Edem Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κανόνες του forum

Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Κανόνες του forum

Δημοσίευση από Vampirela Παρ Μάης 29, 2009 3:36 pm

Κανόνες Φόρουμ

Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή.
Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές.

Kάποια υπο-φόρουμ έχουν τους δικούς τους κανόνες, παρακαλούμε διαβάστε τους πριν ποστάρετε εκεί.

Κάθε προσβολή εναντίον των κανόνων του Φόρουμ (των γενικών κανόνων που παρατίθενται εδώ αλλά και των ειδικών κανόνων του κάθε υποφόρουμ) μπορεί να οδηγήσει σε προειδοποίηση. Οι διαχειριστές των Φόρουμ έχουν το δικαίωμα να μπλοκάρουν λογαριασμούς στο φόρουμ.

Η ερμηνεία των κανόνων εναπόκειται στην ομάδα του Φόρουμ.

1. Λογαριασμοί, Προειδοποιήσεις και Αποκλεισμός

1.1 Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.

1.2 Μετά από τρεις (3) προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί προσωρινά για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλαπλά αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το ‘βάρος’ των κατά καιρούς παραβιάσεών του.

1.2.2 Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

1.3 Σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό ένας Χρήστης να αποκλειστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.

1.4 Απαγορεύεται η επεξεργασία μίας απάντησης μετά την είσοδο προειδοποίησης (αυτό σημαίνει το να απομακρυνθεί ή να επεξεργασθεί η προειδοποίηση) είναι ενάντια στους κανόνες και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προειδοποίηση.

1.5 Οποιεσδήποτε απόπειρες παράκαμψης αποκλεισμού, δεν επιτρέπονται. Αν δεχτήκατε προσωρινό αποκλεισμό και προσπαθήσετε να το παρακάμψετε με οποιοδήποτε τρόπο (αλλαγή ΙΡ, αλλαγή mail, δημιουργία νέου λογαριασμού, χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη, κλπ), θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους ή και μόνιμους αποκλεισμούς.

1.6 Ψευδώνυμα (Usernames)
Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ναζιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα. Επίσης δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν (παράδειγμα: Support, Συντονιστής κλπ) αλλά και η χρήση ψευδωνύμων μελών της Ομάδας, έστω και ελαφρώς τροποποιημένα (πχ. KatsaroYpotheto_)και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Διαχείρισης.

2. Συμπεριφορά στο Φόρουμ

2.1 Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

2.1.2 Δεν επιτρέπεται επίσης η αναφορά keys, hacks, cracks ή άλλων πραγμάτων παράνομης φύσης. συμπεριλαμβανομένων σελίδων για παράνομο downloading και "warez". Η συζήτηση για τέτοια αντικείμενα θα οδηγήσει σε προειδοποίηση και κατα περίπτωση, ίσως και σε άμμεσο αποκλεισμό.

2.2 Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα "Εκτός θέματος" είναι ανεπιθύμητες και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

2.3 Δεν επιτρέπεται ο Back-seat συντονισμός. Αυτό περιέχει απαντήσεις με μόνο στόχο να καταδείξουν παραβίαση των κανόνων. Αν θέλετε να παραπονεθείτε για σπάσιμο των κανόνων, ειδοποιήστε κάποιον από τους συντονιστές. Εναπόκειται στην ομάδα του Forum να επιβάλλουν τους κανόνες, όχι στους χρήστες.

2.4 Βρισιές, προσβολές ή προσβλητικα υπονοούμενα εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το Φόρουμ.

2.5 Η ομάδα του Φόρουμ έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώνει και να μετακινεί θέματα. Συνεχιζόμενες απαντήσεις σε λάθος ενότητα καθώς και ποστ σε ολόκληρο το φόρουμ που χαλάνε το layout της σελίδας θα τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενδέχεται να λάβουν προειδοποίηση.

2.6 Η έναρξη ενός θέματος που έχει ήδη κλειδωθεί δεν επιτρέπεται. Αν επιθυμείτε να απαντήσετε ζητήστε τον Συντονιστή που το κλείδωσε να το ξανανοίξει. Αν ο Συντονιστής αρνηθεί ακολουθήστε την ιεραρχία.

2.7 Οι αγοραπωλησίες οποιουδήποτε είδους απαγορεύονται σε ολόκληρο το φόρουμ και οδηγούν σε προειδοποίηση, ή αποκλεισμό του λογαριασμού, ανάλογα το είδος της αγγελίας και την κρίση του αρμόδιου συντονιστή.

