Λευτέρης ή Μάνος;
Σελίδα 5 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Πιστεύετε ότι η Εύα θα γίνει κάποια στιγμή κυρία Πολίτη ή θα περιμένει για πάντα τον Μάνο;
Απ: Λευτέρης ή Μάνος;
για παντα με τον μανο μαςΜάνος Λύτρας έγραψε:Πιστεύετε ότι η Εύα θα γίνει κάποια στιγμή κυρία Πολίτη ή θα περιμένει για πάντα τον Μάνο;
Πείτε τη γνώμη σας
μπουγιουριτσα- Τουρίστας
-
Τόπος : στον δικο μου τον πλανητη με τον Μπουγιουρη
Ασχολίες : Τα μυστικα της ΕΔΕΜ,Παναγιωτης Μπουγιουρης,Τραγουδι πολυ τραγουδι,χορος χιπ χοπ.ΙΝΤΕΡΝΕΤ,κοσμημα
ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΜΑΝΟΣ+ΕΥΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΜΑ!!!!!

ΜΑΝΟΣ+ΕΥΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΜΑ!!!!!
Dorina <3 Πέτρος- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Οικία Ρούσου
Ναι βρε παιδιά οκ έχουν κάρμα ότι θέλετε αλλά από τη στιγμή που ο Μάνος έχει φύγει για την Αμερική και ζει τη ζωή του εκεί και μπορεί να έχει βρει και καμία γιατί η Εύα να μείνει μόνη της ? Ας φτιάξει τη ζωή της με τον Λευτέρη που την αγαπά και τον αγαπάει.
l_aquila- Reporter
-
ntina fan Σοφακι οπως βλεπεις ορισμενοι διαφωνουμε με οσους θελουν την ευα με τον Λευτερη. μπορει να τον αγαπα αλλα την εδεμ της την εχασε και στην ευα αξιζει η εδεμ. μπορουμε τουλαχιστον αυτο να το εκφραζουμεl_aquila έγραψε:Ναι βρε παιδιά οκ έχουν κάρμα ότι θέλετε αλλά από τη στιγμή που ο Μάνος έχει φύγει για την Αμερική και ζει τη ζωή του εκεί και μπορεί να έχει βρει και καμία γιατί η Εύα να μείνει μόνη της ? Ας φτιάξει τη ζωή της με τον Λευτέρη που την αγαπά και τον αγαπάει.
ntina fan- Εδεμοφανάκι
-
Τόπος : ΒΟΛΟΣ!!!!
Ασχολίες : ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΗ
ntina fan έγραψε:ntina fan Σοφακι οπως βλεπεις ορισμενοι διαφωνουμε με οσους θελουν την ευα με τον Λευτερη. μπορει να τον αγαπα αλλα την εδεμ της την εχασε και στην ευα αξιζει η εδεμ. μπορουμε τουλαχιστον αυτο να το εκφραζουμεl_aquila έγραψε:Ναι βρε παιδιά οκ έχουν κάρμα ότι θέλετε αλλά από τη στιγμή που ο Μάνος έχει φύγει για την Αμερική και ζει τη ζωή του εκεί και μπορεί να έχει βρει και καμία γιατί η Εύα να μείνει μόνη της ? Ας φτιάξει τη ζωή της με τον Λευτέρη που την αγαπά και τον αγαπάει.
Δεν είπε κανείς να μην λέτε την άποψή σας. Και διαφωνώ η Εύα έχει βρει την Εδέμ της. Και γιατί Εύα πρέπει να περιμένει το Μάνο ? Που έχει φύγει για την Αμερική και κάνει τη ζωή του μια χαρά ? Αυτός δηλαδή μπορεί να ζήσει τη ζωή του να βρει άλλη και η Εύα μόνη της εδώ να τον περιμένει ?
l_aquila- Reporter
-
ΔΙΑΦΩΝΟ.η εδεμ της ευας ειναι μονο ο Μανος. ΑΥΤΟ Ν ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!!!!!!!αυτον. και δεν ειναι τυχαιο που ακομα και τωρα πολυ θελουμε ακομα το ζευγαρι αυτο.Μπορουμε τουλαχιστον να το εκφραζουμε. οποτε καθε ενας ας σεβομαστε την γνωμη του αλλου. οπως θελετε ευα λευτερη ετσι και εμεις θελουμε μανο ευα.
ntina fan- Εδεμοφανάκι
-
Δεν είπε κανένας οτι δε σέβεται την άποψή σου, απλά σου είπαμε πως θεωρούμε οτι η Εύα πρέπει να μείνει με τον Λευτέρη.

Cause there'll be no sunlight If I lose you, baby...

ntina fan γενικα μιλησα και εμεις λεμε μανος ευα.αποψη μας . γιατι να υπαρχει αναστατωση μολις εκφρασουμε την αποψη μας για το συγκεκριμενο θεμα; τελος παντως. την αποψη μου την ειπαKornilia_Petrakitsa έγραψε:Δεν είπε κανένας οτι δε σέβεται την άποψή σου, απλά σου είπαμε πως θεωρούμε οτι η Εύα πρέπει να μείνει με τον Λευτέρη.
ntina fan- Εδεμοφανάκι
-
ntina fan έγραψε:ntina fan γενικα μιλησα και εμεις λεμε μανος ευα.αποψη μας . γιατι να υπαρχει αναστατωση μολις εκφρασουμε την αποψη μας για το συγκεκριμενο θεμα; τελος παντως. την αποψη μου την ειπαKornilia_Petrakitsa έγραψε:Δεν είπε κανένας οτι δε σέβεται την άποψή σου, απλά σου είπαμε πως θεωρούμε οτι η Εύα πρέπει να μείνει με τον Λευτέρη.
Ίσως γιατί ο Μάνος δεν παίζει πια στη σειρά ? Η Εύα πρέπει να προχωρήσει τη ζωή της και αφού διάλεξε τον Λευτέρη ας είναι ο Λευτέρης. Ο Μάνος εκεί που είναι έχει προχωρήσει και αυτός τη ζωή του και ίσως έχει βρει και καμία κοπέλα κανείς δεν ξέρει τι κάνει εκεί. Πιστεύω ότι η Εύα δεν πρέπει να περιμένει τον Μάνο.
l_aquila- Reporter
-
αυτο δεν εχει καμια σχεση. οπως εσεις θελετε ευα λευτερη και εμεις θελουμε μανος ευα, οποτε ας σεβαστουμε ολοι την αποψη του αλλου. και να μην προσπαθουμε να αλλαξουμε την γνωμη του αλλου. και να μην υπαρχει αναστατωση, δεν μπορουμε να συμφωνησουμε ολοι με εσας που θελετε ευα λευτερη ετσι και εσεις δεν μπορειτε να συμφωνησετε με εμας. σεβαστο. ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ntina fan- Εδεμοφανάκι
-
Εδώ και δύο μέρες(και ακόμα περισσότερες) λέμε όλο για Εύα-Λευτέρη-(Μάνο)....Πόσες φορές θα το λέμε? Ο Μάνος πιθανότατα δεν θα ξαναγυρίσει! Δηλαδή θα τα βάψουμε μαύρα? Έλεος! Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ασχολούμαστε...!!!
Δε λέω, θέλω κι εγώ να γυρίσει, αλλά αφου δεν θα γυρίσει ας το δεχτούμε πιά και ό,τι έγινε, έγινε!!!
Δε λέω, θέλω κι εγώ να γυρίσει, αλλά αφου δεν θα γυρίσει ας το δεχτούμε πιά και ό,τι έγινε, έγινε!!!
trelli petrakitsa- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Στην αγκαλιά του Παναγιώτη μου!!!
Ασχολίες : Σχολείο, Φροντιστήρια, Διάβασμα, tv-pc, Forum, Π.Π. & Π.Μ. !
μαλλον δεν καταλαβες καταρχην δεν λετε ολοι ευα λευτερης υπαρχουν ατομα που διαφωνουν σεβαστειτε το. ελεος; με ποιο δικαιωμα μου λες ελεος επειδη υποστηριζω μανο ευα; σε εβρισα; δικαιωμα σας το τι θελετε οπως δικαιωμα μας το τι θελουμε ακομα και που δεν θα ξαναγυρισει ο μανος. εμεις θα υποστηριζουμε αυτο. το ελεος θα το δεχτω αν σε εβρισα οχι αν υποστηριξα κατι αλλο που μερικοι διαφωνειτε.
ntina fan- Εδεμοφανάκι
-
Στο συγκεκριμενο τοπικ συζηταμε για Λευτερη Μανο.... δεν καταλαβαινω το ελεος? Αν για καποιον ολο αυτο ειναι αδιαφορο απλα δεν μπαινει....
ebelina2007- Fan Φανατικός
-
Τόπος : Ιωαννινα
l_aquila έγραψε:Ναι βρε παιδιά οκ έχουν κάρμα ότι θέλετε αλλά από τη στιγμή που ο Μάνος έχει φύγει για την Αμερική και ζει τη ζωή του εκεί και μπορεί να έχει βρει και καμία γιατί η Εύα να μείνει μόνη της ? Ας φτιάξει τη ζωή της με τον Λευτέρη που την αγαπά και τον αγαπάει.
Ναι μωρε Σοφακι αλλα πως δεν μου αρέσει καθόλου με την Λευτέρη η Εύα!!

Μια χαρα παιδί είναι ο Λευτεράκης(αν και εμενα δεν μου πολυ αρεσει) την αγαπαει την Εύα αλλά κάτι δεν μου κολλάει με αυτό το ζευγάρι!!!
Δεν μπορω με τιποτα να φανταστω ότι θα είναι μαζι στο τέλος !!! Όχι... Γενικα και να έρθει ο Μάνος πάλι δεν θα με καλύψουν απόλυτα αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει και ένα παρελθόν και ανετα θα υπάρξει μελλον νομίζω !!
Πάντως αν το πέρναμε μόνο σεναριακα ,δηλαδη αν θελανε οι σεναριογραφοι να στειλουν τον Μάνο Αμερική τότε με όλα τα δεδομένα το μόνο σίγουρο θα ήταν το ότι θα γύριζε αλλά το θέμα τώρα είναι του ηθοποιου οπότε δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα!!
MARINAKI_AGAPI_97- Fan Φανατικός
-
Τόπος : Στη Θεσσαλονίκη μου....
ProudMaslowqueen- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Palm Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης-Βig Time Rush (James Maslow!)!!!!!!!!!
Αν και δεν το κωβω να ξαναγυρισει....ΜΑΝΟΣ!!!! καλος και ο Λευτερακης αλλα Μανος ειναι μονο ενας!

afroditi_norakii- Fan Φανατικός
-
Τόπος : Σερρες!
Σαν χαρακτήρα ποιον προτιμάμε;;;;;;;;;
Σίγουρα τον Λευτέρη!!!!!!!
alex1- Fan Φανατικός
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
alex1 έγραψε:Σαν χαρακτήρα ποιον προτιμάμε;;;;;;;;;
Κι εγω το ιδιο. Λευτερη ψηφιζω.Αλλωστε και η Ευα
αυτον ψηφιζει.Δεν νομιζω να γυρισει ο Μανος,αλλα
και να γυριζε θεμα χρονου θα ηταν να τα κανει και
παλι ρημαδιο.Γιατι τετοιοι χαρακτηρες ειναι τελειω-
μενοι αναπτηρες,οπως λεει και ενα γνωστο ασμα!
Νομιζω οτι υπαρχει τετοιο ασμα!!
ΣΨ1- Fan Φανατικός
- Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : Πολλές
Υπάρχει αυτό το άσμα Σοφάκι μου!!!!!!!
Και ο Μάνος δεν θα γυρίσει,γιατί η Εύα για πρώτη φορά,έχει μια υγιής σχέση και αυτό και μόνο δείχνει τις προθέσεις της Ακρίτα για μένα!!!!!
Αλλά και να γύριζε ο Μάνος,και η Εύα διαλεγε να είναι μαζί του,τότε είναι άξια της μοίρας της!!!!!!!!
Και ο Μάνος δεν θα γυρίσει,γιατί η Εύα για πρώτη φορά,έχει μια υγιής σχέση και αυτό και μόνο δείχνει τις προθέσεις της Ακρίτα για μένα!!!!!
Αλλά και να γύριζε ο Μάνος,και η Εύα διαλεγε να είναι μαζί του,τότε είναι άξια της μοίρας της!!!!!!!!
alex1- Fan Φανατικός
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ρε παιδιά, αν γυρίσει ο Μάνος (που δεν.. όμως) τον κακομοίρη τον Λευτέρη τι θα τον κάνουμε; Θα αυτοπυρποληθεί ο δόλιος!
Δ.Μπέλλος- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Άργος
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|