Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από Ntinaki Agapaei Petraki Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 1:56 pm

Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρο . Από που να ξεκινήσουμε ...!
Ως Τοξότης που σέβεται τον εαυτόν του και ( το ζωδιακό του σημείο) βεβαίως έκανε έναν μεγάλο και πλήρη κύκλο έως ότου καταλήξει στο τι ήθελε να γίνει στην ζωή του. Από ότι μας λέει ο χάρτης του , με ΄Ηλιο ,΄Αρη , Ποσειδώνα , και Ερμή στον Τοξότη , πέραν του ότι θα ήθελε να ταξιδέψει πολύ , ( ΄Αρης στον Τοξότη ) θα ήθελε να κάνει κάποιο σπορ ίσως τολμηρό (ευτυχώς δεν το πολυκατάλαβαν οι δικοί του ) περιορίστηκε λίγο αργότερα σε απλή γυμναστική , η οποία του εξασφαλίζει την όμορφη σωματική του εμφάνιση. Εν συνεχεία σίγουρα θα ήθελε να γίνει νομικός (΄Ηλιος στον Τοξότη ) δάσκαλος ξένων γλωσσών ( Ερμής Τοξότης ) και ιερέας , στην ιεραρχία ( Ποσειδώνας Τοξότης - ανώτερος κλήρος ) . Εδώ όμως φαίνεται ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της ζωής του , που είναι η οικογένειά του.

Παναγιώτης Πετράκης

Με την ακμή του 4ου οίκου του στον Λέοντα (σπίτι-οικογένεια ) και Κρόνο σε στάση (πάει σε ανάδρομη κίνηση ) Κλήρο Τύχης και Παλλάδα , ο μικρός Παναγιώτης , στηρίζεται από τους πραγματικά υπέροχους γονείς του , στην ισχυρή , αστρολογικά , προδιαγραφή του : Καλλιτέχνης ....! Ηθοποιός...! ΄Ετσι αρχίζει το ταξίδι του στον κόσμο της τέχνης ( ΄Ηλιος-Ποσειδώνας-Ερμής ) . Αναδύεται το θεατρικό ένστικτο , η αναζήτηση έμπνευσης , ανεξερεύνητων αποχρώσεων της δημιουργικής φαντασίας , όλα πρωτογενή , ιδανικά και ανέγγιχτα .