2.8 Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο. Τα Αγγλικά επιτρέπονται μερικώς (για παράδειγμα η χρήση λέξεων που δε μεταφράζονται), αρκεί να μην χρησιμοποιούνται με βρισιές ή/και μειωτικά σχόλια. Η χρήση greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε κείμενα μόνο με κεφαλαία γράμματα καθώς είναι κουραστικά στην ανάγνωση.

2.9 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ποιημάτων/διηγημάτων/τραγουδιών/ψηφιακών δημιουργιών κλπ. άλλων δημιουργών χωρίς τη σαφή αναφορά του συγγραφέα/ποιητή/στιχουργού/δημιουργού.

2.9.1 Απαγορεύεται να αναρτώνται screenshots του φόρουμ σε άλλα σημεία στο διαδίκτυο.

2.9.2 Επίσης απαγορεύεται να αναρτώνται screenshots από άλλους ιστότοπους.

2.9.3 Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ποστ, αλλά εναπόκειται στους ίδιους τους δημιουργούς να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

2.10 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών συζητήσεων είτε από ΠΜ, είτε απο συζητήσεις μέσω MSN / IRC / Facebook ή από οπουδήποτε αλλού με την παρουσίαση είτε του κειμένου είτε screenshots είτε Logs. Παράβαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε αφαίρεση του μηνύματος και προειδοποίηση ή και αποκλεισμό του χρήστη.

2.11 Το σπαμ emoticons και εικόνων δεν επιτρέπεται λόγω του ότι μπορεί να επιβραδύνει τους υπολογιστές κάποιων χρηστών. Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων emoticon ανά ποστ (συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων σε παράθεση) είναι 15. Παρακαλείστε όμως να χρησιμοποιείτε λιγότερα. Αυτό ισχύει σε όλο το φόρουμ.

2.12 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι επoικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται. Εξαίρεση αποτελεί ο τομέας ΣΠΑΜ.

2.13 Αν αισθάνεστε ότι προειδοποιηθήκατε αδίκως, πρώτα επικοινωνήστε με τον συντονιστή που σας προειδοποίησε. Μετά αν έχετε ακόμη παράπονο με τον ΥπερΣυντονιστή. Σε ακραίες περιπτώσεις επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Φόρουμ ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο.

2.14 Σφετερισμός στοιχείων μέλους του προσωπικού (όνομα, avatar, υπογραφή κλπ.) οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό από το φόρουμ.

2.15 Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπήσετε αποκλεισμένους χρήστες. Αν το κάνετε θα προειδοποιηθείτε. Μόνη εξαίρεση μπορεί να γίνει για θέματα αποχαιρετισμού (με προηγούμενη άδεια του διαχειριστή).

2.16 Η συζήτηση για αποκλεισμούς και προειδοποιήσεις δεν επιτρέπεται. Επιπλέον προειδοποίηση θα δοθεί αν γίνει κάτι τέτοιο. Συζητήστε για κάτι τέτοιο με τον συντονιστή που αναμίχθηκε ή κάποιον ανώτερο του.

2.17 Φαινόμενα trolling (ποστ δηλαδή που έχουν ώς στόχο να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες) θα προειδοποιούνται σε ολόκληρο το φόρουμ.

2.18 Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ ή το 'level' σου) θα δέχεται προειδοποίηση, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.

2.19 Απαγορεύεται το διπλοποστάρισμα βίντεο και τραγουδιών καθώς "βαραίνει" το φόρουμ.

2.20 Tα σχόλια στο προφίλ κάθε χρήστη πρέπει να είναι με γραμματοσειρά μεγέθους 11 το ανώτερο. Μεγαλύτερα σχόλια θα αφαιρούνται χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση.

3. Avatar, υπογραφές, εικόνες και σχόλια στο προφίλ

3.1 Οι υπογραφές δεν μπορούν να έχουν πάνω από 5 γραμμές κειμένου (περιλαμβανομένων των κενών γραμμών) γραμμένου σε κανονική διάσταση (μέγιστο μέγεθος γραμματοσειράς 13) και παραπάνω από 3 emoticons μικρού μεγέθους.

3.1.2 Οι υπογραφές μπορούν να έχουν μέχρι και 5 εικόνες με συνολικό μέγιστο πλάτος 600 pixels και συνολικό μέγιστο ύψος 300 pixels.

3.2 Τα avatar υπόκεινται επίσης στους γενικούς κανόνες που διέπουν το φόρουμ και τις υπογραφές.

3.2.1 Τα avatar δε μπορούν να υπερβαίνουν τα 250 pixels πλάτος και τα 250 pixels ύψος.

3.2.2 Το συνολικό μέγεθος άβαταρ και υπογραφής κάθε χρήστη δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 650ΚΒ.

3.3 Δε μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες από πέντε (5) εικόνες σε μια απάντηση.

3.4 Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν εικόνες/avatar/υπογραφές που υπερβαίνουν τα όρια χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

3.5 Φωτογραφίες (προσωπικές, όχι των συντελεστών της σειράς) μπορούν να προστεθούν σε ποστ ΜΟΝΟ αν ο χρήστης που θα τις προσθέσει έχει πάρει την έγκριση όλων όσων απεικονίζονται σε αυτές. Σε αντίθετη περίπτωση οι φωτογραφίες ή τα link που οδηγούν σε αυτές θα αφαιρούνται και ο χρήστης που τις παράθεσε θα προειδοποιείται. Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, αλλά εναπόκειται στους ίδιους χρήστες να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

3.6 Είναι πιθανό να αποκλειστεί κάποιος από το Φόρουμ λόγω μιας υπογραφής.

3.7 Τα σχόλια στο προφίλ δεν μπορούν να έχουν πάνω από 10 γραμμές κειμένου (περιλαμβανομένων των κενών γραμμών) γραμμένου σε κανονική διάσταση (μέγιστο μέγεθος γραμματοσειράς 13). Επίσης δεν επιτρέπεται να περιέχουν emoticons.

---

Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ότι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για το Φόρουμ.

Vampirela
Vampirela
Τουρίστας
Τουρίστας

Θηλυκό Τόπος : Πειραιάς

http://tamystikathsedem.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Παρ Ιουν 19, 2009 12:35 pm

* Ανανεώθηκαν οι κανόνες 2.6 & 3.1.2 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Τρι Ιουν 30, 2009 10:35 am

* Προστέθηκε ο κανόνας 2.1.2 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Κυρ Σεπ 27, 2009 4:57 pm

* Ανανεώθηκε ο κανόνας 3.1.2 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Τετ Νοε 04, 2009 12:32 pm

* Πλήρης ανανέωση των κανόνων με πολλές προσθήκες *
* Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή σας! *


Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Κυρ Νοε 15, 2009 8:57 pm

* Ανανεώθηκε ο κανόνας 2.9 και 2.9.1-2.9.3 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Δευ Νοε 16, 2009 9:19 pm

* Άλλαξε ο κανόνας 2.8 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Σαβ Νοε 21, 2009 4:07 pm

* Προστέθηκε ο κανόνας 2.19 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Κυρ Νοε 22, 2009 1:36 am

* Άλλαξε ο κανόνας 3.2.1 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Κυρ Φεβ 07, 2010 6:10 pm


* Τροποποιήθηκαν οι παρακάτω κανόνες*

3.1 Οι υπογραφές δεν μπορούν να έχουν πάνω από
3 γραμμές κειμένου γραμμένου σε κανονική διάσταση (περιλαμβανομένων των κενών γραμμών).

3.1.2 Οι υπογραφές μπορούν να έχουν μέχρι και 5 εικόνες με συνολικό μέγιστο πλάτος 600 pixels και συνολικό μέγιστο ύψος 300 pixels.

3.2.2 Το συνολικό μέγεθος άβαταρ και υπογραφής κάθε χρήστη δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 650ΚΒ.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.


Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Δευ Ιουλ 05, 2010 2:23 pm

* Προστέθηκε ο κανόνας 2.20 *

Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κανόνες του forum Empty Απ: Κανόνες του forum

Δημοσίευση από KatsaroYpotheto Τετ Ιουλ 07, 2010 12:21 pm

* Ανανεώθηκαν οι κανόνες 2.11 & 3.1 *

* Προστέθηκε ο κανόνας 3.7 *


Κανόνες του forum DITWcopy
KatsaroYpotheto
KatsaroYpotheto
Καμμένος με τα "Μυστικά"
Καμμένος με τα

Θηλυκό Τόπος : Στο δικό μου ροζ συννεφάκι :p
Ασχολίες : Playing referee between my heart and my mind..

https://www.facebook.com/PeriklisKassandrinos

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης