POS PISTEUETE OTI THA APODIXTHEI I ENOXH THS MELITAS STHN APOPIRA DOLOFONIAS KATA THS ERIETAS?
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: POS PISTEUETE OTI THA APODIXTHEI I ENOXH THS MELITAS STHN APOPIRA DOLOFONIAS KATA THS ERIETAS?
θα την ανακαλύψει και θα την περιποιηθεί ο Λουκάς
nana- Mυστικοφανάκι
-
Τόπος : Με το Internet..παντού!!
Απ: POS PISTEUETE OTI THA APODIXTHEI I ENOXH THS MELITAS STHN APOPIRA DOLOFONIAS KATA THS ERIETAS?
χαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχα πολύ καλή η ερώτηση,και όλοι φανταζόμασταν ποιος μπορεί να είναι ο τρόπος.Που να φανταζόμασταν όμως ότι θα την βγάλει καθαρή!!!!!!!

alex1- Fan Φανατικός
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
alex1 έγραψε:χαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχα πολύ καλή η ερώτηση,και όλοι φανταζόμασταν ποιος μπορεί να είναι ο τρόπος.Που να φανταζόμασταν όμως ότι θα την βγάλει καθαρή!!!!!!!![]()
Δεν το ξερουμε ακομα alex μου!Ο Ρουσος θα καταφερει να την απαλλαξει,αλλα δεν ξερεις μπορει να ειναι προσωρινο.
Μπορει να μαθευτει με καποιον τροπο που τωρα δεν μας παει στο νου.Αλλα ειπε η Πεφανη οτι φυλακη δεν θα παει.
Θα δουμε!!
Μπορει να μην παει φυλακη ,αλλα να μαθουν οι ενδιαφερομενοι ,οτι αυτη το εκανε.
ΣΨ1- Fan Φανατικός
- Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : Πολλές
ΣΨ1 έγραψε:alex1 έγραψε:χαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχα πολύ καλή η ερώτηση,και όλοι φανταζόμασταν ποιος μπορεί να είναι ο τρόπος.Που να φανταζόμασταν όμως ότι θα την βγάλει καθαρή!!!!!!!![]()
Δεν το ξερουμε ακομα alex μου!Ο Ρουσος θα καταφερει να την απαλλαξει,αλλα δεν ξερεις μπορει να ειναι προσωρινο.
Μπορει να μαθευτει με καποιον τροπο που τωρα δεν μας παει στο νου.Αλλα ειπε η Πεφανη οτι φυλακη δεν θα παει.
Θα δουμε!!
Μπορει να μην παει φυλακη ,αλλα να μαθουν οι ενδιαφερομενοι ,οτι αυτη το εκανε.
Η παρέα σίγουρα δεν θα την πιστεύει και ο Ρούσσος θα το μάθει απο το όπλο.Στην παρέα αρκεί η αλήθεια της Σοφία μου.
Σ
alex1- Fan Φανατικός
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Λουκα μωρο μου εσυ θα το κανεις παλι το θαυμα σου!
ProudMaslowqueen- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Palm Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης-Βig Time Rush (James Maslow!)!!!!!!!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|