΄Οτι σπουδάζει , είναι σε υψηλό επίπεδο , γι' αυτό και μετά την αρίστευσή του στην Δραματική Σχολή στην Ελλάδα , κερδίζει υποτροφία για περαιτέρω σπουδές στην Νέα Υόρκη (Αφροδίτη στον 9ο οίκο του, στον Αιγόκερω ) όπου με πολύ σοβαρότητα και δύναμη ψυχής ( Αιγόκερως) ανεβάζει ψηλά τον πήχη της καλλιτεχνικής του υπόστασης ΄Αν και μας παρασύρει στον δικό του παραμυθένιο κόσμο ο Παναγιώτης , εμείς θα διερευνήσουμε την προσωπικότητά του . Ο Ωροσκόπος στον Ταύρο μας προδιαθέτει για ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα . Υπομονή , αντοχή , συγκέντρωση , σταθεροί στόχοι , κρατά τους δικούς του την ομάδα του , κοντά του . Τους εμπνέει με την προσήλωσή του .
Ο Δίας , ανάδρομος <<πέφτει>> παρά 2 μοίρες στον Ωροσκόπο , του προσδίδει ένα γοητευτικό <<όγκο>> δηλαδή την εμφάνιση , ενώ η κυβερνήτης Αφροδίτη , βρίσκεται στον Αιγόκερω ,στον 9ο οίκο (ανώτερες σπουδές , εξωτερικό, όνειρα ζωής ), και η Σελήνη στον Υδροχόο , στον 10ο οίκο (επαγγελματική, κοινωνική καταξίωση , φήμη ) τον έχουν ήδη κάνει ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμο , πολύ περισσότερο , αφού ο Δίας transit πέρασε από το 2008 , από τον Αιγόκερω , κατ΄ άρχήν , και στην συνέχεια από τον Υδροχόο , διευρύνοντας όνειρα και φήμη .
΄Οσον αφορά στο 2ο σπίτι του , στους Διδύμους , ενώ θα έπρεπε να άπτεται των οικονομικών του , έχει να κάνει περισσότερο με αναζητήσεις μέσω της φωνής, δηλαδή τραγούδι , με πολύ σοβαρές σπουδές , (Ερμής στον Τοξότη -Αφροδίτη στον 9ο οίκο ) στο εξωτερικό , δηλαδή σπουδές λυρικού θεάτρου . ΄Οσο γιά τα οικονομικά , προσπαθεί να τα παρακολουθήσει ...! Στο 3ο του σπίτι , η Εστία , αν και ανάδρομη , μας πληροφορεί ,ότι οι <<δικοί >>του άνθρωποι , του ανήκουν , τους προστατεύει, δεν τους εκθέτει , οι άνθρωποί του όμως στηρίζουν την δημοφιλία του ( Σελήνη στον 10ο στον Υδροχόο ) .
Το 4ο σπίτι του , στον Λέοντα , μας πληροφορεί για το πόσο τυχερός μπορεί να είναι ,όποιος γεννιέται σε μια τέτοια οικογένεια ( Λέοντας και Κλήρος Τύχης στον 4ο οίκο) καταγωγή, οικογενειακές ρίζες. Ευγενείς , αξιοπρεπείς ,, με μια <<τυπική >> αυστηρότητα (Κρόνος στο 4ο ) σκέφθηκαν το καλό του παιδιού τους και τον στήριξαν στις επιλογές του (Σελήνη στο 10ο ) .
Η Παρθένος στο 5ο του σπίτι δείχνει την επιμονή του στην τελειότητα , ενώ ο διελαύνων Κρόνος από το 2007 τον φορτώνει δουλειά-δημιουργία με τον κυβερνήτη Ερμή στον Τοξότη (ιδανικές προδιαγραφές ) δίνει την δυνατότητα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να διδάξει ( Το 2015-2016 περνώντας ο Δίας από την Παρθένο )
Στην ακμή του 6ου σπιτιού βρίσκουμε τον Ζυγό , αλλά και μεγάλο κομμάτι του Σκορπιού . Βρίσκουμε μέσα στο 6ο σπίτι Πλούτωνα- Ζυγό και Ουρανό-Σκορπιό ,η ψυχή βουτάει στα βαθιά (Σκορπιός ) για να παράξει πρωτότυπα (Ουρανός) , ενώ ο Πλούτωνας συναινεί με σχέση 52 μοιρών προς τον ΄Αρη , για την πλήρη εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων (και δυνάμεων ) , προς επίτευξη του όποιου στόχου (υποκριτική , χορός , τραγούδι ) .
Στο7ο σπίτι βρίσκουμε στην ακμή τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ένα εκπληκτικό stellium ( ΄Αρης ,΄Ηλιος ,Ποσειδώνας , Ερμής ) στον Τοξότη ,κάτι που μας λέει ότι αυτό το τόσο ταλαντούχο πλάσμα μπορεί να εργάζεται και να συνεργάζεται , σαν έφηβος μαθητής με την παρέα του , (Ερμής ) ακούραστος και ασταμάτητος ( ΄Αρης ) .
Παναγιώτης Πετράκης


Αισθήματα και αποκτήματα ( του 8ου σπιτιού του ) κρύβονται σε πτυχές της ψυχής του ή των μυστικών του περασμάτων (Δίας στον 12ο-1ο) αποθηκευμένα-αποθησαυρισμένα για μελλοντική εκμετάλλευση .
Στο 9ο σπίτι ο Αιγόκερως με την Αφροδίτη μέσα , ήδη έχει διερευνηθεί στο θέμα των ανώτερων σπουδών , και περαιτέρω μας δηλώνει ότι τα σχέδια του Παναγιώτη είναι σε βάθος χρόνου και σε υψηλό αισθητικό επίπεδο . Το μεσουράνημα στον Υδροχόο μας δίνει ένα πλάσμα που διαρκώς καινοτομεί , πρωτοπορεί και αυτό τον κάνει πολύ δημοφιλή με την Σελήνη στον 10ο , αυτή η θέση σε συνδυασμό με Δία σε ιδιομοιρίας τετράγωνο να πέφτει στον Ωροσκόπο (όπως προαναφέραμε ), Κρόνο σε ανοιχτή αντίθεση από τον Λέοντα στον 4ο οίκο, και την Παλλάδα (σκέψεις επαγγελματικές -προσωπική στρατηγική ) , και όλους τους προαναφερθέντες πλανήτες στο 7ο , στον Τοξότη , σίγουρα ακόμα και ένας αρχάριος σπουδαστής αστρολογίας θα καταλάβαινε ,ότι ο υπό μελέτη χάρτης , ανήκει σε ένα σπουδαίο πρόσωπο . Δηλαδή γωνιακοί οίκοι , 1ος , 10ος , 7ος , 4ος , <<φορτωμένοι >> μαρτυρούν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και προβλέπεται σημαντική η πορεία της .
Στην συνέχεια ο 11ος οίκος στους Ιχθύες δείχνουν ότι η φιλικότητα του Παναγιώτη μετατρέπεται σε άλλου είδους δράσεις (Ποσειδώνας -συνεργασίες-7ο , Αφροδίτη -όνειρα -στόχοι ) .
Στο 12ο σπίτι που ξεκινά από Κριό και τον κυβερνήτη του να <<ξοδεύεται >> στην δουλειά-συνεργασία στον 7ο οίκο ,με την Λίλιθ να ενυπάρχει , στον Ταύρο όμως και να τετραγωνίζει τον Κρόνο από το 4ο στον Λέοντα ,να της <<βάζει >>όρια , δηλαδή προδιαγραφές καθωσπρεπισμού στα προσωπικά του (τα ερωτικά του εννοούμε ,αλλά δεν τα αγγίζουμε , σεβόμενοι την ιδιωτικότητα του ) κλείνουμε το βασικό αστρολογικό προφίλ του Παναγιώτη .
Στην συνέχεια παρατηρούμε ότι ο Κρόνος από τον Λέοντα τριγωνίζει τον Ερμή στον Τοξότη , κάτι που μας προετοιμάζει για πολύ σημαντική επαγγελματική συνέχεια .
΄Οταν ο Κρόνος πέρασε από τον Λέοντα από 16/07/2005 Ο Παναγιώτης <<ανέβηκε >>σκαλί . Η σκέψη έγινε πιο <<βαθιά>> οι πνευματικές αναζητήσεις πιο έντονες ανακαλύπτει αξίες , πάντα το έκανε , βρίσκει νέα πατήματα , ανιχνεύει την Ιστορία την όποια Ιστορία ,κινήσεις ενός πάντα ανήσυχου παιδιού .
Μας δίνει το δικαίωμα να σκεφθούμε ότι έχουμε έναν << φαύλο κύκλο >> μπροστά μας . Και για να εξηγούμεθα , ο Παναγιώτης δουλεύει (κυριολεκτικά , διότι όταν κυνηγάει τους στόχους του γίνεται δούλος του εαυτού του ) και επιτυγχάνει-κατακτά και την ίδια στιγμή , το μυαλό του <<γεννά >> δίχως να προλαβαίνει να απολαύσει την όποια επιτυχία του , προχωράμε πιο πέρα , αφού διαπιστώνουμε , ότι ο <<φαύλος κύκλος >> στην πραγματικότητα είναι εν εξελίξει σπείρα .
Περιμένουμε , ότι το επικείμενο πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό , θα μας δώσει μία νέα πολύ σημαντική <<δουλειά >>του κάτι πιο δυνατό , κάτι που θα δώσει την σπουδή στην επιλογή , κάτι που θα αποκαλύψει ακόμα ένα κομμάτι του ταλέντου του και της δύναμης που κουβαλάει .
Είναι πρόκληση να μιλάμε για τον Παναγιώτη Πετράκη . Τον αγαπάμε πολύ , προσπαθήσαμε να δούμε πολύ <<ψυχρά >> το προφίλ του να πιέσουμε ως προς το φαίνεσθαι , είδαμε πολλά όμορφα πράγματα πάνω του , όμως ξέρουμε ότι είναι πολύ Κύριος και δεν κοινοποιεί τα προσωπικά του . Θελήσαμε να το σεβαστούμε .
Θέλουμε να του στείλουμε από την καρδιά μας θερμές ευχές για ότι επιθυμεί στην ζωή του.
Γνωρίζουμε ότι έχει να δώσει πολλά και τα περιμένουμε.!!!!!

Παναγιώτης Πετράκης
Μαρία Παπαδοπούλου :Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος?

Παναγιώτης Πετράκης :Η λίμνη του Μαραθώνα.

Μ.Π.: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες? Ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές .

Π.Π.:Τραγουδιστές: Μαρία Κάλλας, Ofra Haza, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πουλόπουλος, Τώνης Μαρούδας, Frank Sinatra, Yossi Azoulay, Josh Groban, John Barrowman, Brian Stokes Mitchell κ.α.Ηθοποιοί: Ρένα Βλαχοπούλου, Μαίρη Χρονοπούλου, Άννα Μακράκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Cate Blanchett, Glenn Close, Meryl Streep, Σταμάτης Φασουλής, Jhonny Depp, Hugh Jackman κ.α.

