Με ποιο τραγούδι θα θέλατε να μας "αποχαιρετήσει" η σειρά;
Σελίδα 3 από 3 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Με ποιο τραγούδι θα θέλατε να μας "αποχαιρετήσει" η σειρά;
Απ: Με ποιο τραγούδι θα θέλατε να μας "αποχαιρετήσει" η σειρά;
marakii έγραψε:Συνδυασμός και των 2 γίνεται ?? Είναι τόσο τέλεια και τα 2 αλλά μου άρεσε αυτό που είπε η Ευάννα ... η σειρά άρχισε με τα παι΄διά στην κατασκήνωση να ακούν το γέλα πουλί μου γέλα θα ήταν ωραίο να τελειώσει και πάλι κάπως έτσι.....
και θέλω να τελειώσει με φεγγαρόπετρα και τους 6... !!!
Μαρακι αν θυμαμαι καλα αυτο εχει ξαναγινει τοτε στη κατασκηνωση που παιζανε τουρτοπολεμο και πηγε ο Σταυριδης(πριν τον τουρτοπολεμο εκει που φιλιοντουσαν τα ζευγαρακια

dm10811- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθηνα
Απ: Με ποιο τραγούδι θα θέλατε να μας "αποχαιρετήσει" η σειρά;
Nάι έχεις δίκιο στο επεισόδιο 327dm10811 έγραψε:marakii έγραψε:Συνδυασμός και των 2 γίνεται ?? Είναι τόσο τέλεια και τα 2 αλλά μου άρεσε αυτό που είπε η Ευάννα ... η σειρά άρχισε με τα παι΄διά στην κατασκήνωση να ακούν το γέλα πουλί μου γέλα θα ήταν ωραίο να τελειώσει και πάλι κάπως έτσι.....
και θέλω να τελειώσει με φεγγαρόπετρα και τους 6... !!!
Μαρακι αν θυμαμαι καλα αυτο εχει ξαναγινει τοτε στη κατασκηνωση που παιζανε τουρτοπολεμο και πηγε ο Σταυριδης(πριν τον τουρτοπολεμο εκει που φιλιοντουσαν τα ζευγαρακια)...Αλλα ψηφισα το dust in the wind γιατι αυτο ειναι το τραγουδι τους!!!!!!Και στο τρειλερ αυτο ειχε οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα...

marakii- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθήνα
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|