Δάφνη και Νικόλας
Σελίδα 6 από 7 • Μοιραστείτε
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Δάφνη και Νικόλας
ebelina2007 έγραψε:Μα σχεδον ποτε οι ερωτευμενοι δεν ζηλευουν για κατι σοβαροπαντα για ανοητα πραγματα ζηλευουν...Ο Νικολας πιστευω πως κατι νιωθει σαν προαισθημα και για αυτο αντιδρα ετσι
και ελπιζω να μην βγει αληθινος...
anneliz_333- Καμμένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : εδω εκει κ παραπερα
Προς το παρόν οι υποψίες του Νικόλα και αυτές οι ζηλίτσες που κάνει δεν έχουν σοβαρό πάτημα. Η Δάφνη δεν έκανε τίποτα το ύποπτο και το επιλήψιμο με το Λευτέρη, απλά έχουν αρχίσει να "χτίζουν" μια καλή σχέση εργοδότη-εργαζόμενου. Αργότερα, βέβαια, θα αρχίσουν μάλλον τα όργανα...!!!

manos 4 ever!!- Mυστικοφανάκι
-
Τόπος : Γη
Kaιεγω το ιδιο ελπιζω...anneliz_333 έγραψε:ebelina2007 έγραψε:Μα σχεδον ποτε οι ερωτευμενοι δεν ζηλευουν για κατι σοβαροπαντα για ανοητα πραγματα ζηλευουν...Ο Νικολας πιστευω πως κατι νιωθει σαν προαισθημα και για αυτο αντιδρα ετσι
και ελπιζω να μην βγει αληθινος...
ebelina2007- Fan Φανατικός
-
Τόπος : Ιωαννινα
Αλλος μεταλλαγμενος ο Νικολας που ουτε λιγο ουτε πολυ αφησε νυξη για χωρισμο του απο τη Δαφνη Ελα Χριστε και Παναγια τι άλλο θα δουμε?

Λατρεύω την Παρέα Της Φεγγαρόπετρας,
την Αντιγόνη Λαζαρίδη και το Χρήστο Μάνεση!
loukitsa- Δημόσιες Σχέσεις
-
Τόπος : Σε δυάρι με το Λουκάκο μου και τον Turgenev
Ασχολίες : Ξεσκονίζω το Εδεμ-όσκαρ κολλήματος που πήρα! Παναγιώτης Πετράκης και ξερό ψωμί
Εγω εχω μια απλη ερωρηση...Ο Νικολας ηταν αυτος που πριν απο λιγα επεισοδια ευχηθηκε να μην αλλαξει τιποτα μεταξυ αυτου και της Δαφνης και τωρα πεταει αυτο το περι χωρισμου????
Despinaki- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : thessaloniki
Μα Δεσποινακι μου αυτο θυμαμαι και γω και τον λεω μεταλλαγμενο!

-
Ασχολίες : Ξεσκονίζω το Εδεμ-όσκαρ κολλήματος που πήρα! Παναγιώτης Πετράκης και ξερό ψωμί
Ε μα ειναι δυνατον...Μου φαινεται ολοι μεταλαγμενοι εχουν καταντησει στην σειρα...Το νερο θα φταιει,δεν εξηγηται αλλιως...
Despinaki- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : thessaloniki
Despinaki έγραψε:Ε μα ειναι δυνατον...Μου φαινεται ολοι μεταλαγμενοι εχουν καταντησει στην σειρα...Το νερο θα φταιει,δεν εξηγηται αλλιως...
συμφωνω!!!τα πιο αγαπημενα ζευγαρια αρχιζουν να μην εχουν εμπιστοσυνη ο ενας στον αλλον!!!δηλαδη γιατι πρεπει ολες οι σχεσεις που ειχαν μια στεθεροτητα, πλεον και αυτες να αρχιζουν να καταρριπτονται???
mariaki- Τουρίστας
-
Τόπος : peiraias
Ασχολίες : foititria sto tmhma prosxolikhs agwghs tei athinas
Ενα παντρεμενο ζευγαρι να κρατησει το γαμο του
και να μην τον διαλυσει γινεται??

-
loukitsa έγραψε:Ενα παντρεμενο ζευγαρι να κρατησει το γαμο του
ελπιζουμε να μην διαλυθει στην περιπτωση τους!!!επεπλεον μεσα απο την τηλεοραση περνιουνται και καποια προτυπα και πρεπει να το σκεφτουν αυτο...οχι οτι να ερωτευτεις καποιον αλλον ενω δεν το περιμενεις ειναι εξω απο τη ζωη, αλλα ας μας δειχνουν και καποιες αξιες της ζωης!!!
mariaki- Τουρίστας
-
Τόπος : peiraias
Ασχολίες : foititria sto tmhma prosxolikhs agwghs tei athinas
Με ενοχλει πολυ να ακουω απο τη Δαφνη οτι το τέλος/χωρισμος τους θα ειναι οριστικος!

-
Και το λεει και με καθε ευκαιρια,,,λες και το χαιρεται...
-
Ναι και σημερα ειπε πρωτη τη λεξη διαζυγιο!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ???
Η Δαφνη!!!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ???
Η Δαφνη!!!!!!!!!!

-
ενα απο τα αγαπημενα ζευγαρια της σειρας χωριζει..αν ειναι δυνατον..να δω αυτοι ποτε θα τα ξαναβρουν..
-
Aστο καλο Δαφνη μου ...Ηρθε να κανει την υπερβαση ο Νικολας και να ζητησει συγνωμη αλλα μην χασεις 2 λεπτα και δεν δεις το Λευτερακη
Παιδια η Δαφνη μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!
Καλα εκανα και δεν την πηγενα απο τον πρωτο κυκλο
Η σιγανοπαπαδια φαινετε απο την αρχη βλεπετε
Εδω ρε ο Νικολας πηγε να ζητηση συγνωμη και αυτη αμεσως μη αργηση λιγο στην ''δουλεια'' της!!!!!
Πραγματικα αυτος ο χαρακτηρας επιτελους εδειξε τι πραγματικα ειναι
Υ.Γ.Ολα αυτα τα λεω μονο για τον χαρακτηρα ''Δαφνη'' και οχι για την κυρια γεωργια που ειναι μια εξερετικη ηθοποιος
Καλα εκανα και δεν την πηγενα απο τον πρωτο κυκλο
Η σιγανοπαπαδια φαινετε απο την αρχη βλεπετε

Εδω ρε ο Νικολας πηγε να ζητηση συγνωμη και αυτη αμεσως μη αργηση λιγο στην ''δουλεια'' της!!!!!
Πραγματικα αυτος ο χαρακτηρας επιτελους εδειξε τι πραγματικα ειναι
Υ.Γ.Ολα αυτα τα λεω μονο για τον χαρακτηρα ''Δαφνη'' και οχι για την κυρια γεωργια που ειναι μια εξερετικη ηθοποιος

δΙαλλυμμενοι με ενα σχεδιο που ουτε
δεκαπενταχρονα δεν τα κανουν αυτα!
ήταν έτσι η Δαφνη μωρε???
δεκαπενταχρονα δεν τα κανουν αυτα!
ήταν έτσι η Δαφνη μωρε???

-
jim7- Forum Team
-
Τόπος : Πειραιάς
Σημερα ηταν οι μόνοι που μου άρεσαν στις κοινες σκηνες τους!

-
θα συμφωνησω με την αριαδνη..ηταν οι μοναδικες σκηνες που δεν με τσατισαν στο εργο σημερα..
-
Και εμενα σημερα δεν με τσατισαν αλλα οσο καλα κ να τους βλεπω μου εχει μεινει μια πικρια να το πω ...κακια να το πω...απεναντι στην Δαφνη.
-
Μ'αρεσει ειναι πολυ ωραιο ζευγαρι...
Rafaella+Manos=EdemReee.G- Fan Φανατικός
-
Τόπος : κυπρος ή Στην αγκαλιά του Λουκάκου..♥♥
Ασχολίες : Να βλέπω ΜΥΣΤΙΚΑ.. Τραγούδια κ.α
Μου άρεσε τρελά η αγωνία τους
που ηταν εκδηλη για το Λουκά!
που ηταν εκδηλη για το Λουκά!

-
Όταν τους δίνουν παιχνιδιάρικες σκηνούλες είναι γλύκες!
(επίσης πολύ ωραίες και οι συζητήσεις τους όταν ο ένας συμπαραστέκεται στον άλλον....ταιριάζουν απίστευτα!)
Σίγουρα η σχέση τους έχει περάσει πολλά και με σημαντικότερο τη λαδιά του Νικόλα και την απαίσια πράξη της Εύας!....Μ'αρέσει που ο Νικόλας όταν είδε τι έχασε άρχισε να στέλνει τριανταφυλλάκια και να μιλάνε στο τηλέφωνο (γενικά είδε πόσο πολύ την αγαπάει και φυσικά πόσο τον αγαπάει!)...Θέέέέέλω πολύ να δω σκηνές τους μαζί με το Μάριο(αχ αυτό το παιδάκι σκέτη φάτσα είναι
!)
Επίσης έχω να πω ανατριχιαστική Γεωργόνη
όταν ο Νικόλας με την Εύα την είχαν πληγώσει και έλεγε στο Νικόλα''εύχομαι να πονέσεις όπως και εγώ ,να σε πληγώσει όπως πλήγωσες εσύ εμένα'' πραγματικά έβγαζε τόσο συναίσθημα!

Σίγουρα η σχέση τους έχει περάσει πολλά και με σημαντικότερο τη λαδιά του Νικόλα και την απαίσια πράξη της Εύας!....Μ'αρέσει που ο Νικόλας όταν είδε τι έχασε άρχισε να στέλνει τριανταφυλλάκια και να μιλάνε στο τηλέφωνο (γενικά είδε πόσο πολύ την αγαπάει και φυσικά πόσο τον αγαπάει!)...Θέέέέέλω πολύ να δω σκηνές τους μαζί με το Μάριο(αχ αυτό το παιδάκι σκέτη φάτσα είναι

Επίσης έχω να πω ανατριχιαστική Γεωργόνη

marakii- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : Αθήνα
παιδια αυτο το ζευγαρι ειναι κατα καποιον τροπο λιγο πιο κοντα την πραγματικοτητα, καλα δεν νομιζω πως ηταν και πολυ πετυχημενο αυτο με τον τσακωμο, ολα ως ενα σημειο, στην αρχη ειχε φαση αλλα μετα το σκηνι παρατραβηχτηκε!γενικα μου αρεσει παρα πολυ σαν ζευγαρι!!!!
noraki_love_97- Κολλημένος με τα "Μυστικά"
-
Τόπος : στον δικο μου τον πλανητη!!!!!
Ασχολίες : να ονειρευομαι.....
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|