Μ.Π.:Ποια είναι τα χόμπι σου?

Π.Π.:Η Γυμναστική

Μ.Π.:Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες?

Π.Π.:Dangerous Liaisons, Nightmare before Christmas, Sleepy Hollow, Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη.

Μ.Π.:Πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα?

Π.Π.:Πιστεύω ότι είναι από τις σημαντικότερες επενδύσεις στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Μ.Π.:Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου?

Π.Π.:Μέχρι στιγμής δευτερεύοντα ρόλο. Ίσως δεν έχει έρθει ακόμα ο δυνατός....

Μ.Π.: Πως νιώθεις που έχεις κερδίσει την αγάπη του κόσμου?

Π.Π.:Νιώθω ευλογημένος, τυχερός και ευγνώμων και παράλληλα αισθάνομαι και μια αυξημένη ευθύνη τόσο για το καλλιτεχνικό μου αποτέλεσμα όσο και για τη στάση ζωής που έχω ως άνθρωπος.

Μ.Π.: Με ποιον καλλιτέχνη (ηθοποιό ή τραγουδιστή) θα ήθελες να συνεργαστείς?

Π.Π.:Είναι αρκετοί και δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν παραλείποντας τον.

Μ.Π.: Πόσο πολύ έχει επηρεάσει η κρίση τον καλλιτεχνικό χώρο γενικά ?

Π.Π.:Αρκετά πολύ. Οι δουλειές έχουν ελαττωθεί σημαντικά ιδιαίτερα στην τηλεόραση. Οι αμοιβές έχουν πέσει σημαντικά τόσο στο χώρου του θεάτρου και της τηλεόρασης όσο και στο τραγούδι. Ακόμα και όταν γίνονται δουλειές οι πληρωμές καθυστερούν υπερβολικά και αρκετές φορές κινδυνεύεις να δουλεύεις απλήρωτος.

Μ.Π.: Ποια η άποψη σου για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας?

Π.Π.:Θεωρώ πως ό,τι μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα πολλών ετών κακής διαχείρισης. Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου που οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι επέρχεται, αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να τον αναγγείλουν και σε μας και να μας προειδοποιήσουν. Υπάρχει βέβαια ένα ρητό που λέει ότι ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει και φυσικά οι ‘Έλληνες δεν αποτελούμε εξαίρεση. Πιστεύω ότι το χειρότερό μας λάθος ως λαός είναι ότι ο καθένας βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συλλογικό. Ελπίζω ότι αυτή τη στιγμή βιώνουμε ήδη τα χειρότερα και ότι σε 2 χρόνια θα αρχίσουμε να ανακάμπτουμε. Ελπίζω μόνο να έχουμε μάθει από τα λάθη μας, αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ως προς αυτό.

Μ.Π.: Πες μας ένα μεγάλο σου όνειρο που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί.

Π.Π.:Το να ενσαρκώσω τον ομώνυμο ρόλο στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος»

Μ.Π.: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

Π.Π.:Είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια σε τέτοιους καιρούς γιατί εύκολα ανατρέπονται. Τα δικά μου άμεσα σχέδια αφορούν στο τραγούδι με πολύ καλές συνεργασίες και ελπίζω να πάνε καλά.


Πηγή: http://www.astracode.gr/panagiwtis-petrakis
Ntinaki Agapaei Petraki
Ntinaki Agapaei Petraki
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στον δικο μου Πετρακικο κοσμο!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης<3 I love dreams,music,theatre,life,cinema and books<3

https://www.facebook.com/PanPetrakisFanClub

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από ProudMaslowqueen Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 2:18 pm

: thanks :
ProudMaslowqueen
ProudMaslowqueen
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Palm Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης-Βig Time Rush (James Maslow!)!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από Ntinaki Agapaei Petraki Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 2:23 pm

Αν και δεν πολυπιστεύω στα ζώδια οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν δίκιο σε σχεδόν όλα..Κύριος με ανθρωπιά,ευαισθησία και αξίες που λίγοι πλέον έχουν καθώς και αυτό που λέμε "αγαπησιάρης".Βγάζει φιληκότητα και όταν θέλει να τονίσει κάτι γίνεται αυστηρός αλλά μέχρι εκεί που πρέπει..Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και όταν κάποιος τον γνωρίσει αποκλείεται να μην τον λατρέψει και να μην τον αγαπήσει..είναι αδύνατον...Και η συνέντευξη είναι υπέροχη!!!
Ntinaki Agapaei Petraki
Ntinaki Agapaei Petraki
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στον δικο μου Πετρακικο κοσμο!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης<3 I love dreams,music,theatre,life,cinema and books<3

https://www.facebook.com/PanPetrakisFanClub

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από panpetrakatsi Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 2:59 pm

Πολύ ωραία ανάλυση αστρολογική και η συνέντευξη επίσης!
(Άλλη φορά όμως καλό θα ήταν να αναφέρουμε και μια ρημάδα πηγή απ'όπου βρίσκουμε το κάθετί.
Κάποιος βγάζει τα μάτια του κάθε φορά για να ψάχνει και για να τα παίρνουν οι άλλοι μετά και να τα πλασάρουν έτσι αβέρτα λες και εκείνοι ξεσκίστηκαν να ψάχνουν.Ευχαριστώ.)
panpetrakatsi
panpetrakatsi

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από Ntinaki Agapaei Petraki Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 3:02 pm

panpetrakatsi έγραψε:Πολύ ωραία ανάλυση αστρολογική και η συνέντευξη επίσης!
(Άλλη φορά όμως καλό θα ήταν να αναφέρουμε και μια ρημάδα πηγή απ'όπου βρίσκουμε το κάθετί.
Κάποιος βγάζει τα μάτια του κάθε φορά για να ψάχνει και για να τα παίρνουν οι άλλοι μετά και να τα πλασάρουν έτσι αβέρτα λες και εκείνοι ξεσκίστηκαν να ψάχνουν.Ευχαριστώ.)
Ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του κ.Πετράκη και στη σελίδα του fan club του.Ευχαριστώ.(Τουλάχιστον εγώ εκεί τις είδα)
Ntinaki Agapaei Petraki
Ntinaki Agapaei Petraki
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στον δικο μου Πετρακικο κοσμο!!!
Ασχολίες : Παναγιώτης Πετράκης<3 I love dreams,music,theatre,life,cinema and books<3

https://www.facebook.com/PanPetrakisFanClub

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από panpetrakatsi Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 3:11 pm

ntina_loukas+nora4ever έγραψε:
panpetrakatsi έγραψε:Πολύ ωραία ανάλυση αστρολογική και η συνέντευξη επίσης!
(Άλλη φορά όμως καλό θα ήταν να αναφέρουμε και μια ρημάδα πηγή απ'όπου βρίσκουμε το κάθετί.
Κάποιος βγάζει τα μάτια του κάθε φορά για να ψάχνει και για να τα παίρνουν οι άλλοι μετά και να τα πλασάρουν έτσι αβέρτα λες και εκείνοι ξεσκίστηκαν να ψάχνουν.Ευχαριστώ.)
Ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του κ.Πετράκη και στη σελίδα του fan club του.Ευχαριστώ.(Τουλάχιστον εγώ εκεί τις είδα)

Πραγματικά δε θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω.Ο νοών νοείτω.
Δεν θα ασχολούμαι πλέον με το τι κάνει η κάθε σελίδα ή το κάθε γκρουπ.Έχω βαρεθεί πραγματικά.
Το μόνο που ζητάω είναι τουλάχιστον λίγος σεβασμός στα πρόσωπα που κάθονται και ψάχνουν στο διαδίκτυο για να τα βρίσκουν όλοι οι άλλοι έτοιμα στο πιάτο τους.Και για μένα ένα δείγμα σεβασμού είναι να λένε ένα ευχαριστώ ή να αναφέρουν τη σελίδα ή το πρόσωπο ή δε ξέρω κι εγώ τι απ'όπου βρίσκουν κάτι.
Τελειώνει για μένα το θέμα εδώ.-panpetrakatsi
panpetrakatsi

Θηλυκό

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr Empty Απ: Παναγιώτης Πετράκης~Astracode.gr

Δημοσίευση από trelli petrakitsa Την / Το Τετ Αυγ 29, 2012 5:38 pm

: thanks :
trelli petrakitsa
trelli petrakitsa
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στην αγκαλιά του Παναγιώτη μου!!!
Ασχολίες : Σχολείο, Φροντιστήρια, Διάβασμα, tv-pc, Forum, Π.Π. & Π.Μ. !

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης