιπα τώρα, είδα μια Μελίτα που πριν λίγο καιρό άνοιγε την πόρτα στο Μάνο και του έλεγε "τι θες πάλι εδώ?" να του ανοίγει τις αγκάλες της και να τον υποδέχεται θερμά με τη συγνώμη στο στόμα ! Με το ύφος της, μόνο που δεν του ξαναζήτησε να είναι μαζί !!! vomit

Αυτό που είπατε για τη Νεφέλη το παρατήρησα κι εγώ !!! Δεν είναι βρέφος το παιδάκι σαν τον Άγγελο για να μην ακούει και να μην καταλαβαίνει τί λένε !!!!! Πώς συζητάνε μπροστά του Αμαλία-Μελίτα σαν να είναι χαζό το παιδί ???? cake

Λουκανοράκια πολύ καλοί σε όλο το επεισόδιο με αποκορύφωμα όταν αντίκρυσαν το σώμα του αστυνόμου, όπου εκεί μου άρεσε πολύ και ο Παναγιώτης (υπαστυνόμος) !!!

Ευάκι-Μαρίλια πολύ γλυκιά κουβεντούλα και με Μάνο-Εύα να λιώνω από τη στιγμή που τους είδα χέρι χέρι, μέχρι την συγκινητική κουβέντα τους και το φιλί ..... inlove

Ανυπομονώ μέχρι την Κυριακή να βλέπω επεισόδια σαν το χτεσινό και το σημερινό που προμηνίεται πολύ καλό, γιατί μας το χρωστάνε .....

ΘΕΛΩ ΠΑΡΕΑ ΤΙΣ ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ !!!!! ((
Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 GioulisS03_11

Love! Γιατί αυτή είναι η πραγματική Παρέα της Φεγγαρόπετρας
και γιατί τα Μυστικά της Εδέμ τελείωσαν τον Ιούνιο του 2010 ... Love!
giouli_edem
giouli_edem
Paparazzi
Paparazzi

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από sarita Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:03 pm

Δεν ξερω τι λογια υπαρχουν για να σχολιασω αυτο το επεισοδιο.Επιτελους τα Μυστικα που ξερουμε και αγαπαμε.Με την πλοκη την δραση την αγωνια και οχι με περιττες σκηνες και επαναλαμβανομενους διαλογους.
Το επεισοδιο ηταν ολο ζουγανελη-παπαδημητριου κατι που δεν με χαλασε.Και εδω βλεπουμε οτι οταν δυο εκπληκτικοι ηθοποιοι συναντουνται τοτε το αποτελεσμα δεν μπορει να χαρακτηριστει κατωτερο του τελειου.Ο ζουγα χωρις υστεριες η φωνες η αγριαδες μας περασε ακριβως ολα οσα ενιωθε τοσα χρονια.Το πενθος του για την γυναικα και το παιδι του, την απογνωση του που εκλεισε η υποθεση της, την αγωνια του να βρει ο ιδιος τους υπευθυνους και τελος η ψυχρη και ηρεμοτατη οργανωση του σχεδιου εκδικησης.Μονο το βλεμμα του και ο τονος της φωνης του ηταν αρκετα για να με συνεπαρουν και να με κανουν να πονεσω, να θυμωσω και να κλαψω.Φυσικα την αντιγονη δεν την λυπηθηκα ουτε δευτερολεπτο.Αφου οση ωρα την εβλεπα ελεγα "αμαν πεσε παθε το εγκεφαλικο να τελειωνουμε".Τι εφταψυχη μαυρη γατα ειναι αυτη?Δεν μπορω ομως να μην υποκλιθω στην εξαιρετικη ερμηνεια της κας Παπαδημητριου.
Φυσικα οπως ηταν αναμενομενο κανενας δεν την πιστεψε και δεν προκειται να την πιστεψει.Ειδα τον στεφανο που παρολα οσα του εχει κανει η μανα του να ειναι εκει διπλα της και να της στεκεται.
Ειδα το ζευγος βενετη να φερεται οπως ακριβως τους ξερω. Με Ευστροφια ταχυτητα και σοβαροτητα.
Ειδα μια μελιτα που απο εκει που εβριζε τον μανο μονο που δεν του φιλησε τα ποδια.Αυτη να μου το θυμηθειτε αν δεν εφευγε ο μπουγιουρης ετοιμη ηταν να κυλιστει στα πατωματα μαζι του.Την ωρα που της ειπε ο μανος θα εχω και καμερες και ιντερνετ αναφωνησα"εχω και εγω γινεται να σε βλεπω?"
Ειδα μια σκηνη που περιμενα την ευα και τον μανο να κανουν αν και συντομη βεβαια συζητηση για τη σχεση τους.Περιμενω σε πιο πολλες σκηνες και εξομολογησεις.
Αυτο που δεν περιμενα ειναι να με συνεπαρει ο παναγιωτης.Η αληθεια ειναι οτι δεν του το χα και η τελευταια σκηνη πραγματικα με εκανε να σπαραξω.Αλλα ουτε να θρηνησω δεν με αφησαν.Μου εδειξαν στα προσεχως τις ηλιθιοτητες της νταιζης και ξαφνικα ο θρηνος εγινε οργη.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ.

Δεν νομιζω οτι εχω κατι αλλο να πω.ΑΓΑΠΑΩ ΖΟΥΓΑ ΑΠΛΑ.
oscar σε ολες τις γνωστες αγνωστες.
sarita
sarita
Κολλημένος με τα "Μυστικά"
Κολλημένος με τα

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από evanna Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:05 pm

Ημουν σιγουρη οτι με ενα τοσο τελειο επεισοδιο θα ''απλωνοντουσαν'' πολλα σεντονακια!
Οποτε oscar σε:
Αριαδνη,Αγγελικη,Ρενα,Ηρω,Σοφια,Γιαννα,Μαριεφη & Βασω(αν και δεν συμφωνω 100%),Γιουλη,Clarabelle,maraki_ch,rachel,Dioni,ebelina2007,Vasouli,evalia,almaresi,sarita!

Yπεροχοι σχολιασμοι κοριτσια!
evanna
evanna
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Ezantakou Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:07 pm

Μόλις είδα το επεισόδιο (βρήκα και εγώ επεισόδιο να χάσω) και εννοείται οτι ψηφίζω "τέλειο" γιατί μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα όπως συγκίνηση και πόνο, ειδικά στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου....

Λοιπόν, έχουμε και λέμε....

Παροιμία no.1--> "Ανέμους έσπειρες, θύελλες θα θερίσεις." for Αντιγόνη
Τώρα που λέει την αλήθεια, κανείς δε την πιστεύει μετά απο την αποκάλυψη της διαθήκης..
Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στην κυρία Παπαδημητρίου : respect :
Τώρα όσο να αφορά την Αντιγόνη, δεν μπορώ να την λυπηθώ απο την στιγμή που ήταν ηθική αυτουργός στην δολοφονία μιάς έγκυου γυναίκα η οποία περίμενε και το πρώτο της παιδί με τόση λαχτάρα... Δεν δικαιολογεί τίποτα απολύτως αυτή της την πράξη και μάλιστα όταν κάποιος το κάνει μόνο και μόνο για τα λεφτά... Καμιά κληρονομιά, ακόμα και δισεκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορεί να μπεί στη ζυγαριά με μία ανθρώπινη ζωή....
Όπως είπα δεν την λυπήθηκα καθόλου γιατί κακά τα ψέμματα όλα εδώ πληρώνονται αλλά η αλήθεια είναι οτι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έβγαλε τόσο συναίσθημα που δεν μπορούσε να με χαροποιήσει ή να με ανακουφίσει αυτό που περνούσε εκείνη τη στιγμή... Η κραυγή της, η στάση που ήταν ξαπλωμένη στο δωμάτιο της, ο τρόπος που μιλούσε και έλεγε ποιός είναι ο δολοφόνος ήταν τόσο φυσικά που για μια στιγμή πίστεψα και εγώ οτι χάθηκε πάλι....
Ήταν φυσιολογικότατο που ο Στέφανος με τον Χρήστο αμέσως πίστεψαν οτι η Αντιγόνη <<τρελάθηκε>> γιατί κρίνουν με βάση το παρελθόν της και δεν πίστεψαν στιγμή οτι αληθεύουν αυτά που λέει...
--> Τι ειρωνία.... Στο παρελθόν έκρυβε απο τον γιό της οτι τα έχει τετρακόσια και τώρα δεν μπορεί να του αποδείξει οτι δεν είναι χαμένη στο διάστημα...

Παροιμία no.2--> "Η θάλασσα δεν έχει κλαδιά για να πιαστείς." for Σταυρίδης
Ο Σταυρίδης σε αντίθεση με την Αντιγόνη, τα έχει τετρακόσια αλλά ο πόνος και η οργή τον κυρίευσαν και μπήκε σε ένα παιχνίδι με στόχο να πάρει την εκδίκηση του για την γυναίκα και το αγέννητο παιδί του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, όπως άλλωστε και έπραξε...
Η αναδρομή στο παρελθόν είχε τόσο μα τόσο ενδιαφέρον... Όχι επειδή είχαμε την "τιμή" να ξαναδούμε το μπουκλοκεφαλάκι αλλά επειδή είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μέσα απο τις αναμνήσεις του αστυνόμου, έντονες στιγμές για το πώς κάποιος σκοτώνει έναν άνθρωπο για ένα ρημαδοχαρτί που λέγεται διαθήκη... Το ύφος του Σταυρίδη όταν εξιστορούσε αυτά που έγιναν, έδειχνε έναν άνθρωπο που έχει πλήρη έλεγχο και συνείδηση των πράξεων του...
Είμαι της άποψης οτι "για ένα γαϊδούρι, μην γίνεις και εσύ γαϊδούρι" γιαυτό και δεν δικαιολογώ που ο Σταυρίδης σκότωσε εν ψυχρώ τον οποιονδήποτε Χατζηβασιλείου... Μπορώ όμως να καταλάβω τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια λύση και τον καταλαβαίνω επειδή σίγουρα δεν διέπραξε το έγκλημα για τα λεφτά αλλά γιατί ΝΟΜΙΖΕ οτι θα αναπαυτεί η ψυχή της γυναίκας του με την οποία δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα.... Ιδού και η ανάγκη του να προστατέψει την Εύα και το παιδί της....
Μετά την επίσκεψη στην Αντιγόνη, πήγε στο παρκάκι που έπαιζαν τα παιδιά... Δεν είπε λέξη ο άνθρωπος, ούτε έναν μονόλογο αλλά ήταν ξεκάθαρο οτι σκεφτόταν την γυναίκα και το παιδί του με τους οποίους θα μπορούσε να ζήσει τόσα πράγματα και όμως δε τον άφησαν...
Στο νεκροταφείο ήταν πολύ αγριευτική η κατάσταση και όταν έβγαλε το όπλο απο το κόκκινο πανί, αγριεύτηκα περισσότερο... Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και άρχισε να τρέμει... Ήταν τόσο έντονη σκηνή που απο μέσα μου φώναζα να μην το κάνει... Είχε σφίξει τα δόντια του και σου έδινε την εντύπωση οτι τελικά δε θα το κάνει το κακό... Ήταν τόσο ρεαλιστικό...
--> Θα μας λείψει σίγουρα ο Σταυρίδης-Ζουγανέλης... Τελικά όχι μόνο ανταποκρίθηκε επάξια στον ρόλο του αλλά τον απογείωσε κιόλας με τον καλήτερο τρόπο... Είναι απο τους λίγους ήρωες που δεν μπορώ να φανταστώ οτι θα έπαιζε άλλος ηθοποιός τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.. Μας πρόσφερε τελικά πολύ δυνατές σκηνές : respect :

