Νόρα - Λουκάς
Σελίδα 37 από 39 • Μοιραστείτε
Σελίδα 37 από 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Απ: Νόρα - Λουκάς
evaki16 έγραψε:marakii έγραψε:Θέλω να τους δω να πειράζονται για το πως είναι καλύτερα να νανουρίσουν τη μικρή (και τέτοια σχετικά τέλως πάντων)!
Ναι πλάκα θα χει... να τσακώνονται για το τι φορμάκια θα της φορέσουν.... τι κρέμα θα φάει (μπισκότο ή φρουτόκρεμα) με ποιό τραγούδι να την νανουρίσουν και όλα αυτά τα σχετικά όπως λες και εσύ....!!!!!![]()
![]()
Αχ κι εγώώώώώώώώ!!!!!

trelli petrakitsa- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Στην αγκαλιά του Παναγιώτη μου!!!
Ασχολίες : Σχολείο, Φροντιστήρια, Διάβασμα, tv-pc, Forum, Π.Π. & Π.Μ. !
trelli petrakitsa έγραψε:evaki16 έγραψε:marakii έγραψε:Θέλω να τους δω να πειράζονται για το πως είναι καλύτερα να νανουρίσουν τη μικρή (και τέτοια σχετικά τέλως πάντων)!
Ναι πλάκα θα χει... να τσακώνονται για το τι φορμάκια θα της φορέσουν.... τι κρέμα θα φάει (μπισκότο ή φρουτόκρεμα) με ποιό τραγούδι να την νανουρίσουν και όλα αυτά τα σχετικά όπως λες και εσύ....!!!!!![]()
![]()
Αχ κι εγώώώώώώώώ!!!!!![]()
![]()
![]()
Επίσης θέλω να τους βλέπω όλους μαζί βόλτα στο πάρκο και φυσικάα ζουζουνιές ανάμεσα σε ΛουκαΝοράκια!

marakii- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθήνα
Σελω να τσαναδω την Ρεγγινουλα!
ProudMaslowqueen- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Palm Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης-Βig Time Rush (James Maslow!)!!!!!!!!!
δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εδώ
....ότι πέρασε τόσος πολύς καιρός....όχι δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατη αυτή η σκέψη
κοιτούσα χθες κάτι πολύ παλιές εικονοδημιουργίες -από αρχές 2ου κύκλου- που εικόνιζαν τα λουκανοράκια να φιλιούνται (κατα τη σκηνή στο μάγουλο) αλλά τα φοβερά παιδιά που επεξεργάζονταν τις φωτογραφίες τους έκαναν να ''φαίνεται'' πως φιλιούνται στο στόμα....
όσο θυμάμαι πόσο λιώναμε και τρελαινόμασταν με οποιοδήποτε άγγιγμα,με οποιαδήποτε ''κεραυνοβόλα'' ματιά και πόσο τη σχολιάζαμε..........πόσα τόπικ Νόρα-Λουκάς είναι στο αρχείο............τι ωραίες παρε'ί'στικες στιγμές που ζήσαμε

όσο θυμάμαι πόσο λιώναμε και τρελαινόμασταν με οποιοδήποτε άγγιγμα,με οποιαδήποτε ''κεραυνοβόλα'' ματιά και πόσο τη σχολιάζαμε..........πόσα τόπικ Νόρα-Λουκάς είναι στο αρχείο............τι ωραίες παρε'ί'στικες στιγμές που ζήσαμε

xristinaki_noraloukofan- Fan Φανατικός
xristinaki_noraloukofan έγραψε:δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εδώ....ότι πέρασε τόσος πολύς καιρός....όχι δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατη αυτή η σκέψη
κοιτούσα χθες κάτι πολύ παλιές εικονοδημιουργίες -από αρχές 2ου κύκλου- που εικόνιζαν τα λουκανοράκια να φιλιούνται (κατα τη σκηνή στο μάγουλο) αλλά τα φοβερά παιδιά που επεξεργάζονταν τις φωτογραφίες τους έκαναν να ''φαίνεται'' πως φιλιούνται στο στόμα....
![]()
![]()
όσο θυμάμαι πόσο λιώναμε και τρελαινόμασταν με οποιοδήποτε άγγιγμα,με οποιαδήποτε ''κεραυνοβόλα'' ματιά και πόσο τη σχολιάζαμε..........πόσα τόπικ Νόρα-Λουκάς είναι στο αρχείο............τι ωραίες παρε'ί'στικες στιγμές που ζήσαμε![]()

marakii- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθήνα
ΚΙ ΕΓΩ...!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!! Κι όπως έγραψα σε ένα βιντεάκι της Στελλίνας αν θυμάμαι καλά... Μετα τον Ρωμαιο και την Ιουλιετα τον Στρατο και την Ρεγγινα (οχι τη μικρη μας πριγκιπισσα αλλα της Βερας) Χαραζεται με Ανεξιτιλο αν θελετε μαρκαδορο και η Αγαπη των δυο αυτων παιδιων της Νορας και του Λουκα...!!!! Τους βλέπαμε και θα τους βλέπουμε πάντα Μαζι...!!!!

zouz0unii- Fan Φανατικός
-
Τόπος : ♡ Σε ένα ροζ Συννεφάκι!! ♡
Ασχολίες : ✰ Να ονειρεύομαι..!! ♡
Μετά από τόσο καιρό νομίζω ότι αξίζει να γραφτεί κάτι να ζωντανέψει αυτό το τόπικ που κυριολεκτικά έχει νεκρώσει. Ο λόγος η σημερινή σκηνή που είδαμε επιτέλους το αγαπημένο ζευγάρι να θυμίζει και πάλι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένο όσο ποτέ. Ήταν φανερό ότι ο Λουκάς από τότε που γεννήθηκε η κόρη του έδειχνε να παραμελεί τη Νόρα κι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα είναι να νιώσει και πάλι γυναίκα και όχι μόνο μητέρα. Ο Λουκάκος έδειχνε να το έχει ξεχάσει μέσα στην ευτυχία του για το μωρό τους αλλά ευτυχώς ήταν αρκετό ένα παράπονο της Νόρας για να επανορθώσει. Θυμήθηκα παλιές αγαπημένες στιγμές που τις είχαμε ξεχάσει γιατί από το γάμο τους και μετά δεν τους είχαμε δει σε τρυφερές σκηνές εκτός από τον αποχαιρετισμό τους όταν ο Λουκάς έφευγε για να συναντήσει το Μπέλλο. Τελικά όσο κι αν τους έχουν κάψει αναλώνοντάς τους σε ανούσιες σκηνές και γελοίες καταστάσεις η άτιμη η χημεία δεν κρύβεται και μας έδωσαν πάλι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή σκηνή γιατί ακόμη και με ένα δίλεπτο μπορούν να κάνουν θαύματα. Ελπίζω να δούμε κι άλλες τέτοιες σκηνούλες να ζωντανέψει και το τόπικ. Ακούτε εσείς οι από πάνω; Χρωστάτε πολλά στα Λουκανοράκια, μην τα παραμελείτε άλλο.
fay- Mυστικοφανάκι
-
Τόπος : Σε μια δική μου ουτοπία.
Ασχολίες : Διάβασμα, Μουσική, Κλασσικό σινεμά.
Συμφωνώ απολύτως!fay έγραψε:Μετά από τόσο καιρό νομίζω ότι αξίζει να γραφτεί κάτι να ζωντανέψει αυτό το τόπικ που κυριολεκτικά έχει νεκρώσει. Ο λόγος η σημερινή σκηνή που είδαμε επιτέλους το αγαπημένο ζευγάρι να θυμίζει και πάλι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένο όσο ποτέ. Ήταν φανερό ότι ο Λουκάς από τότε που γεννήθηκε η κόρη του έδειχνε να παραμελεί τη Νόρα κι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα είναι να νιώσει και πάλι γυναίκα και όχι μόνο μητέρα. Ο Λουκάκος έδειχνε να το έχει ξεχάσει μέσα στην ευτυχία του για το μωρό τους αλλά ευτυχώς ήταν αρκετό ένα παράπονο της Νόρας για να επανορθώσει. Θυμήθηκα παλιές αγαπημένες στιγμές που τις είχαμε ξεχάσει γιατί από το γάμο τους και μετά δεν τους είχαμε δει σε τρυφερές σκηνές εκτός από τον αποχαιρετισμό τους όταν ο Λουκάς έφευγε για να συναντήσει το Μπέλλο. Τελικά όσο κι αν τους έχουν κάψει αναλώνοντάς τους σε ανούσιες σκηνές και γελοίες καταστάσεις η άτιμη η χημεία δεν κρύβεται και μας έδωσαν πάλι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή σκηνή γιατί ακόμη και με ένα δίλεπτο μπορούν να κάνουν θαύματα. Ελπίζω να δούμε κι άλλες τέτοιες σκηνούλες να ζωντανέψει και το τόπικ. Ακούτε εσείς οι από πάνω; Χρωστάτε πολλά στα Λουκανοράκια, μην τα παραμελείτε άλλο.
Και ειδικότερα στην τελευταία πρόταση!

koukoumfkos- Fan Φανατικός
-
Τόπος : Σύρος και αιωρούμαι σε Καρδίτσα και Τρίκαλα
Ασχολίες : μουσική,internet,θέατρο,σχολείο-_- και ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
fay έγραψε:Μετά από τόσο καιρό νομίζω ότι αξίζει να γραφτεί κάτι να ζωντανέψει αυτό το τόπικ που κυριολεκτικά έχει νεκρώσει. Ο λόγος η σημερινή σκηνή που είδαμε επιτέλους το αγαπημένο ζευγάρι να θυμίζει και πάλι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένο όσο ποτέ. Ήταν φανερό ότι ο Λουκάς από τότε που γεννήθηκε η κόρη του έδειχνε να παραμελεί τη Νόρα κι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα είναι να νιώσει και πάλι γυναίκα και όχι μόνο μητέρα. Ο Λουκάκος έδειχνε να το έχει ξεχάσει μέσα στην ευτυχία του για το μωρό τους αλλά ευτυχώς ήταν αρκετό ένα παράπονο της Νόρας για να επανορθώσει. Θυμήθηκα παλιές αγαπημένες στιγμές που τις είχαμε ξεχάσει γιατί από το γάμο τους και μετά δεν τους είχαμε δει σε τρυφερές σκηνές εκτός από τον αποχαιρετισμό τους όταν ο Λουκάς έφευγε για να συναντήσει το Μπέλλο. Τελικά όσο κι αν τους έχουν κάψει αναλώνοντάς τους σε ανούσιες σκηνές και γελοίες καταστάσεις η άτιμη η χημεία δεν κρύβεται και μας έδωσαν πάλι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή σκηνή γιατί ακόμη και με ένα δίλεπτο μπορούν να κάνουν θαύματα. Ελπίζω να δούμε κι άλλες τέτοιες σκηνούλες να ζωντανέψει και το τόπικ. Ακούτε εσείς οι από πάνω; Χρωστάτε πολλά στα Λουκανοράκια, μην τα παραμελείτε άλλο.

Dimitraaa- Εδεμοφανάκι
-
Τόπος : Athens city
Ασχολίες : https://www.youtube.com/watch?v=36kTFh60iyc <3 Levyrroni 4ever <3
Πριν λίγο είχε επανάληψη το επεισόδιο της Παρασκευής (επ.608) στο MEGA Κύπρου. Ανέβασα τη Λουκανορική σκηνή που θα προβληθεί στην Ελλάδα αύριο. Δεν είχα χρόνο να βάλω το DvD να γράφει γι'αυτο το έγραψα με τη camera μου. Για όσους θέλουν να δουν τη σκηνή, ορίστε ένα κομμάτι της.
Υ.Γ Ως συνήθως μας το κόψαν εκεί που άρχιζε το καλό.
Πάντως εμένα μου φάνηκε να ήθελε το Νοράκι.....

- Σπόιλερ:
Υ.Γ Ως συνήθως μας το κόψαν εκεί που άρχιζε το καλό.

Lisa Nova- Εδεμοφανάκι
-
Τόπος : Limassol
Eυχαριστουμε πολυ!!! Αν και δεν ειχε ενταση με δυσκολια ακουγα...Παντως ωραια η σκηνη...Δηλαδη εκει την εκοψαν? Τιποτα αλλο δεν εδειξαν ε? Σιγα μην εδειχναν...

tzibirdika- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : οδος ονειρων 15
tzibirdika έγραψε:Eυχαριστουμε πολυ!!! Αν και δεν ειχε ενταση με δυσκολια ακουγα...Παντως ωραια η σκηνη...Δηλαδη εκει την εκοψαν? Τιποτα αλλο δεν εδειξαν ε? Σιγα μην εδειχναν...![]()
Δυστυχώς εκει την κόψαν

Όσο για τον ήχο, έπρεπε να μεγάλωνα τη φωνή στη τηλεόραση αλλα δεν προλάβαινα...δεν ήξερα καν ότι θα βάζαν επανάληψη σήμερα.

Lisa Nova- Εδεμοφανάκι
-
Αμα συνεχιστει ενημερωσε μας...
Δεν πειραζει αρκει που την ανεβασες! Ευχαριστουμε και παλι!

tzibirdika- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : οδος ονειρων 15
Δεν πειράζει καλέ, ευχαριστούμε πολύ πολύ που την ανέβασες!

feggaropetra- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το βιντεάκι, η σκηνή είναι πάρα πολύ γλυκιά και μακάρι να συνεχίζεται...

taradoula- Εδεμοφανάκι
-
Τόπος : Ιωάννινα
Αχου, τι ομορφη , και χαριτωμενη σκηνη, μαακαρι να βλεεπαμε και αλλες τετοιες πιο συχνα, και φυσικα σε ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για τον κοπο σου...

ειρηνη7- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : κρητη
Ασχολίες : μουσικη βιβλιο και σερφαρισμα!!!
xalkate έγραψε:κοριτσια απο οτι ειδα στο ιnternet εχει και συνεχεια....!![]()
Σε ποιο σάιτ , γιατί στο μέγκα τζίφος
fay66- Εδεμοφανάκι
-
Όντως έχει και συνέχεια η σκηνή
... είναι πιο καυτή αλλά μικρή γμτ
... Έχει και μια σκηνη στο τέλος του επεισοδίου στο γραφείο τους, αλλά είναι παραπάνω αστεία... Γενικά το σημερινό επεισόδιο έχει ωραίες λουκανορικές σκηνούλες.
Υ.Γ Μα ρε Νικόλα,
πάνω στο καλύτερο τα έκοψες τα παιδιά.....

Υ.Γ Μα ρε Νικόλα,

Lisa Nova- Εδεμοφανάκι
-
Lisa Nova έγραψε:Όντως έχει και συνέχεια η σκηνή... είναι πιο καυτή αλλά μικρή γμτ
... Έχει και μια σκηνη στο τέλος του επεισοδίου στο γραφείο τους, αλλά είναι παραπάνω αστεία... Γενικά το σημερινό επεισόδιο έχει ωραίες λουκανορικές σκηνούλες.
![]()
Υ.Γ Μα ρε Νικόλα,πάνω στο καλύτερο τα έκοψες τα παιδιά.....
![]()
![]()
ευχαριστουμε πολυ για το videaki!!! και ανυπομονουμε για αυτες τις σκηνες αν και δεν το βλεπω να τις δουμε συντομα γιατι παλι σημερα μισο ηταν το επεισοδιο

Υ.Σ. τελεια υπογραφη....

evaggelia*- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : πολλα και διαφορα
εγω βλεπω http://webtv.pk/channel-mega-web-tv,-watch-online-mega-tv,-mega-tv-channel-live.html εδω τα επεισοδια τησ κυπρου live! ξεκιναει 7και 20! μονο μη το δοκιμασεισ ταυτοχρονα με τα εδω επεισοδια γιατι εγω τουλαχιστον εχω μπερδευτει! δεν ξερω σε πιο σημειο ακριβωσ βρισκομαι!

xalkate- Τουρίστας
-
καταρχην ευχαριστουμε παρα πολυ για ολες τις πληροφοριες και παλι, και εγω ανυπομονω να δω τετοιες σκηνες, εστω και λιγης διαρκειας...
μου φαινεται, οτι το εχουν παρει ζεστα το θεμα με το αδερφακι για τη ρεγγινα, και το βλεπω να ερχεται συντομα...

-
εμμμμ βασικα ο λουκασ το εχει παρει πολυυυυ ζεστα!
και καλα κανει θα μου πεισ! εεε η νορα κανει ακομη τη δυσκολη!

xalkate- Τουρίστας
-
αυτο βλεπω και εγω, αλλα που θα παει, ο λουκας εχει πιο <<γερα>>επιχειρηματα, και πειθω, οποτε θα υποκυψει το νορακι...

-
Απλώς να προσθέσω ότι απο το σημερινό επεισόδιο και μετά το Νοράκι δε θα ξαναπατήσει στο γραφείο όταν ο Λουκάς θα είναι εκεί
Ο Λουκάκος έχει αγριες διαθέσεις

Lisa Nova- Εδεμοφανάκι
-
Σελίδα 37 από 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Σελίδα 37 από 39
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|