Παροιμία no.3--> "Στην αναβροχιά, καλό είν' και το χαλάζι." for Ευα-Μάνος
Άρχισε η ιστορία του τέλους... Βέβαια αυτό θα έπρεπε να είχε συμβεί πολύ πρίν αλλά τουλάχιστον εύχομαι να το τελειώσουν καλά γιατί έχουμε να κάνουμε με μια σχέση ζωής που πέρασε σκαμπανεβάσματα και δεν αξίζει πρόχειρο τέλος...
Το φιλί τους μου άρεσε πολύ, ήμουν όμως τόσο απορροφημένη απο τον Σταυρίδη που δεν το πρόσεξα και πολύ, βέβαια στο σημερινό επεισόδιο νομίζω οτι θα μου τραβήξουν την προσοχή ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... Η κουβέντα τους στην παραλία ήταν ουσιαστική και μου άφησε γλυκόπικρη γεύση.. Τέτοιες σκηνές θα έπρεπε να μας προσφέρουν προ πολλού και όχι τα κολοκυθάκια του Μάνου....
Η Μαρίλια είναι ένα κορίτσι που θαμάζω, είναι τόσο ώριμη για την ηλικία της.... Μίλησε πολύ όμορφα στην Εύα και την ζήλεψα τρελά που έπαιζε με τον Άγγελο.. Θέλω και εγώ.... inlove
-->Τώρα αν σας πώ κάτι θα με βρίσετε; Μου άρεσε η σκηνή Μάνου-Μελίτας.. Έχουν χημεία αυτοί οι δύο.. Για Μάνο-Εύα δεν μιλάω γιατί είναι ένα ζευγάρι με ιστορία που ήθελα να δώ αλλά η Μελίτα περισσότερη οικειότητα έχει με τον Μάνο, παρά με τον Στέφανο.. Με τον Στέφανο είναι λές και υποκρίνεται....
Το Νεφελάκι δεν το συζητώ, ήταν μια γλύκα σκέτη με το μώβ φορεματάκι της και ο Μάνος την είπε "καρπουζάκι" του; Λιώνω με τέτοια υποκοριστικά.... inlove
Αλήθεια βρε παιδιά αυτό που η Μελίτα και η Αμαλία λένε τα εσώψυχα τους μπροστά στο παιδί τι είδους συνήθεια είναι; Το παιδί ακούει και αφουγκράζεται τα πάντα....

Παροιμία no.4--> "«Όταν αποκαεί το σπίτι όλοι φέρνουν νερό»" for Νόρα-Λουκάς
Στα τελαυταία επεισόδια είχαν μια τάση να τους κάψουνε αλλά χθές κατάλαβα για ποιό λόγο είμαι τόσο κολλημένη με αυτούς.. Συμπληρώνουνε ο ένας τον άλλον, είναι εκεί ο ένας για τον άλλον και κυρίως η σχέση τους δεν βασίζεται αποκλειστικά στο ερωτικό αλλά και σε όλους τους τομείς γιατί απλά μαζί κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο, το οποίο όταν δουλεύει καλά κάνει θαύματα... Χθές εκφραστικά ήταν απίστευτοι όταν έμαθαν οτι η γυναίκα του Σταυρίδη ήταν έγκυος... Γέλασα πολύ που τους έτρωγε το χέρι τους ταυτόχρονα για να ανοίξουν τον φάκελο και όμως δεν το έκαναν μήπως και τους το ζητήσει πίσω ο Σταυρίδης (που ν'άξεραν οι έρμοι; ), ακόμα και τα καμπανάκια που περίμεναν ήταν τόσο αστεία μέσα στην μαυρίλα και όταν ο Λουκάς έκανε την καμπάνα για να ανοίξουν επιτέλους τον φάκελο, όπου τελειώσαν οι ανάλαφρες σκηνές και αγρίεψε η κατάσταση.... Ειδοποίησαν αμέσως τον Παναγιώτη, τον βοηθό και πήγαν μαζί στο νεκροταφείο όπου αντίκρισαν και τον νεκρό πιά Σταυρίδη.... Στο τσάκ δε τον πρόλαβαν, άκουσαν ακόμα και τον πυροβολισμό.... Οι αντιδράσεις ήταν για πολλά όσκαρ... Ο βοηθός του που είπε αυτό το δυνατό ΟΧΙ, ο Λουκάς που πάγωσε στο θέαμα και η Νόρα που πανικοβλήθηκε.... Εννοείται οτι ο τρόπος που ο Λουκάς πήρε την Νόρα στην αγκαλιά του και την απέτρεπε να βλέπει τον Σταυρίδη, με άγγιξε όσο δεν πάει... Ήθελε να την προστατέψει γιατί ξέρει πόσο άσχημο είναι όλο αυτό για εκείνη.... Ήταν πολύ λογική άλλωστε η αντίδραση της Νόρας γιατί αν το καλοσκεφτούμε έχει περάσει πολλά, ειδικά με τον γνωστό ψυχάκια....
Τέτοιες σκηνές θέλουμε να βλέπουμε..... Δρακουλάκη και Πετράκης : respect :

Υ.Γ.--> Ήταν ένα επεισόδιο χωρίς Μπέλλο και Νταίζη γιαυτό και είχε ουσία...


Αυτά απο μένα... Πάω να σας διαβάσω τώρα... :!:
Ezantakou
Ezantakou
Κολλημένος με τα "Μυστικά"
Κολλημένος με τα

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από maraki_ch Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:21 pm

Απο ενα oscar σε giouli_edem, sarita, Ezi!!!!

Congrats!!!! : respect :
maraki_ch
maraki_ch
Εδεμοφανάκι
Εδεμοφανάκι

Θηλυκό Τόπος : chania

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από anna_loukonoriki4ever!! Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:33 pm

συγκολιστικό επεισόδιο... εξεραιτικές ερμηνίες.. από Ζουγανέλη Παπαδημητίου κυρίως...
δεν έχω και πολλά να ω... ΤΕΛΕΙΟ από μένα...

Υ.γ. Θέλω Λουκονορική Μπέμπα!!! (για να μην ξεχνιόμαστε!)
anna_loukonoriki4ever!!
anna_loukonoriki4ever!!
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από anna_loukonoriki4ever!! Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:38 pm

από ένα oscar σε
loukitsa
Ezi_loukno
giouli_edem
evanna
sifantid
edem4ever
angelscream
Aggeliki
Clarabelle
Mik
(δεν έχω διαβάσει όλους τους σχολιασμούς... οπότε μου διαφεύγουν ίσως κάποια άτομα...)
anna_loukonoriki4ever!!
anna_loukonoriki4ever!!
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από Foulitsa Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 1:40 pm

Mik έγραψε:

Σπόιλερ:
nicole έγραψε:

1. Ειδικα στις
περιπτωσεις της Νταιζαρας και της Ευαρας...θες να μου πεις ρε Ακριτα
οτι εξαντλησαν ολαααααααααααα τα πιθανα επαγγελματικα περιθωρια και
επιλογες στη ζωη τους, προτου αποφασισουν να "ενοικιαζουν" το κορμι
τους στο "καλλιτεχνικο χωρο"?

Γιατι ειλικρινα μεγαλυτερη
εκτιμηση θα ειχα, αν το καθε "τ****ι" αντι να κλαιγεται για
καταθλιψεις, βιασμους και ξυλοδαρμους...ελεγε ξεκαθαρα "αυτες ειναι οι
επιλογες μου σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ"

2.
Τι στο δ*****ο ΜΟΝΟ ΕΓΩ, Η ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ...με τις γλωσσες μας, τα πιανα μας, τα ταξιδια
μας, τα κολλεγια μας, τους χορους μας, τα εξοχικα μας κτλ...


1.Δεν
θυμάμαι την Ευα ποτέ να κλάφτηκε για τις ταινίες που έκανε,
μυξοκλαίγοντας στο ''πως την κατάντησε έτσι η ζωη'', εκτός αν θυμάμαι
λάθος. Αντίθετα, η Νταίζη είναι αυτή που το χρησιμοποιεί κάθε λίγο και
λιγάκι, σε βαθμό διαφήμισης...

2. Δεν μεγάλωσες σε φυσιολογικό
περιβάλλον.Η μέση Ελληνική οικογένεια δεν έχει τις πολυτέλειες των
ταξιδιών ή των κολλεγίων ή των εξοχικών. Και η Μελίτα με τον Φίλιππο
σίγουρα δεν μεγάλωσαν σε φυσιολογικό περιβάλλον επίσης....
Πλουσιοπάροχο δεν σημαίνει απαραίτητα και φυσιολογικό.
Ειλικρίνια,
αγάπη, φίλοι, ξεγνοιασία,όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Ενα χρυσό κλουβι
χωρις φίλους, πολλά λεφτά, και μαμά τρελή μόνο φυσιολογικό δεν το
κάνει....Θα συμφωνήσω αρχικά με τη MIk που με κάλυψε με όσα είπε..

1.Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Ευα με την Νταίζη..Εχουμε κάνει τόσο θέμα τις ταινίες που μπορούμε να τις συγκρίνουμε με μια γυναίκα που δίνει το κορμί της στεγνά για τα λεφτά??? Δεν είδα ποτέ την Ευα να μη χαλιέται να δωσει το κορμί της για να πάρει χρήμα.. Η Νταίζη αντίθετα και ας μην ξέρουμε τι έκανε στο παρελθόν παράτησε ένα παιδί για το χρήμα και την καριερα της,η Ευα εχει κάνει τεραστια λάθη μεν αλλά είχε και ψυχολογικό προβλημα δε.. Η Νταίζη απο τοτε που γύρισε κοντευει να κοιμηθει με ολους εκτος απο Στεφανο και Νικόλα, και τωρα καταλαβαίνουμε και γιατί..Γιατί μια απορία την είχα..
και όλα αυτά για το χρημα..Συγκρίνουμε δηλαδη Ευα με Νταίζη και τις βάζουμε στην ίδια κατηγορία???Αν είναι δυνατόν!Και η Ευα οπως είπε η Βάσω δεν κλάιγετια για το πως έφτασε να κανει ταινίες αντιθετα η Νταίζη αναρωτιεται πως κοιμάται ο Λουκας τα βραδια μετα απο όσα της εκανε και όσα περασε η αθωα κορσασιδα... cake


2. Ουτε εγω μεγάλωσα σε αυτό το φυσιολογικό περιβάλλον που λες και μια χαρά παιδί είμαι ...Ουτε σκοτώνω ουτε εκβιάζω ουτε κατάθλιψη έχω ουτε αποθημένα.. ΑΝ θεωρείς οτι τα κολλέγια, τα εξοχικά τα πιάνα και οι γλώσσες φέρνουν ισορροπιά και ευτυχία σε νεα παιδί τοτε για άλλη μια φορά βλέπουμε τα πράγματα απο άλλη οπτική.. Ακριβώς οπως λέει η MIk η αγάπη και οι φίλοι είναι το σημαντικότερο για να σαι ευτυχισμένος και φυσιολογικός.. Με τα πεντακοσαευρα τι θα κάνω?Θα πιάσω κουβέντα η θα κλάψω στον ώμο τους???

Παρά τις διαφωνίες μας ο σχολιασμός σου και πάλι ολοκληρωμένος και με ενδιαφέρον.. Αν δεν έιχε εδνιαφέρον δεν θα διαφωνόυσαμε άλλωστε.. :lol:
Foulitsa
Foulitsa
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010 - Σελίδα 5 Empty Απ: Επεισόδιο 394 - Ημερομηνία 23-06-2010

Δημοσίευση από hionati Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 2:04 pm

Clarabelle έγραψε:Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το φιλί. Τι παγωμάρα θεέ μου! Αυτούς τους δύο τώρα τους συνδέει ένα μεγάλο πάθος; Εγώ γιατί δεν το είδα πουθενά;Σαν να φιλήθηκαν αδερφάκια ήταν η σκηνή! Επιφυλάσσομαι να δω και την αυριανή που θα πέσει σεξάκι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα.


Επειδή το είδα να επαναλαμβάνεται το σχολιάκι να πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Η Ξυλά έχει δουλέψει σε πολλές σειρές ταινίες και θεατρικά και δεν είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο.
Διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να γδυθεί λοιπόν κι αυτό της το αναγνωρίζουν προφανώς οι συντελεστές της σειράς.
Συνήθως κάνουν παραχωρήσεις ηθοποιοί πρωτοεμφανιζόμενοι και αν το καλοσκεφτείς είναι λογικό.
Άλλωστε θεωρώ οτι μια ερωτική ιστορία δεν στήνεται μόνο πάνω στο σεξ και τα φιλιά αλλά κυρίως πάνω στο συναίσθημα που βγάζουν οι ηθοποιοί στις συζητήσεις τους και στις έντονες σκηνές τους
Παράδειγμα ο Λουκάς και η Νόρα που είχαν κοινό σαν ζευγάρι πολύ πριν ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί
Αντίθετο παράδειγμα ο Στέφανος και η Μελίτα με τις καλές ερωτικές σκηνές που όμως όταν άρχισαν να συζητούν και να ξεδιπλώνουν τη σχέση τους ξενέρωσαν τόσο το κοινό ώστε να φωνάζει απαλάξτε μας απ αυτούς.

μα καλα ποιος ζητησε να γδυθει η ξυλα για να πεισει σαν ερωτευμενη???
και κανεις λαθος γιατι για να πεισει μια ερωτικη ιστορια πρεπει να εχει εντονες σκηνες οι οποιες τουλαχιστον,τουλαχιστον να περιλαμβανουν παθιασμενα φιλια και αφηνω τις ερωτικες σκηνες εξω...
πολλοι ηθοποιοι αρνουνται να γδυθουν...ειδες μηπως την τουμασατου στη βερα να γδυνεται...παρολα αυτα γυριζε με τον σταυρου καταπληκτικες ερωτικες σκηνες με παθιασμενα φιλια ακομη και σε περιοδο που δεν ειχαν πιο προσωπικη σχεση...αρα αυτο που λες δεν εχει καμια βαση...απλα η συγκεκριμενη ηθοποιος δεν το εχει καθολου σε ερωτικες σκηνες ακομη και σε απλα φιλια...εχει μια εκφραση σαν να το κανει με το ζορι...και για μενα το να κανεις ερωτικες σκηνες ειναι οτι πιο δυσκολοαπο αλλες σκηνες γιατι απο μονο του ειναι αρκετα αβολο για τους ηθοποιους...αρα θελει αρκετο υποκριτικο ταλεντο για να τις γυρισεις...
το χθεσινο φιλι ηταν αθλιο...απορω πως προσπαθουν να πεισουν για τον μεγαλο ερωτα οταν το φιλι τους ηταν τοσο παγωμενο...ας δουμε και το σημερινοβεβαια για να κρινουμε...
οσο για το στεφανο και τη μελιτα οι ερωτικες τους σκηνες τουλαχιστον εβγαζαν πραγματικο παθος ενος κεραυνοβολου ερωτα...επειθαν και δεν φαινοταν στημενες και κρυες οπως οι σκηνες μανου-ευας...και τουλαχιστον ο μανος με τη μελιτα εχει αποδειξει οτι μια χαρα μπορει να γυρισει ερωτικες σκηνες....
τελος να σου πω οτι δεν μπορεις να μιλας εκ μερους του κοινου...αν θελεις μπορεις να πεις οτι εσυ και αρκετα μελη του φορουμ,θελεις η πλειοψηφια του φορουμ οκ,θελετε να σας απαλλαξουν...αυτο δεκτο...γιατι για το συνολο του κοινου δεν μπορεις να ξερεις...επισης αν δεν υπηρχαν αρκετοι φαν οπως εγω δε θα κρατουσε το ζευγαρι...και επισης αν δεν εβγαζε χημεια και να δεν αρεσε στους σεναριογραφους θα το κοβανε στη διαδρομη και θα αλλαζανε την πορεια του ενω τωρα δειχνουν ποσο αληθινος και βαθυς ειναι ο ερωτας τους...
hionati
hionati
Εδεμοφανάκι
Εδεμοφανάκι

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 5 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης